ЖующаЯКонфету• 01 ноября 2012
Як правильно зробити помадку-поливку шоколадку?
Як правильно розтопити шоколад щоб полити ним торт?просто на мінімальному вогні?на водяній бані?сам шоколад топити чи додавати масло?чи потім зі згущеним молоком?як правильно?...
є згущонка,масло,шоколад.
молока нема.
є згущонка,масло,шоколад.
молока нема.
Аноним• 01 ноября 2012
можно и в микроволновке нагреть.. а в помадку а добавляю сметану (но может Вы что-то другое хотите...)
автор
ЖующаЯКонфету
• 01 ноября 2012
мікрохвильовки нема
ну я перекласти думала сметана+цукор збити і + горіхи з чорносливом,а зверху чорним шоколадом полити... але як правильно його розтопити я не знаю..
ну я перекласти думала сметана+цукор збити і + горіхи з чорносливом,а зверху чорним шоколадом полити... але як правильно його розтопити я не знаю..
автор
ЖующаЯКонфету
• 01 ноября 2012
тобто до шоколаду долити згущонку попередньо розведену водою?я правилно розумію?
Аноним• 03 ноября 2012
У меня тоже есть рецепт - берете две шоколадки ’Milka’ - черный шоколад, без добавок , ставите на водяную баню,
+ 50 гр сливочного масла + 100 гр молока. Все перемешали, проварили до однородной массы и оставили остывать.
+ 50 гр сливочного масла + 100 гр молока. Все перемешали, проварили до однородной массы и оставили остывать.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу