220В• вчера в 10:08
Можна довіряти домашньому сиру на ринку, якщо він щоразу різний?
То солоний, то кислий… Який він взагалі має бути?
Тракторні війська• вчера в 10:26
Домашний сыр и брынза сильно отличаются от коровы, сезона, питания.
У меня есть знакомый. Он лесник, живет семьей в лесу. Они держат свою корову и я иногда беру у них брынзу. Зимой я ее обожаю, но как только корова переходит на травку, то я даже нюхать ее не могу. Она мне становится отвратительной и на вкус, и на запах.
Поэтому, если вы точно знаете, что получаете творог от одной конкретной коровы, то возможно ей меняют рацион. Но в вашем случае, если вы берёте на базаре, то перед вами перекупщица творога/молока со всего села. Там намешано все и каждый раз это неповторимый коктейль.
У меня есть знакомый. Он лесник, живет семьей в лесу. Они держат свою корову и я иногда беру у них брынзу. Зимой я ее обожаю, но как только корова переходит на травку, то я даже нюхать ее не могу. Она мне становится отвратительной и на вкус, и на запах.
Поэтому, если вы точно знаете, что получаете творог от одной конкретной коровы, то возможно ей меняют рацион. Но в вашем случае, если вы берёте на базаре, то перед вами перекупщица творога/молока со всего села. Там намешано все и каждый раз это неповторимый коктейль.
4
Само_достаточная• вчера в 10:39
Ви вчорашня? Уявіть себе на місці тої тьоті/дядька чи бабці, що продає всі ці яства. Прямо таки всі норми гігієни без нагляду та штрафів виконає? Якщо вчорашнє з позавчорашнім змішати, то ті ’городські кобили’ нічого і не помітять.. а медогляд? а ветконтроль? Корпорація не дарма має на упаковці юридичну адресу, щоб було до кого позиватись.
4
1
Солоний і надто кислий не повинен бути.Свіжа продукція повинна мати приємний запах ,не кисла,не надто солона.
Смак продукції напряму залежить від сезону , від годівлі тварини,від утримання . Я роблю продукцію із козячого молока і до кожного періоду треба підлаштовуватися,бо молоко міняється від сезону ,від зміни раціоні(трава молода чи сіно) і навіть від кітності тварини.
Смак продукції напряму залежить від сезону , від годівлі тварини,від утримання . Я роблю продукцію із козячого молока і до кожного періоду треба підлаштовуватися,бо молоко міняється від сезону ,від зміни раціоні(трава молода чи сіно) і навіть від кітності тварини.
75В• вчера в 11:07
а ще може бути зовсім нежирний з перевіяного молока, може бути ніжний, а може - перетоплений, сухий і жорсткий
графиняВишенка• вчера в 11:20
Мали корову, коли який виходив, то передержали, то ні. Займалася бабуля
Мишка-шалунишка• вчера в 11:29
Солоний не уявляю чому може бути.
А так, може бути різний, молоко перекисло занадто, або навпаки, перетопили І т.д, ну і корм теж впливає на все.
Навіть борщ ми варимо і він різний виходить)
А так, може бути різний, молоко перекисло занадто, або навпаки, перетопили І т.д, ну і корм теж впливає на все.
Навіть борщ ми варимо і він різний виходить)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
