sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_73
Я не тону• 12 апреля 2014

Вы уже составили меню на Пасху?

13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_213
Забагаловка• 12 апреля 2014
1
anonim_168
Кастрюлька• 12 апреля 2014
2
да. паски, колбаса, мясо, яйца, может на холодец замахнуться
noavatar
Luchia80• 12 апреля 2014
3
Да составила
anonim_73
автор Я не тону • 12 апреля 2014
4
делитесь меню. или никто ничего не будет готовить????????
anonim_76
Стетоскопуло• 12 апреля 2014
5
А что смысл только в том, что бы набить свое брюхо?!
anonim_169
Мексиканочка• 12 апреля 2014
6
домашнє мясне, яйца, овочі, паска, сирна паска і тортик.
noavatar
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
7
Хочу приготовить печёночный тортик. И каждый год собираюсь сама испечь паску, но постоянно покупаю. Кто-то посоветует лёгкий и беспроигрышный рецепт для начинающей паско-пекарей?
anonim_90
Папобус• 12 апреля 2014
8
шашлык и куличи
noavatar
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
9
Ответ дляМексиканочка
домашнє мясне, яйца, овочі, паска, сирна паска і тортик.
Часто слышу о сырной паске. Её трудно готовить?
anonim_193
Оле Лукойе• 12 апреля 2014
10
На Пасху идиально и актуально яйца,колбаска,пасха,холодец,если на природе шашлычок...!
anonim_169
Мексиканочка• 12 апреля 2014
11
Ответ дляmAlinochka_81
Часто слышу о сырной паске. Её трудно готовить?
ось так роблю
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:

- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси

Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8

Як готувати:

1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
anonim_169
Мексиканочка• 12 апреля 2014
12
ще додаю горіхи різні і вишню
noavatar
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
13
Ответ дляМексиканочка
ось так роблю
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:

- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси

Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8

Як готувати:

1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
Спасибо! Надо будет всё-таки решиться )))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff