Маю квашену капуту, дуже смачна, але перекисла вже. Якщо я зроблю зрази, та кислота зійде, чи не марнувати час і продукти. Що порадите з нею зробити?
П. С. Викидати не варіант, капуста 100% їстівна.
П. С. Викидати не варіант, капуста 100% їстівна.
Ответ дляЛорисель
з квашеної капусти шикарна тушена. берете половину кислої і половину свіжої. завжди так тушу. виходить смачнюща кисло-солодка. томату не треба.
можна натушити окремо і зробити зрази з капустою.
можна натушити окремо і зробити зрази з капустою.
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
на зрази буде добре. додаєте багато моркви і цибулі ,дайте чайну ложку коріандру меленого. це такка смакота,сусіди позбігаються на аромат...цукор можна,треба пробувати.але додавати у кінці,коли з морквою зтушиться. морква віддасть солодкуватість. і промити капусту і підсушити паперовим рушничком
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Якщо є сода харчова, можно зробити розчин та потримати там капусту годину-півтори. Потім промити і капуста не буде кисляком.
Дякую, дівчата, вимочу) значитт, зразам бути, вперше в житті буду їх готувати.
Черноморская ривьера• 06 июня 2022
Шикарные капустные котлеты получаются, чем кислее и мягче, тем вкуснее. Яйцо, сода ,мука, капуста.
Ответ дляirina _d
Можно сварить капустняка
Теж класна їдея
Капусти вистачить і на капусняк)
Капусти вистачить і на капусняк)
Ответ дляолябабич
тільки хотіла написати !
А я вчора ще спробувала звичайний борщ, але з кислої капусти !
А я вчора ще спробувала звичайний борщ, але з кислої капусти !
Для такого борщу томатів не треба вже, правильно?
Tasya-Natusya• 06 июня 2022
Я капустняк готовила - отлично получилось. Но зразы тоже думаю будет вкусно, только промыть ее хорошо.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу