sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Напитки
noavatar
Nyavka_mavka• 06 мая 2022

Основа для молочного коктейлю МакДональдс

Мені дали основу для молочного коктейлю з МакДональдс, хтось знає як з неї коктейль готувати? Вона достатньо густа і солодка. Попробувала долити молока і збити, але піна моментально осіла. Ніколи молочний коктейль в МакДональдс не пробувала, навіть не знаю як він має виглядати
22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
SaturnOVa• 06 мая 2022
1
как пользоваться той основой не знаю и не помогу, но коктейль в маке реально невкусный, приторный и какой-то химический. К их остальной еде я очень даже лояльна
noavatar
Filomena• 06 мая 2022
2
А я любила раз на декілька місяців біг мак з‘їсти. В студентські роки навіть працювала там
А по темі, навряд чи раніше комусь таке перепадало
Погугліть🙂
noavatar
klaraneill• 06 мая 2022
3
может сливки добавить и взбить?
noavatar
tanuwe4ka• 06 мая 2022
4
Я знаю молоко добавляют и смесь. Все через спец оборудование проходит. Что дома с ним делать- кто знает.
noavatar
Stepa_nida• 06 мая 2022
5
Нужен лед и молоко. И прибор по типу magic bullet, чтоб лед превратить в мелчайшую взвесь.
noavatar
luda-00• 06 мая 2022
6
А молоко яке добавляли? спробуйте довготривале з більшим %
noavatar
happy camomile• 06 мая 2022
7
Сами сделайте.На 1 стакан молока пол-банана+1ч.л.сахара.Взбить погружным блендером 3 минуты.
noavatar
ali_kat• 06 мая 2022
8
Я бы в чашу блендера добавила лед, молоко и эту смесь и все бы получилось. Но у меня Kentwood cooking chef. Там и мощность, и чаша блендера подходящие для таких манипуляций.
noavatar
Басина• 06 мая 2022
9
Так, автор! А інгредієнти для даблчіза Вам не дали? Бо ми вже йдемо до Вас!
noavatar
автор Nyavka_mavka • 06 мая 2022
10
Ответ дляhappy camomile
Сами сделайте.На 1 стакан молока пол-банана+1ч.л.сахара.Взбить погружным блендером 3 минуты.
Та я сама і робила завжди. Але зараз маю кілька літрів цієї основи - викинути шкода, а що робити неясно))
noavatar
Басина• 06 мая 2022
11
Ответ дляNyavka_mavka
Та я сама і робила завжди. Але зараз маю кілька літрів цієї основи - викинути шкода, а що робити неясно))
Або її підморозити, або лід додати, якщо блендер у Вас з ним справляється. Макшейк як підтанувше морозиво, холодний, густенький.
noavatar
автор Nyavka_mavka • 06 мая 2022
12
Ответ дляБасина
Так, автор! А інгредієнти для даблчіза Вам не дали? Бо ми вже йдемо до Вас!
Раніше давали булочки і соус бігмак
Чоловік в поліції, це їм МакДональдс з складів видає поодукти. Явно чекали швидкого завершення і відкриття, а тут терміни придатності вже до кінця підходять
noavatar
автор Nyavka_mavka • 06 мая 2022
13
Ответ дляali_kat
Я бы в чашу блендера добавила лед, молоко и эту смесь и все бы получилось. Но у меня Kentwood cooking chef. Там и мощность, и чаша блендера подходящие для таких манипуляций.
Лід додати ідея, а блендер такий собі по потужності маю. Ладно, будем викручуватись. Частину в морозилку кинула, може щось типу морозива вийде
noavatar
автор Nyavka_mavka • 06 мая 2022
14
Ответ дляFilomena
А я любила раз на декілька місяців біг мак з‘їсти. В студентські роки навіть працювала там
А по темі, навряд чи раніше комусь таке перепадало
Погугліть🙂
Та погуглила, нічого не знайшла. Тільки про сухі основи, в які додаєш молоко і збиваєш
noavatar
Елисеева Наталия• 06 мая 2022
15
Зробіть нову тему і запросіть ( у заголовку напишіть) працівників Маку. Вони скоріше підкажуть.
noavatar
lisulya• 06 мая 2022
16
Ответ дляNyavka_mavka
Та я сама і робила завжди. Але зараз маю кілька літрів цієї основи - викинути шкода, а що робити неясно))
Спробуйте підморозити молоко. Не так щоб була глиба льоду, а так щоб крупинки льоду плавали в молоці, знаєте, таким момент коли молоко починає кристалізуватись
noavatar
Nataliiaz• 06 мая 2022
17
Скрин не получается сделать, из инэта: развести 1:3 с водой или молоком 25С, хорошо размешать венчиком до растворения смеси, процедить через сито, поместить в фризер (миксер для молочных коктейлей), взбить.
noavatar
Nataliiaz• 06 мая 2022
18
Не всё написала, перед фризером еще настаивать 20 минут.
noavatar
автор Nyavka_mavka • 06 мая 2022
19
Ответ дляNataliiaz
Не всё написала, перед фризером еще настаивать 20 минут.
Це я бачила, це для сухої суміші. А в мене рідка
noavatar
Э-велин@• 06 мая 2022
20
Ответ дляNyavka_mavka
Та погуглила, нічого не знайшла. Тільки про сухі основи, в які додаєш молоко і збиваєш
А разве эти молочные коктейли не с мороженным делают, и ещё сироп. Я пробовала когда то, у меня тоже не получился. Просто молоко сладкое и все
noavatar
Nataliiaz• 06 мая 2022
21
Ответ дляNyavka_mavka
Це я бачила, це для сухої суміші. А в мене рідка
А жидкий вроде просто с сиропом взбивается и всё. И да, он такой и получается, как вы описали) пены мало, сладкий
noavatar
baton• 06 мая 2022
22
Автор, в Макдональдс машина для коктейлей добавляет в эту смесь воздух. Там на выходе соотношение воздух/смесь примерно 50/50. Плюс добавляется жидкий сироп. Дома вряд ли так получится сделать
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff