Остановщица• 22 февраля 2015
Дуже смачні кіфлики))
Рецепт дала свекруха, це її власний, вона кондитер. Я печу майже кожен тиждень, повірте, просто тануть у роті. І, що найголовніше, дуже економні. Ні яєць, ні цукру
Рецепт:
2 пачки масла найдешевшого або спреду
1 п. ван. цукру
500- 600 г муки
1/2 п. дріжджів( не сухих)
8 ст. л. молока
Масло перетерти з мукою і ван. цукром, додати розчинені в теплому молоці дріжджі і замісити тісто. По мірі необхідності додавати муку, щоб добре замісилося. Тісто виходить дуже мяке і еластичне. Поділити його на 8-9 кульок-частин однакових. Кожну частинку розкатати в круг, досить тонко, воно добре розкачується, тільки треба мукою підсипати. круг поділити на 12 трикутників. На ширшу частину трикутника покласти начинку( я роблю з твердого сливового повидла - леквара ), можна будь яке повидло, тільки дуже густе, або ще з молотими волоськими горіхами+білок з цукром збитий. Закручуємо від ширшого кінця до вузького. Іноді ще я розкатую все тісто, розрізаю на квадратики і так скручую. І все, у духовку на 180 гр. до румяного кольору, Як охолонуть, посипати цук. пудрою
Вони зовсім не тверднуть, навіть, через тиждень такі ж розсипчасті і ніжні
Рецепт:
2 пачки масла найдешевшого або спреду
1 п. ван. цукру
500- 600 г муки
1/2 п. дріжджів( не сухих)
8 ст. л. молока
Масло перетерти з мукою і ван. цукром, додати розчинені в теплому молоці дріжджі і замісити тісто. По мірі необхідності додавати муку, щоб добре замісилося. Тісто виходить дуже мяке і еластичне. Поділити його на 8-9 кульок-частин однакових. Кожну частинку розкатати в круг, досить тонко, воно добре розкачується, тільки треба мукою підсипати. круг поділити на 12 трикутників. На ширшу частину трикутника покласти начинку( я роблю з твердого сливового повидла - леквара ), можна будь яке повидло, тільки дуже густе, або ще з молотими волоськими горіхами+білок з цукром збитий. Закручуємо від ширшого кінця до вузького. Іноді ще я розкатую все тісто, розрізаю на квадратики і так скручую. І все, у духовку на 180 гр. до румяного кольору, Як охолонуть, посипати цук. пудрою
Вони зовсім не тверднуть, навіть, через тиждень такі ж розсипчасті і ніжні
автор
Остановщица
• 22 февраля 2015
Ответ дляФорточка
Это вы спред такими количествами трескаете??? Кошмар!
я печу тільки з масла))
Вредняжка• 22 февраля 2015
У моей мамы это РОСинка называлось))) Так как внутри была вишенка- ну как росиночка - и все это в рогалик маленький завернуто)) Рецепта, правда, я не знаю(:
Помогалочка• 22 февраля 2015
Ответ дляЯ тут с краю постою
супер!!!!!! А слово кифлики я никогда не слышала ))) Смешное
это закарпатское название
автор
Остановщица
• 22 февраля 2015
Ответ дляБыстровочка
рогалики это кифлики?фу какое название
а на фото объедение
а на фото объедение
так, це рогалики, по закарпатськт - кіфлики
Карта мордвы• 22 февраля 2015
Ответ дляФорточка
Это вы спред такими количествами трескаете??? Кошмар!
А Вы семгу и форель трескаете? Или в маркете купленый кусок сметаника и наполеона качественней будет?
Форточка• 22 февраля 2015
Ответ дляКарта мордвы
А Вы семгу и форель трескаете? Или в маркете купленый кусок сметаника и наполеона качественней будет?
Ну Вы сравниваете нос с пальцем)
Очень добрый аноним• 22 февраля 2015
Ответ дляОстановщица
так, це рогалики, по закарпатськт - кіфлики
А як тісто - треба щоб підійшло чи зразу начинку?
Помогалочка• 22 февраля 2015
Ответ дляОстановщица
так, це рогалики, по закарпатськт - кіфлики
Вы из какого города? я из Мукачева. Приятно увидеть земляка на сайте.
Быстровочка• 22 февраля 2015
Ответ дляПомогалочка
это закарпатское название
возьму себе на заметку. А спред вреднее масла?
Ло Шарик• 22 февраля 2015
Ответ дляБыстровочка
рогалики это кифлики?фу какое название
а на фото объедение
а на фото объедение
А рогалики лучше звучит? Фффффффффуууууууу
Быстровочка• 22 февраля 2015
Ответ дляЛо Шарик
А рогалики лучше звучит? Фффффффффуууууууу
гораздо
Помогалочка• 22 февраля 2015
Ответ дляБыстровочка
возьму себе на заметку. А спред вреднее масла?
конечно вреднее.
автор
Остановщица
• 22 февраля 2015
Ответ дляОчень добрый аноним
А як тісто - треба щоб підійшло чи зразу начинку?
зразу, чекати не треба, за рахунок дріжджів, вони дуже ’воздушні’
Здрасьтенька• 22 февраля 2015
Ответ дляОстановщица
що саме?
Жирное, если делать на масле то совсем и не дешево, сухое. Если уж делать подобное то на творожном тесте, и дешевле и уж точно полезнее.
А еще страшно звучит это кифлики, леквар бррр
А еще страшно звучит это кифлики, леквар бррр
автор
Остановщица
• 22 февраля 2015
Ответ дляПомогалочка
Вы из какого города? я из Мукачева. Приятно увидеть земляка на сайте.
Я з Ужгорода
Я тут с краю постою• 22 февраля 2015
автор - не обращайте внимание на некоторых жаб )))
Ваши кифлики объедение, а жабы пускай мошкой питаются
Ваши кифлики объедение, а жабы пускай мошкой питаются
Помогалочка• 22 февраля 2015
Ответ дляЗдрасьтенька
Жирное, если делать на масле то совсем и не дешево, сухое. Если уж делать подобное то на творожном тесте, и дешевле и уж точно полезнее.
А еще страшно звучит это кифлики, леквар бррр
А еще страшно звучит это кифлики, леквар бррр
и ничего не страшно. Просто в Закарпатье много национальностей и очень интересный язык.
Не раскрытый парашют• 22 февраля 2015
Ответ дляБыстровочка
рогалики это кифлики?фу какое название
а на фото объедение
а на фото объедение
А я навки люблю,щоб у кожного регіона називалось по - іншому. Так смачніше і цікавіше
Особливо цікава закарпатська та львівська випічка
Назви такі, що не повторю. Смакота ще та !!!!!
Автор, дякую. Узяла собі на замітку
Особливо цікава закарпатська та львівська випічка
Назви такі, що не повторю. Смакота ще та !!!!!
Автор, дякую. Узяла собі на замітку
Назад Комментарии к ответу