Просто болталка• Изменено 06 ноября в 14:08
Крем-супи любите? Я дуже))
От мій)
Картопля, цибуля, морква, 3-4плав.сирка…можна гр.100 вершків(в мене зараз без)
Все разом зварила, змолола блендером і готово! Трави різні додаю, моркву сушену(більше для краси) і трохи олії ріпакової в тарілку, вона дає аромат
Швидко і смачно!
Курочку чи мʼясо завджи смажу окремо і кладу в тарілку чоловікам, а я люблю сам з грінками🥰
Коли десь за кордоном на відпочинку завжди супи пробую їх, і собі варю)
Картопля, цибуля, морква, 3-4плав.сирка…можна гр.100 вершків(в мене зараз без)
Все разом зварила, змолола блендером і готово! Трави різні додаю, моркву сушену(більше для краси) і трохи олії ріпакової в тарілку, вона дає аромат
Швидко і смачно!
Курочку чи мʼясо завджи смажу окремо і кладу в тарілку чоловікам, а я люблю сам з грінками🥰
Коли десь за кордоном на відпочинку завжди супи пробую їх, і собі варю)
показать весь текст
19
2
Удальонка• 06 ноября в 14:57
Ответ дляВимагаю спілкування
Красивий! Дуже люблю! Ось мої..гарбузовий улюблений!
а рецепт
Вимагаю спілкування• 06 ноября в 15:02
Ответ дляУдальонка
а рецепт
Пасерую цибулю і часник на оливк.олії чи верш маслі,додаю мускатний горіх+ картопля і гарбуз,заливаю водою чи бульоном,солю. Готове подрібнюю блендером. Це основа.
1
Вимагаю спілкування• 06 ноября в 15:06
Ответ дляУдальонка
а рецепт
З доданків у мене улюблене це додаваня в процесі кокосове молоко і карі- подавати з креветками,кінзою,сухариками.
Французький варіант-додати до овочів грушуі подавати з сиром з плісявою.
Італійський це пармезан, бекон,салямі,грісіні..ще можна в будь які додавати горішки!
Французький варіант-додати до овочів грушуі подавати з сиром з плісявою.
Італійський це пармезан, бекон,салямі,грісіні..ще можна в будь які додавати горішки!
2
Пухнасті штани• 06 ноября в 15:09
Ответ дляВимагаю спілкування
Красивий! Дуже люблю! Ось мої..гарбузовий улюблений!
ну какая же красота
где ложки покупали ?, у меня любовь к такому
где ложки покупали ?, у меня любовь к такому
Качка в тапцях• 06 ноября в 15:11
Ответ дляПросто болталка
Знаю)) можна сир класичний, але буде дорожче)
Можна без сирків, просто з вершками.
На 3л кастрюля 3 плав.сирка не така проблема
Можна без сирків, просто з вершками.
На 3л кастрюля 3 плав.сирка не така проблема
А яка проблема від сирків?
В гости звали?• 06 ноября в 16:32
Не, от такого супа у меня б такая изжога была(( да и вкус сурков с луком и морковкой такое себе
В гости звали?• 06 ноября в 16:34
Ответ дляПросто болталка
Я даю у всі крем супи, вона дає смак і густину… Сирний, грибний, гороховий, овочевий
Картопля , взагалі-то базова для супів
Картопля , взагалі-то базова для супів
Картошка в крем супе даёт только слизкозть, не знаю какое слово подобрать. Это вообще не база. База - это овощи. А у вас какая-то зажарка с сырками
Вимагаю спілкування• 06 ноября в 17:08
Ответ дляПухнасті штани
ну какая же красота
где ложки покупали ?, у меня любовь к такому
где ложки покупали ?, у меня любовь к такому
Ложка це спадок чоловіку від діда..
Вимагаю спілкування• 06 ноября в 17:09
Ответ дляВ гости звали?
Картошка в крем супе даёт только слизкозть, не знаю какое слово подобрать. Это вообще не база. База - это овощи. А у вас какая-то зажарка с сырками
Картопля дає кромову консистенцію!
котопёс• 06 ноября в 18:51
Ответ дляНевісточка ж
Що не пробували плавлені сирки? Дехто таке просто не їсть і не купує.
Я так и написала: просто не пробовали.
Зрадорозганячка• 06 ноября в 18:53
Ответ дляКотогосподиня
Як готуєте?
Одну нарізану цибулину в каструлі притомлюю на 50 грамах вершкового масла, додаю нарізану моркву, корінь петрушки, щоб воно все схопилося маслом, потім кладу капусту, заливаю водою і варю до м’якості. Далі блендерю овочі, додаючи отвар до потрібної консистенції, а потім вершки. Води потрібно стільки, щоб вона тільки покривала овочі, як варите, не більше. От і все. Ну й сіль за смаком
1
котопёс• 06 ноября в 18:54
Ответ дляМания-Величия
Вы не поняли, пробовала, но сырки- это сыр крайне низкого качества, их в принципе нельзя есть, я со сливками домашними готовлю такие супы
Плавленый сыр есть не только дишманский. Не агитирую ни в коем случае, но когда-то давно появился суп из тех ещё плавленых сырков. Очень вкусный получился))
А по факту сейчас мало что можно есть, если разобраться. А воду вообще пить нельзя, опасно для здоровья))
А по факту сейчас мало что можно есть, если разобраться. А воду вообще пить нельзя, опасно для здоровья))
1
Невісточка ж• 06 ноября в 19:31
Ответ длякотопёс
Я так и написала: просто не пробовали.
Ви пробуйте все, що вам не подобається?))
автор
Просто болталка
• 06 ноября в 20:18
Ответ дляВ гости звали?
Картошка в крем супе даёт только слизкозть, не знаю какое слово подобрать. Это вообще не база. База - это овощи. А у вас какая-то зажарка с сырками
Яка зажарка
там жареного немає нічого.
Ви така неприємна і агресивна
Вас хтось заставляє щось? Не подобається -мімо, чого ядом плюватись
там жареного немає нічого. Ви така неприємна і агресивна
Вас хтось заставляє щось? Не подобається -мімо, чого ядом плюватись
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу