Тишком_нишком• 03 ноября в 17:10
Зажарка для дитини
Дитині 11 місяців. Готую супи, каші з зажаркою (трішки рафінованої олії соняшникової використовую і не дуже зажарюю цибулю і моркву). Так смачніше і дитина їсть. А це прочитала, що це дуже шкідливо. Але ж малюк уже звик. Чи готували ви так? Знаю, що раніше всі так готували.
показать весь текст
1
9
Несу добро людям• 03 ноября в 17:24
Ответ дляТишком_нишком
Ми такі супи з дитинства їмо, і там тієї олії ложка чайна максимум
Автор мои дети не ели такого, у друзей ели и жаренное и чипсы и пельмени, все нормально у моих знакомых, а мои дорвались до Макдональдс и только его и едят, правда за свои
2
Майор Медуза• 03 ноября в 17:24
Ответ дляТишком_нишком
Так
Если ест с удовольствием, кормите. Собрались белопальтовые, жареное они не дают. А сами у своих мам были на прикорме с 3 месяцев, а в год уже наминали борщ.
1
1
4
Блиск думки• 03 ноября в 17:27
Ответ дляВеселуха Муха
Используйте масло гхи для жарки
Не надо зажариввть ничего
5
Блиск думки• 03 ноября в 17:27
Ответ дляТишком_нишком
Ну я ж не жарю дитині котлети і т.д. чого всі такі злі
А що тяжко окремо суп дитині зварити? Без зажарки
2
Спасу мир• 03 ноября в 17:28
Ответ дляТишком_нишком
Та отож, як тоді переходити на загальний стіл😕я виросла взагалі на борщах і манці
бульон уже сам по себе жир дает, зачем еще зажарку?
2
автор
Тишком_нишком
• 03 ноября в 17:28
Ответ дляМайор Медуза
Если ест с удовольствием, кормите. Собрались белопальтовые, жареное они не дают. А сами у своих мам были на прикорме с 3 месяцев, а в год уже наминали борщ.
Та отож, спробую на воді жарить, але мені здається чайна ложка олії не нашкодить.
6
Куда ж без меня• 03 ноября в 17:28
В дитини такий вік, що вона вам не скаже як себе почуває після ваших засмажок. Є здоровий глузд, якість вікови норми харчування. Якщо не хочете проблем зі здоров’ям у майбутньому - дотримуйтесь рекомендацій. Варіант - ось я так виросла і нічого... ну то такееее. Від невігластва.
5
Спасу мир• 03 ноября в 17:28
Ответ дляТишком_нишком
Щоб не одне і те ж
перловку давайте, в разы полезнее
1
2
Веселуха Муха• 03 ноября в 17:29
Ответ дляБлиск думки
Не надо зажариввть ничего
Не обязательно заваривать , но жарить можно. Я ребенку до года и сырники и оладкушки жарила, но не зажаривала
7
Блиск думки• 03 ноября в 17:30
Ответ дляВеселуха Муха
Не обязательно заваривать , но жарить можно. Я ребенку до года и сырники и оладкушки жарила, но не зажаривала
Есть куча девайсов сейчас кроме сковороды не каменный век.
Зачем все жарить?
Зачем все жарить?
5
Веселуха Муха• 03 ноября в 17:31
Ответ дляБлиск думки
Есть куча девайсов сейчас кроме сковороды не каменный век.
Зачем все жарить?
Зачем все жарить?
А почему бы и нет? Быстро, удобно и безопасно для ребенка. Доказывать ничего не собираюсь, писала для автора
3
Куда ж без меня• 03 ноября в 17:32
Ответ дляТишком_нишком
Та отож, спробую на воді жарить, але мені здається чайна ложка олії не нашкодить.
Чому ви суп не можете зварити на бульоні? З курки чи кроля, чи з нежирної свинини, чи телятини , чи кроля? Те ж м’ясо потім перебити з овочами і доволі смачна страва буде.
Це буде корисніше, ніж ті овочі на олії смажені.
Це буде корисніше, ніж ті овочі на олії смажені.
2
Блиск думки• 03 ноября в 17:32
Ответ дляВеселуха Муха
А почему бы и нет? Быстро, удобно и безопасно для ребенка. Доказывать ничего не собираюсь, писала для автора
Быстро удобно это мультипечь. Но не жарка на сковороде
Тут надолго• 03 ноября в 17:32
Ответ дляТишком_нишком
Та отож, спробую на воді жарить, але мені здається чайна ложка олії не нашкодить.
Нащо взагалі смажети? Як ви уявляєте це на воді робити? Для чого?
4
автор
Тишком_нишком
• 03 ноября в 17:33
Ответ дляСпасу мир
перловку давайте, в разы полезнее
Ну я даю, щоб поїв, а не виплював все.
4
автор
Тишком_нишком
• 03 ноября в 17:33
Ответ дляВеселуха Муха
Не обязательно заваривать , но жарить можно. Я ребенку до года и сырники и оладкушки жарила, но не зажаривала
Я також жарю на сухій сковороді і сирники і оладки
3
автор
Тишком_нишком
• 03 ноября в 17:34
Ответ дляКуда ж без меня
Чому ви суп не можете зварити на бульоні? З курки чи кроля, чи з нежирної свинини, чи телятини , чи кроля? Те ж м’ясо потім перебити з овочами і доволі смачна страва буде.
Це буде корисніше, ніж ті овочі на олії смажені.
Це буде корисніше, ніж ті овочі на олії смажені.
Так я і мясо кидаю
Україна понад усе!• 03 ноября в 17:35
Ні, не готувала так. Цибуля пасерується в окремі різновиди супів, наприклад, в харчо, але це точно не їжа для дитини 11 місяців. А оці ’зажарки’ взагалі не роблю і не робила.
3
Куда ж без меня• 03 ноября в 17:35
Ответ дляТишком_нишком
Так я і мясо кидаю
ну так до тваринного жиру , що в м’ясі навішо ви ще додаєте рослинний з олії? яка логіка?
Куда ж без меня• 03 ноября в 17:37
Якщо вам просто ліньки готувати суп окремо дитині і невичерпна жага перевести дитину на загальний стіл, то насмажте пательню тієї зажарки і собі в тарілку додавайте. Навіщо це дитині в такому віці?
4
Реанимация• 03 ноября в 17:44
Ответ дляТишком_нишком
В групі прикорму модератор написала
Модератор имеет медицинское образование? Вредно или нет, но детям зажарку не принято давать, да и взрослым ее делают не во все супы подряд.
3
Сиреневенькая• 03 ноября в 17:44
Ответ дляТишком_нишком
Та отож, спробую на воді жарить, але мені здається чайна ложка олії не нашкодить.
А нічого що це навантаження на підшлункову. Ви ж і так напевно з мʼясом варите суп?
2
автор
Тишком_нишком
• 03 ноября в 17:49
Ответ дляСиреневенькая
А нічого що це навантаження на підшлункову. Ви ж і так напевно з мʼясом варите суп?
Моя мама казала, що коли в дитинстві у нас був запор, вона давала ложку олії.
2
Блиск думки• 03 ноября в 18:06
Ответ дляТишком_нишком
Моя мама казала, що коли в дитинстві у нас був запор, вона давала ложку олії.
Ага. І мило сунула в *опу.
Ви теж так робіть
Ви теж так робіть
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу