Та легко!• 26 января 2016
Підскажіть будь ласка,на пасту з білим соусом,скільки %вершки брати?
і скільки часу має проваритись соус, щоб не згорнувся?
автор
Та легко!
• 26 января 2016
в мене знайомі часто готують,одна каже краще 10%, друга-25% рекомендує
автор
Та легко!
• 26 января 2016
Ответ дляКонфиденциальность
Я інколи сметаною середньої жирності заміняю вершки.
доречі да,вони ніколи не згорнуться))хороша ідея))а як зробити щоб сильно рідке не було?
автор
Та легко!
• 26 января 2016
Ответ дляInnag
Дело не в том сколько будет готовиться - а температура чтобы не была сильно высокая
просто вершки, вино, і начинка?чи ще щось?
автор
Та легко!
• 26 января 2016
Ответ дляInnag
Дело не в том сколько будет готовиться - а температура чтобы не была сильно высокая
наприклад якщо з сьомгою
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу