Рубаю олівлє• 03 ноября в 09:52
Хтось пробував сушити яблука самостійно? Вони реально виходять смачні?
Тріль підпільний• 03 ноября в 09:55
Раніше сушили на горищі у бабусі, груши в печі. Потім електричну сушку купили, мама сушить в сушці. Норм виходить, тим більше є свої яблука і сливи.
Кишмишная Мая• 03 ноября в 10:00
Цілу осінь сушу.І груші,і шипшину.
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
1
Пекельнi Борошна• 03 ноября в 10:13
Ответ дляЧавонадо
Сушка? Все життя сушу.
Зараз петрушки насушила
Зараз петрушки насушила
Зелень Селери нормально( потім суху до борщ ,ммм), петрушка зелені не буде, коріння нормально.
1
Пекельнi Борошна• 03 ноября в 10:15
Я сушила коли в мене була своя клумба коло квартори, зараз релокувалося в Миколаїв, тут посуха літом така, що нічого толком не росте хіба що шипшини з степу трохи насушити. Диню насушила, смачно, як цукерки
Летюча помилка• 03 ноября в 10:16
Я сушила минулих роках яблука і груші.
Груші донька з´їдала одразу як чіпсики.
Яблука залишались на компот)
Але треба дивитись сильно, в них можуть завестись міль. Один рік пришлось все викинути. В цьому році я не гралась з цим.
Груші донька з´їдала одразу як чіпсики.
Яблука залишались на компот)
Але треба дивитись сильно, в них можуть завестись міль. Один рік пришлось все викинути. В цьому році я не гралась з цим.
Чавонадо• 03 ноября в 10:42
Ответ дляПекельнi Борошна
Зелень Селери нормально( потім суху до борщ ,ммм), петрушка зелені не буде, коріння нормально.
Петрушки корінь
Зелена в городі свю зиму є
Зелена в городі свю зиму є
Бентливуман• 03 ноября в 10:51
Ответ дляКишмишная Мая
Цілу осінь сушу.І груші,і шипшину.
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
Було б де зберігати...
А міль, полюбляє пошукати..
Сусідка показала, що кращє все заморожувати.
А міль, полюбляє пошукати..
Сусідка показала, що кращє все заморожувати.
Все до блиску• 03 ноября в 11:04
Ответ дляПекельнi Борошна
Зелень Селери нормально( потім суху до борщ ,ммм), петрушка зелені не буде, коріння нормально.
Ми часник насушили,бо весь не використаємо.
Потім в порошок на блендері
Потім в порошок на блендері
Все до блиску• 03 ноября в 11:05
Ответ дляБентливуман
Було б де зберігати...
А міль, полюбляє пошукати..
Сусідка показала, що кращє все заморожувати.
А міль, полюбляє пошукати..
Сусідка показала, що кращє все заморожувати.
Зі світлом проблеми можуть бути.
Теж накидали винограду,малини,аличі,вишень
Теж накидали винограду,малини,аличі,вишень
Флюорография гуся• 03 ноября в 11:07
Ответ дляДА да да
Звичайно, смачні. І ще чисті на відміну від покупних :)
ті, що у пачках яблучні чипси хрумкі таки смачніші і теж чисті) але дорогі..
Гарачий Чокалад• 03 ноября в 11:13
Ответ дляКишмишная Мая
Цілу осінь сушу.І груші,і шипшину.
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
Сливп в сушці не дуже виходить.
А пряні трави-чудово.
Насушила на різні мікси м*яти,меліси,ехінацеї,календули.
Вже забезпечила рідних.
На два роки запасаюсь.
Бо на той рік в нас не вродить.
Але світла трохи набрало ((
Как сушите груши в сушилке - режете? Какие сорта лучше?
Цигарний шланг• 03 ноября в 11:20
Ответ дляЛетюча помилка
Я сушила минулих роках яблука і груші.
Груші донька з´їдала одразу як чіпсики.
Яблука залишались на компот)
Але треба дивитись сильно, в них можуть завестись міль. Один рік пришлось все викинути. В цьому році я не гралась з цим.
Груші донька з´їдала одразу як чіпсики.
Яблука залишались на компот)
Але треба дивитись сильно, в них можуть завестись міль. Один рік пришлось все викинути. В цьому році я не гралась з цим.
Так просто складайте одразу після сушарки не в торбинки, а в банки, контейнери, баклажки, щільно закривайте - і ніяких проблем, у молі не буде шансів. Я так завжди роблю. А якщо сушу не в електросушарці, а вуличній, то обов´язково потім прогріваю в духовці, щоб якась личинка не попала і не зіпсувала мені все, а потім теж по баклажкам
2
Я пані прохана...• 03 ноября в 11:33
Ответ дляВсе до блиску
Ми часник насушили,бо весь не використаємо.
Потім в порошок на блендері
Потім в порошок на блендері
Только сразу весь не перетирайте, лучше по необходимости, я так старалась, потом ножом ковыряла
Їжак в панчохах• 03 ноября в 11:45
теж сушу в сушці. доречі помітила, що в такій сушці ніколи нічого не заводиться
ДА да да• 03 ноября в 12:05
Ответ дляФлюорография гуся
ті, що у пачках яблучні чипси хрумкі таки смачніші і теж чисті) але дорогі..
Так, ті чисті :)
Все до блиску• 03 ноября в 13:16
Ответ дляЯ пані прохана...
Только сразу весь не перетирайте, лучше по необходимости, я так старалась, потом ножом ковыряла
Не..не...по чуть стін делал.
Спасибо)
Спасибо)
Сумчатая кошка• 03 ноября в 14:50
Сушки нет, в духовке с приоткрытой дверкой сушу на маленьком огне, красивая хорошая получается.
Доросла дівчинка• 03 ноября в 15:56
В мене ізідрі. Сушу яблука, груші, сливи, абрикоси, вишню. Під настрій роблю пастілу. Робила щось типу кураги (засипала цукром та декілька разів кип’ятила сироп та гарячим сиропом заливала абрикоси). За цим же рецептом робила сливу та вишні
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу