Отчебучкина• 17 декабря в 11:27
Посоветуйте меню на новогодний стол на 1500 грн?
Два ребенка 7 и 16 лет и два взрослых. Подарки и ёлка отдельно. Можно на эти деньги приготовить нормальный стол? Не по пол чайной ложки салата?
4
1
1
Кондуктор маршрутки• 17 декабря в 11:29
Вполне. Мяса 2 кг, 2 скумбрии запечь, овощи, эклеры, шампанское.
9
1
Срочнокпсихологу• 17 декабря в 11:30
У кожного свої вподобання, приготуйте те що люблять саме в вашій сім´ї, навіть по одній страві кожному і буде вже чотири.
Пліснявілий сир• 17 декабря в 11:31
Посмажу нагетси і нафігачу салат з капусти. Всі будуть задоволені.
3
1
Ща как дам• 17 декабря в 11:36
Курицу гриль в духовку, к ней или картошку по- селянски, или пюре.
Оливье или шуба
Бутеры со шпротами или икрой по акции
Соления ( если есть свои)
Напитки
Мандарины
Оливье или шуба
Бутеры со шпротами или икрой по акции
Соления ( если есть свои)
Напитки
Мандарины
11
1
бЭйбА• 17 декабря в 11:37
Ответ длявАлнуюся сильнА
Легко.
Курица, пюрешка, оливье
Курица, пюрешка, оливье
Зараз вас за пюрешку заклюють авокадниці
12
2
Княгиня пітьми• 17 декабря в 11:39
Олівє, запекти курку, бутери з ікрою червоною, пляшка шампанського та пепсі) Ікру в сільпо можна взяти за 300 грн, курка в середньому 200-250 грн, на олівє з ковбасою гривень 300-400 треба, і ще на мандарини і цукерки залишиться. Я би ще на 200 грн зробила легенький салат з буряка, фети та руколи.
4
Бжоли-бандерівці• 17 декабря в 11:39
Ответ длявАлнуюся сильнА
Легко.
Курица, пюрешка, оливье
Курица, пюрешка, оливье
Якщо Олів´є без ковбаси, пюре без масла, курки всім по умовному шматочку. Тоді можливо.
4
3
3
Чарівне зіллячко• 17 декабря в 11:40
Ответ длябЭйбА
Зараз вас за пюрешку заклюють авокадниці
Угу, половина из которых и пюрешку топчут, и оливьешку. И только тут понты гоняют
8
2
Бжоли-бандерівці• 17 декабря в 11:41
Ответ дляКнягиня пітьми
Олівє, запекти курку, бутери з ікрою червоною, пляшка шампанського та пепсі) Ікру в сільпо можна взяти за 300 грн, курка в середньому 200-250 грн, на олівє з ковбасою гривень 300-400 треба, і ще на мандарини і цукерки залишиться. Я би ще на 200 грн зробила легенький салат з буряка, фети та руколи.
300-400 це тільки на трохи ковбаси
3
2
бЭйбА• 17 декабря в 11:41
Ответ дляЧарівне зіллячко
Угу, половина из которых и пюрешку топчут, и оливьешку. И только тут понты гоняют
Це в нас пюрешка, а у них то має назву підложка під філе форелі, підлодка під м´ясні медальйони.
8
4
ВЫВсеВрете• 17 декабря в 11:42
Ответ длябЭйбА
Зараз вас за пюрешку заклюють авокадниці
можна з авокадо пюрешку зробити)))
4
бЭйбА• 17 декабря в 11:42
Ответ дляБжоли-бандерівці
300-400 це тільки на трохи ковбаси
500 гривен кг смачної вареної, це на відро салата
12
Княгиня пітьми• 17 декабря в 11:44
Ответ дляБжоли-бандерівці
300-400 це тільки на трохи ковбаси
Ну так, якщо сумарно олівє буде 1 кг то ковбаски потрібно грам 300. Та й ковбаса варена є нормальна по 300-400 грн за кг.
2
бЭйбА• 17 декабря в 11:45
Ответ дляБринзолетта
Удалено администрацией...
Шо, кацапня немита!
З укропа змінила меню на наполеон?
Щоб тобі така качка поперек горла стала!
З укропа змінила меню на наполеон?
Щоб тобі така качка поперек горла стала!
3
1
ВЫВсеВрете• 17 декабря в 11:45
так відштовхуйтесь від вподобань вашої родини. Ми ж не знаємо, що ви любите. Може ви ікру/шпроти/качку не їсте взагалі
А на 1500 грн можна нормальний стіл зробити, без лобстерів та фуагри звичайно
А на 1500 грн можна нормальний стіл зробити, без лобстерів та фуагри звичайно
5
1
Замріяна• 17 декабря в 11:53
Так ви і самі маєте знати
Чи весь рік розкошуєте, а тут вирішили зекономити
Чи весь рік розкошуєте, а тут вирішили зекономити
вАлнуюся сильнА• 17 декабря в 12:00
Ответ длябЭйбА
Зараз вас за пюрешку заклюють авокадниці
Та мне как соловью)
1
вАлнуюся сильнА• 17 декабря в 12:01
Ответ дляБжоли-бандерівці
Якщо Олів´є без ковбаси, пюре без масла, курки всім по умовному шматочку. Тоді можливо.
У вас что-то с математикой.
Нужно посетить повторно третий класс
Нужно посетить повторно третий класс
3
2
Міряю від одиниці• 17 декабря в 12:06
Ответ длябЭйбА
Шо, кацапня немита!
З укропа змінила меню на наполеон?
Щоб тобі така качка поперек горла стала!
З укропа змінила меню на наполеон?
Щоб тобі така качка поперек горла стала!
А що там було написано?
Посудомойка• 17 декабря в 12:09
Ответ дляКнягиня пітьми
Олівє, запекти курку, бутери з ікрою червоною, пляшка шампанського та пепсі) Ікру в сільпо можна взяти за 300 грн, курка в середньому 200-250 грн, на олівє з ковбасою гривень 300-400 треба, і ще на мандарини і цукерки залишиться. Я би ще на 200 грн зробила легенький салат з буряка, фети та руколи.
А спиртне?
Крапипопка• 17 декабря в 12:11
Запросто.
1. Паштет з свиної печінки.
Печінка 70-80 грн кг, велика цибулина, морквина, яблуко - разом 10 грн. Шматочок в 200 грам найдешевшого сала - 20 грн. 50 грам масла - 30 грн. Тож на 130-140 грн вийде майже 1.5 кг паштету. Його можна і на грінки, і яйця нафарширувати.
Холодець - рулька по 140 грн кг, ніжки по 20 за шт, 0.5 кг кур філе десь 80 грн, цибуля, морква, часник - 20 грн. На 260 грн 2 великих лотка.
Зробити корейську моркву - собівартість за 1 кг 20 грн.
Рулет з рульки. Вчора дівчина фото і рецепт викладала, на вигляд смачно, хочу спробувати теж зробити.
На оселедець під шубою візьміть 0.5 кг мороженої салаки по 110 грн кг, самі засоліть. Вона жирна, не гірша за матіас. Тоді собівартість салата буде десь 105-110 грн за великий лоток.
Якщо є заморожена вишня, зробіть Монастирську хатку. На тісто можна брати маргарин, на якість це не впливає. Собівартість великого торта близько 2.5-3 кг вийде до 300 грн.
Це те, що зразу в голову прийшло, можна ще багато чого придумати.
1. Паштет з свиної печінки.
Печінка 70-80 грн кг, велика цибулина, морквина, яблуко - разом 10 грн. Шматочок в 200 грам найдешевшого сала - 20 грн. 50 грам масла - 30 грн. Тож на 130-140 грн вийде майже 1.5 кг паштету. Його можна і на грінки, і яйця нафарширувати.
Холодець - рулька по 140 грн кг, ніжки по 20 за шт, 0.5 кг кур філе десь 80 грн, цибуля, морква, часник - 20 грн. На 260 грн 2 великих лотка.
Зробити корейську моркву - собівартість за 1 кг 20 грн.
Рулет з рульки. Вчора дівчина фото і рецепт викладала, на вигляд смачно, хочу спробувати теж зробити.
На оселедець під шубою візьміть 0.5 кг мороженої салаки по 110 грн кг, самі засоліть. Вона жирна, не гірша за матіас. Тоді собівартість салата буде десь 105-110 грн за великий лоток.
Якщо є заморожена вишня, зробіть Монастирську хатку. На тісто можна брати маргарин, на якість це не впливає. Собівартість великого торта близько 2.5-3 кг вийде до 300 грн.
Це те, що зразу в голову прийшло, можна ще багато чого придумати.
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
