Дон Пэдро• Изменено 27 ноября в 16:35
І що ще приготували?
До вчорашнього капусняку і олів´є, вчора ввечері замаринувала шампіньйони (забагато часнику). Сьогодні зробила з сиром і ще будуть з нуттелою млинці, а це дитині останні качани кукурудзи.
А що у вас?
А що у вас?
4
4
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:42
Ответ дляЗам. зав. Анонима
Удалено администрацией...
А Ви пройти повз розділ ’Їжа і кулінарія’ не взмозі?
3
2
1
1
Тектологиня 80lv• 27 ноября в 16:38
Пришла с работы и запихнула в себя с голоду и жаренной картохи с огурцами и газировку с пирогами)
3
1
Коварная Зая• 27 ноября в 16:38
Ответ дляЗам. зав. Анонима
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:38
Ответ дляКоварная Зая
Удалено администрацией...
Ні, на лікарняному
Мадам Тю-лю-лю• 27 ноября в 16:39
Скромно у вас так, 4 налистника)
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
3
Г@Л@В@ломка• 27 ноября в 16:40
Ответ дляКоварная Зая
Удалено администрацией...
А вы сюда пришли отметиться от великой занятости?
Зам. зав. Анонима• 27 ноября в 16:40
Ответ дляДон Пэдро
А Ви пройти повз розділ ’Їжа і кулінарія’ не взмозі?
Удалено администрацией...
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:41
Ответ дляМадам Тю-лю-лю
Скромно у вас так, 4 налистника)
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
Вас мабуть багато? Це лише мені з сиром, дитині з нутелою
Мадам Тю-лю-лю• 27 ноября в 16:42
Ответ дляДон Пэдро
Вас мабуть багато? Це лише мені з сиром, дитині з нутелою
Троє.
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:44
Ответ дляГубка Боб
Удалено администрацией...
Напишіть нік, відправлю в особисті
1
Не против• 27 ноября в 16:47
Борщ, салат ’Мімоза’, плов, котлети, печінку з яблуками, 3 порції біскотті, тірамісу, хліб спекла. Якби електрика була весь день, то ще планувала бендерики, пельмені та сінабони під заморозку, а так... не встигла(( електроплита((
1
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:48
Ответ дляНе против
Борщ, салат ’Мімоза’, плов, котлети, печінку з яблуками, 3 порції біскотті, тірамісу, хліб спекла. Якби електрика була весь день, то ще планувала бендерики, пельмені та сінабони під заморозку, а так... не встигла(( електроплита((
Як робите печінку з яблуками?
Не против• 27 ноября в 16:51
Ответ дляДон Пэдро
Як робите печінку з яблуками?
піджарюю курячу печінку майже до готовності, відкладаю. На суху сковорідку - вершкове масло+цукор, помішую до потемніння, додаю яблука дольками (з шкіркою), підсмажую трохи з двох сторін, додаю майже готову печінку, обережно перемішую і під кришкою хвилин 5 тримаю. Яблука не мають розвалюватись. Дуже мені подобається таке поєднання
автор
Дон Пэдро
• 27 ноября в 16:54
Ответ дляНе против
піджарюю курячу печінку майже до готовності, відкладаю. На суху сковорідку - вершкове масло+цукор, помішую до потемніння, додаю яблука дольками (з шкіркою), підсмажую трохи з двох сторін, додаю майже готову печінку, обережно перемішую і під кришкою хвилин 5 тримаю. Яблука не мають розвалюватись. Дуже мені подобається таке поєднання
О дякую. Люблю печінку. Спробую
После 18• 30 ноября в 18:41
Ответ дляМадам Тю-лю-лю
Скромно у вас так, 4 налистника)
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
Я зазвичай 3-літрову каструлю роблю, штук 25.
У нас тоже всегда много блинов делается с разной начинкой. 4 это на один зуб)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу