Ухахайкина• 20 сентября 2020
Как правильно сделать торт на водяной бане на индукционной плите?
Буду готовить первый, прочитала в инете, что можна ставить напрямую кастрюльку на маленькую мощность.
автор
Ухахайкина
• 20 сентября 2020
Ответ дляGreen_Cat
Залежить що за торт, якщо, наприклад, сир плавимо, то нормально і без водяної бані, а от торт (крем) треба пробувати.
медовик
автор
Ухахайкина
• 20 сентября 2020
Ответ дляGreen_Cat
Дик я його і в духовці нормально печу, без бані і навіть індукції.
клас, а у мене інший рецепт
автор
Ухахайкина
• 20 сентября 2020
Ответ дляGreen_Cat
Баня потрібна, щоб не пригорало - температура ж не буде перевищувати 100С. Але це можна і зробити за допомогою терморегулятора духовки чи просто товстої пательні і малого підігріву.
для індукції підходять лише кастрюльки з товстим дном, ось я і думаю, можливо можна просто поставити на маленьку потужність
Ответ дляУхахайкина
для індукції підходять лише кастрюльки з товстим дном, ось я і думаю, можливо можна просто поставити на маленьку потужність
Для індукції підходять любий посуд, що магнітится і деякі сплави нержавійки. Товщина дна тут ні при чому, може бути і 0.7 мм жестянка.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу