sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_138
БезникаЯ• 09 сентября 2014

придумала новий рецепт брускети, прошу спробувати і поділитись враженням

Скибку білого хлібчика,можна тостовий, а найкраще чіабатту розрізану на дві пластини ледь підсушуємо до хрумкої скоринки в духовці, або тостері, поливаємо олійкою з вялених помідор, викладаємо, не густо ,рвані ,вялені помідорчики, зверху по всій площині пластинками (або потертий на грубо)буряк і посипаємо пармезаном.Буряк можна попередньо загрілити, або підігріти в духовці разом з хлібчиком, можне все разом ще на хвилинку в духовку покласти.
Мені подобаються всі варіації.
Ну от, власне, питання, крім мене це наважились спробувати ще дві подруги, і більше ніхто!
Подруги теж в захваті, як і я, але їм ніхто не вірить).
Тому дуже цікава ваша думка, шановні гурмани і кулінарні екстримали.
Результат:
вже голосів: 43
22 (51.16%) цікаво,коли будуть дома необхідні продукти, то спробую і відпишу
10 (23.26%) якась гидота, навіть пробувати не буду
8 (18.6%) ми таке не їмо
3 (6.98%) сподобалось, смачно
0 (0%) приготувала, не сподобалось
19 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_151
Твердая валюта• 09 сентября 2014
1
нравится все, кроме буряка))) обязательно так сделаю, но без него
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
2
Ех, без нього не те, помідори та пармезан надто солоні та концентровані
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
3
Якщо чесно, я б до такого не додумалась ні з того ні з сього, просто на роботі взимку дуже їсти хотілось, а в холодильнику більше нічого не було .
Але бутіки так сподобались , що готую їх тепер спеціально собі.
anonim_106
Аноним Анонимыч• 09 сентября 2014
4
Вяленые помидоры покупаете, сколько стоят?
noavatar
VIGRI• 09 сентября 2014
5
я попробую)))
noavatar
LadyLovе• 09 сентября 2014
6
я надеюсь, буряк отварной?)
тогда норм.
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
7
Ответ дляАноним Анонимыч
Вяленые помидоры покупаете, сколько стоят?
Колись в італійців до падіння гривні баночка з вагою нетто 280 грам приблизно, коштувала 20-25 гривень.В сільпо премія такий же обєм вартував 29-31 грн.
Я купувала позавчора за 39 грн 650 грам нетто, але я зараз не дома.
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
8
Ответ дляLadyLovе
я надеюсь, буряк отварной?)
тогда норм.
Ні, сирий .
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
9
Він так смачно хрумкає)
noavatar
автор pollyteika • 09 сентября 2014
10
Ой, хрумтить, хрумкаю я ).
Але я вище писала, якщо важко себе пересилити, то можна трішки загрілити, тільки не варити, ні в якому разі
noavatar
Русичка24• 11 сентября 2014
11
Я наверное с сырым не смогла бы кушать.
Хотя буряк пробовала сырой, мама делала как морковку по корейски, очень вкусно)))
noavatar
автор pollyteika • 11 сентября 2014
12
Ответ дляРусичка24
Я наверное с сырым не смогла бы кушать.
Хотя буряк пробовала сырой, мама делала как морковку по корейски, очень вкусно)))
Там пармезану дуже мало треба, тільки посипати,він як припарава додає пікантності.
noavatar
Русичка24• 12 сентября 2014
13
Ответ дляpollyteika
Там пармезану дуже мало треба, тільки посипати,він як припарава додає пікантності.
Я имела ввиду не с сыром пармезанлом, а что сырой (не отваренный) буряк.
noavatar
автор pollyteika • 14 сентября 2014
14
Ответ дляРусичка24
Я имела ввиду не с сыром пармезанлом, а что сырой (не отваренный) буряк.
Ой , пробачте, прочитала , як з сиром.
Перечитала Ваше повідомлення і сама ніяк не могла зрозуміти чому я Вам так відповіла, до чого тут пармезан).
noavatar
LadyLovе• 14 сентября 2014
15
Автор, я такое сделала!) Но свекла была потерта на крупной терке и протушена на сковородке (моя мама так делает что-то типа икры, добавляет туда ещё перец, помидоры, лук) Так вот я на начальной стадии, когда только свекла протушилась сперла у мамы ради экспериментасделать Ваш бутрик) Получилось вкусно! Но с сырой я бы не ела)
noavatar
Русичка24• 15 сентября 2014
16
Ответ дляLadyLovе
Автор, я такое сделала!) Но свекла была потерта на крупной терке и протушена на сковородке (моя мама так делает что-то типа икры, добавляет туда ещё перец, помидоры, лук) Так вот я на начальной стадии, когда только свекла протушилась сперла у мамы ради экспериментасделать Ваш бутрик) Получилось вкусно! Но с сырой я бы не ела)
Я в детстве, когда мама варила борщ, то она точно так же делала со свеклой, и я помню, так всегда ждала эту свеклу протушенную - мне казалось, что это самое вкусное блюдо, может потому что мама давала всегда немножко, что бы хватило на борщ))) или это детские такие воспоминания))) сейчас мама уже так не делает, не тушит свеклу перед закладкой в борщ))))
noavatar
автор pollyteika • 15 сентября 2014
17
Ответ дляРусичка24
Я в детстве, когда мама варила борщ, то она точно так же делала со свеклой, и я помню, так всегда ждала эту свеклу протушенную - мне казалось, что это самое вкусное блюдо, может потому что мама давала всегда немножко, что бы хватило на борщ))) или это детские такие воспоминания))) сейчас мама уже так не делает, не тушит свеклу перед закладкой в борщ))))
Я теж люблю цей буряк тушений, теж від мами навчилась, ми ще даємо трішки оцету, або помідорку до нього.
noavatar
автор pollyteika • 15 сентября 2014
18
Ответ дляLadyLovе
Автор, я такое сделала!) Но свекла была потерта на крупной терке и протушена на сковородке (моя мама так делает что-то типа икры, добавляет туда ещё перец, помидоры, лук) Так вот я на начальной стадии, когда только свекла протушилась сперла у мамы ради экспериментасделать Ваш бутрик) Получилось вкусно! Но с сырой я бы не ела)
Кльово , хоч так ), але дарма , що не наважились з сирим.Або ледве грильованим, для заспокоєння).
Я шось тільки не можу зрозуміти це повальне упереджене відношення до буряк), капусту, гриби, моркву сирими їмо, а шо з буряком?
А фреш буряковий пробували з селерою?
Теж смакота.
noavatar
LadyLovе• 15 сентября 2014
19
Ответ дляpollyteika
Кльово , хоч так ), але дарма , що не наважились з сирим.Або ледве грильованим, для заспокоєння).
Я шось тільки не можу зрозуміти це повальне упереджене відношення до буряк), капусту, гриби, моркву сирими їмо, а шо з буряком?
А фреш буряковий пробували з селерою?
Теж смакота.
я грибы сирi нi-нi))
i фреш не пробувала)
Взагалi буряк не люблю.
Але в`ялених помiдорчикiв i пармезану й вiн не зiпсував)))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff