Мені дали основу для молочного коктейлю з МакДональдс, хтось знає як з неї коктейль готувати? Вона достатньо густа і солодка. Попробувала долити молока і збити, але піна моментально осіла. Ніколи молочний коктейль в МакДональдс не пробувала, навіть не знаю як він має виглядати
Stepa_nida• 06 мая 2022
Нужен лед и молоко. И прибор по типу magic bullet, чтоб лед превратить в мелчайшую взвесь.
happy camomile• 06 мая 2022
Сами сделайте.На 1 стакан молока пол-банана+1ч.л.сахара.Взбить погружным блендером 3 минуты.
Ответ дляhappy camomile
Сами сделайте.На 1 стакан молока пол-банана+1ч.л.сахара.Взбить погружным блендером 3 минуты.
Та я сама і робила завжди. Але зараз маю кілька літрів цієї основи - викинути шкода, а що робити неясно))
Ответ дляБасина
Так, автор! А інгредієнти для даблчіза Вам не дали? Бо ми вже йдемо до Вас!
Раніше давали булочки і соус бігмак
Чоловік в поліції, це їм МакДональдс з складів видає поодукти. Явно чекали швидкого завершення і відкриття, а тут терміни придатності вже до кінця підходять
Чоловік в поліції, це їм МакДональдс з складів видає поодукти. Явно чекали швидкого завершення і відкриття, а тут терміни придатності вже до кінця підходять
Ответ дляali_kat
Я бы в чашу блендера добавила лед, молоко и эту смесь и все бы получилось. Но у меня Kentwood cooking chef. Там и мощность, и чаша блендера подходящие для таких манипуляций.
Лід додати ідея, а блендер такий собі по потужності маю. Ладно, будем викручуватись. Частину в морозилку кинула, може щось типу морозива вийде
Ответ дляFilomena
А я любила раз на декілька місяців біг мак з‘їсти. В студентські роки навіть працювала там
А по темі, навряд чи раніше комусь таке перепадало
Погугліть🙂
А по темі, навряд чи раніше комусь таке перепадало
Погугліть🙂
Та погуглила, нічого не знайшла. Тільки про сухі основи, в які додаєш молоко і збиваєш
Елисеева Наталия• 06 мая 2022
Зробіть нову тему і запросіть ( у заголовку напишіть) працівників Маку. Вони скоріше підкажуть.
Ответ дляNyavka_mavka
Та я сама і робила завжди. Але зараз маю кілька літрів цієї основи - викинути шкода, а що робити неясно))
Спробуйте підморозити молоко. Не так щоб була глиба льоду, а так щоб крупинки льоду плавали в молоці, знаєте, таким момент коли молоко починає кристалізуватись
Ответ дляNataliiaz
Не всё написала, перед фризером еще настаивать 20 минут.
Це я бачила, це для сухої суміші. А в мене рідка
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу