Брюльтик• 20 ноября в 23:24
Кто пробовал проращивать зерна дома для салатов?
Это реально вкусно или чисто забава?
Завтра не пью• 20 ноября в 23:26
Не пробовала. Но видела продают наборы для проращивания микрозелени
Великий сатирик• 20 ноября в 23:27
Мне понравился только пророщеный горох. Маш прям фу для меня, подсолнечник и пшеница такое себе
Зоряний Шлях• 20 ноября в 23:27
Это вкусно, но все равно покупной вкуснее. Я проращивала брокколи, мунго и редис. Очень много семян не прорастает, и начинается плесень. Покупать проростки реально дешевле и вкуснее .
Пацаааааааан• 20 ноября в 23:35
Давно вирощую горох, соняшник, руколу, редиску. Редиска найсмачніша мені.
Пацаааааааан• 20 ноября в 23:36
Ответ дляЗоряний Шлях
Это вкусно, но все равно покупной вкуснее. Я проращивала брокколи, мунго и редис. Очень много семян не прорастает, и начинается плесень. Покупать проростки реально дешевле и вкуснее .
У Вас в квартирі щось, спори грибів, ніколи у мене нічого не пліснявіло.
Залатавая• 20 ноября в 23:47
Ответ дляПацаааааааан
Давно вирощую горох, соняшник, руколу, редиску. Редиска найсмачніша мені.
Можете описати весь процес? Хочу спробувати. Колись купляла набір для цього всього, але зараз дорогувато виходить.
Пацаааааааан• 20 ноября в 23:50
Ответ дляЗалатавая
Можете описати весь процес? Хочу спробувати. Колись купляла набір для цього всього, але зараз дорогувато виходить.
Та це просто, насіння треба купувати для мікрогріну, бо звичайне обробляють хімікатами, я вирощую на ваті, в судок викладається мокра вата і насіння, закривається плівкою і на пару днів у темряву, я у шафу ховаю, далі плівка знімається і хоч куди можна ставити, хоч на полицю, хоч на підвіконня, сприскуєш водою зверху раз на день і та зелень пре, як виросла то можна зрізати.
Залатавая• 20 ноября в 23:52
Ответ дляПацаааааааан
Та це просто, насіння треба купувати для мікрогріну, бо звичайне обробляють хімікатами, я вирощую на ваті, в судок викладається мокра вата і насіння, закривається плівкою і на пару днів у темряву, я у шафу ховаю, далі плівка знімається і хоч куди можна ставити, хоч на полицю, хоч на підвіконня, сприскуєш водою зверху раз на день і та зелень пре, як виросла то можна зрізати.
А як воно виглядає, це насіння?
Пацаааааааан• 20 ноября в 23:53
Ответ дляЗалатавая
А як воно виглядає, це насіння?
Ну як звичайне) таке саме як городнє.
Залатавая• 20 ноября в 23:54
Ответ дляПацаааааааан
Ну як звичайне) таке саме як городнє.
Я маю на увазі як упаковка виглядає? Щоб знати, що купувати
Пацаааааааан• 20 ноября в 23:55
Ответ дляЗалатавая
Я маю на увазі як упаковка виглядає? Щоб знати, що купувати
Та просто загугліть насіння для мікрогріну, я колись вирощувала редис з атб насіння, але мені вже сказали що не варто, бо воно оброблене.
1
Залатавая• 20 ноября в 23:56
Ответ дляПацаааааааан
Та просто загугліть насіння для мікрогріну, я колись вирощувала редис з атб насіння, але мені вже сказали що не варто, бо воно оброблене.
Дякую за поради. Завтра куплю насіння і спробую)
Зоряний Шлях• 21 ноября в 01:07
Ответ дляПацаааааааан
У Вас в квартирі щось, спори грибів, ніколи у мене нічого не пліснявіло.
У всех в квартирах споры. Вообще везде, они в воздухе в достатке. Вопрос в благоприятных условиях. Но у меня проращиватель ничего особенного, без наворотов.
Пацаааааааан• 21 ноября в 01:08
Ответ дляЗоряний Шлях
У всех в квартирах споры. Вообще везде, они в воздухе в достатке. Вопрос в благоприятных условиях. Но у меня проращиватель ничего особенного, без наворотов.
Мабуть, у Вас висока вологість, за високої вологості гриби пруть.
Зоряний Шлях• 21 ноября в 01:12
Ответ дляПацаааааааан
Мабуть, у Вас висока вологість, за високої вологості гриби пруть.
Конечно в проращивателе высокая влажность, он так устроен. Делает парничок
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу