Найщасливіша• Изменено 21 ноября в 11:43
Що ви на обід готуєте? Фантазія 0 в мене
Дайте мені команду що готувати
показать весь текст
1
Все і одразу• 21 ноября в 12:02
Ответ дляНайщасливіша
Суп є
Але діти крім супу ще щось хочуть
Але діти крім супу ще щось хочуть
Коли мої не хочуть їсти простий суп, я його перетворюю в суп-пюре, додаю в тарілку жирні вершки, до супу тости з маслом або кремом, на вихідних набрала філадельфії по 100 грн.
Чтооооооооооо?• 21 ноября в 12:09
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Нет, лучше коллаген покупать за 200 грн упаковочка. Дурдом.
7
фрау Гітта• 21 ноября в 12:10
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Зачем его есть, холодец застывает не от жира.
4
Ласковая_львица• 21 ноября в 12:13
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
да народ кушает , только ту херню которую вы описали , а норм холодец
1
KROX@• 21 ноября в 12:14
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Холодец - это не жир, но и жир нужен для здоровья.
3
Чудовий каламбур• 21 ноября в 12:17
Тыкву. Будете? Я буду, а муж нет. Вот только думаю как именно приготовить, в сметане тушила недавно, может рагу сделать, добавить капусту и картошку. Вернее муж ее есть, но часто выпендривается, проголодается, съест.
Обижулька• 21 ноября в 12:19
Світла майже немає, я на роботі цілий день. В кулінарії купила відбивні курячі і запарила в термосі кускус. Є листя салату, помідори чері, сир Фета, кукурудза консервована, буде салат. Ще в кулінарії купила налисники з сиром до чаю. Є фрукти, ковбаса, сир на бутерброди, прорвемось
1
Чудовий каламбур• 21 ноября в 12:20
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Вы в себе? Какие жир и кости в холодце? Ну при желании можно конечно, нет предела извращениям.
2
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:23
Ответ дляВсе і одразу
21 століття, а болото досі хльобає щі лаптями і не знає, як варити холодець і переконане, що кістки, то жирова тканина
Я розкажу, не їм холодцю десь 25 років, мої суглоби розвалюються. Таблетки дорожчі разів в 400, це на один курс лікування, на 3 місяці десь. І хоч холодець любила мамин, самій варити неприємно. А тепер почала просто брати кістки і варити, ну хоч на суп.
1
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:25
Ответ дляЧтооооооооооо?
Нет, лучше коллаген покупать за 200 грн упаковочка. Дурдом.
Нажаль оті хондроксиди з чимось там, для суглобів, набагато дорожчі, лікую не перший рік.
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:25
Ответ дляЧудовий каламбур
Тыкву. Будете? Я буду, а муж нет. Вот только думаю как именно приготовить, в сметане тушила недавно, может рагу сделать, добавить капусту и картошку. Вернее муж ее есть, но часто выпендривается, проголодается, съест.
У нас вчора був гарбузовий суп-пюре, смачний, вже закінчився.
фрау Гітта• 21 ноября в 12:27
Ответ дляЛюбимка-анонимка
Я розкажу, не їм холодцю десь 25 років, мої суглоби розвалюються. Таблетки дорожчі разів в 400, це на один курс лікування, на 3 місяці десь. І хоч холодець любила мамин, самій варити неприємно. А тепер почала просто брати кістки і варити, ну хоч на суп.
А чего неприятного, копыта покупаю уже зачищенные, а потом их просто выбрасываю, мясо порезала, разложила по лоткам, бульоном залила.
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:27
Буде ввечері тушкована картопля і капуста (але не знаю, може разом, рагу, є ще в морозилці кабачок, гарбуз теж додаю), ми таке любимо.
Чорнобаївка• 21 ноября в 12:28
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
это натуральный коллаген если что)
3
Все і одразу• 21 ноября в 12:28
Ответ дляЛюбимка-анонимка
Я розкажу, не їм холодцю десь 25 років, мої суглоби розвалюються. Таблетки дорожчі разів в 400, це на один курс лікування, на 3 місяці десь. І хоч холодець любила мамин, самій варити неприємно. А тепер почала просто брати кістки і варити, ну хоч на суп.
Розумію.
В такрму випадку, вам потрібно суглобовіскістки і хрящі.
В такрму випадку, вам потрібно суглобовіскістки і хрящі.
2
Все і одразу• 21 ноября в 12:29
Ответ дляЧтооооооооооо?
Нет, лучше коллаген покупать за 200 грн упаковочка. Дурдом.
І сардельки
2
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:32
Ответ дляфрау Гітта
А чего неприятного, копыта покупаю уже зачищенные, а потом их просто выбрасываю, мясо порезала, разложила по лоткам, бульоном залила.
Я виросла в селі, кожен рік з батьками. розбирала свиню, тож свинину ну дуже рідко купую, в основному, вже замариновану, така дитяча травма в мене. А, і жодного разу за 30 років життя в місті не купила ні кроля, ні качки, ні гуски, мої діти не знають, які вони на смак. Любимо курятину(це я можу пережити, хоч курей теж різала в дитинстві)
2
1
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:32
Ответ дляВсе і одразу
Розумію.
В такрму випадку, вам потрібно суглобовіскістки і хрящі.
В такрму випадку, вам потрібно суглобовіскістки і хрящі.
Тепер і я це розумію. В мене чоловік майже м´яса не їсть, така в нього філософія.
Чудовий каламбур• 21 ноября в 12:39
Ответ дляЛюбимка-анонимка
Я розкажу, не їм холодцю десь 25 років, мої суглоби розвалюються. Таблетки дорожчі разів в 400, це на один курс лікування, на 3 місяці десь. І хоч холодець любила мамин, самій варити неприємно. А тепер почала просто брати кістки і варити, ну хоч на суп.
Желатин можете разводить с водой, тот же коллаген, почитайте в интернете. Желе вместо холодца ешьте.
4
Клептоманка• 21 ноября в 12:51
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Ви мабуть і не їли нормальний холодець) Це у вас вдома варили жир?
2
Любимка-анонимка• 21 ноября в 12:53
Ответ дляЧудовий каламбур
Желатин можете разводить с водой, тот же коллаген, почитайте в интернете. Желе вместо холодца ешьте.
Желе їмо, і чізкейк з желатином роблю.
1
А ось і я• 22 ноября в 08:11
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Вроде 21 век, а народ ещё ест холодец. Жир с костей есть, кааак?)
Ппц вы в танке?
Это чистый коллаген. Все нутрициологи и врачи его очень рекомендуют
Это чистый коллаген. Все нутрициологи и врачи его очень рекомендуют
А ось і я• 22 ноября в 08:17
Ответ дляЛюбимка-анонимка
Я розкажу, не їм холодцю десь 25 років, мої суглоби розвалюються. Таблетки дорожчі разів в 400, це на один курс лікування, на 3 місяці десь. І хоч холодець любила мамин, самій варити неприємно. А тепер почала просто брати кістки і варити, ну хоч на суп.
Самый полезный холодец для суставов это холодец из трубчатых говяжьих костей. Это просто кладезь витаминов. Костный говяжий мозг даже в ресторане подают за очень дорого
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу