Море_море_я_скучаю• 13 ноября в 11:20
Правда, що морква варена стає кориснішою, ніж сира?
3
Кринжова баба• 13 ноября в 11:24
В неї виростає глікімічний індекс це точно. І після термічної обробки руйнуються вітаміни. Вітамін А, здається, більш стійкий до термообробки, хоча невпевнена.
Варену чи печену моркву рекомендують вживати коли там щось з травною системою
Варену чи печену моркву рекомендують вживати коли там щось з травною системою
Христя в тiстi• 13 ноября в 11:32
я такого не знаю. знаю лише, що моркву треба їсти з якимсь жиром, маслом, тоді вітаміни краще засвоюються.
1
Липка-прилипка• 13 ноября в 12:29
Ответ дляТайТаке
Любой вареный овощ с низкогликемического превращается в высокогликемичный.
Для людини без діабету це неважливо.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
