sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
noavatar
МДТ• 06 июня 2022

Перекисла квашена капуста - зрази

Маю квашену капуту, дуже смачна, але перекисла вже. Якщо я зроблю зрази, та кислота зійде, чи не марнувати час і продукти. Що порадите з нею зробити?

П. С. Викидати не варіант, капуста 100% їстівна.
26 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Лорисель• 06 июня 2022
1
з квашеної капусти шикарна тушена. берете половину кислої і половину свіжої. завжди так тушу. виходить смачнюща кисло-солодка. томату не треба.
можна натушити окремо і зробити зрази з капустою.
noavatar
Амарилис• 06 июня 2022
2
Її треба гарненько промити декілька разів, просто від тушіння кислота нікуди не дінеться.
noavatar
автор Майстерня домашнього текстилю • 06 июня 2022
3
Ответ дляЛорисель
з квашеної капусти шикарна тушена. берете половину кислої і половину свіжої. завжди так тушу. виходить смачнюща кисло-солодка. томату не треба.
можна натушити окремо і зробити зрази з капустою.
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
noavatar
Zelenkа• 06 июня 2022
4
Проваріть капусту 2 хвилини, хай кислота зійде, але не перестарайтесь)
Приєднуюсь до Лорисель - з квашеної шикарна тушена капуста. І туди ще якщо залишки копченої ковбаски порізати, то взагалі шик:)
noavatar
Амарилис• 06 июня 2022
5
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Ні, цукор теж не допоможе. Промивайте і тушіть .
noavatar
luda-00• 06 июня 2022
6
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Промойте хорошо и норм будет. С квашеной вкусные зразы.
noavatar
ok1904• 06 июня 2022
7
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Вимочити?
noavatar
Лорисель• 06 июня 2022
8
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
на зрази буде добре. додаєте багато моркви і цибулі ,дайте чайну ложку коріандру меленого. це такка смакота,сусіди позбігаються на аромат...цукор можна,треба пробувати.але додавати у кінці,коли з морквою зтушиться. морква віддасть солодкуватість. і промити капусту і підсушити паперовим рушничком
noavatar
ARAIL• 06 июня 2022
9
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Йой, свіжої не маю, старої вже нема, молода по 80 грн. А якщо трохи цукру додати в кислу?
Може дурню питаю, я не сильно в стряпні шарю.
Якщо є сода харчова, можно зробити розчин та потримати там капусту годину-півтори. Потім промити і капуста не буде кисляком.
noavatar
автор Майстерня домашнього текстилю • 06 июня 2022
10
Дякую, дівчата, вимочу) значитт, зразам бути, вперше в житті буду їх готувати.
noavatar
Лорисель• 06 июня 2022
11
Ответ дляZelenkа
Проваріть капусту 2 хвилини, хай кислота зійде, але не перестарайтесь)
Приєднуюсь до Лорисель - з квашеної шикарна тушена капуста. І туди ще якщо залишки копченої ковбаски порізати, то взагалі шик:)
так. так)))) хоч салямі)))що небудь
noavatar
ok1904• 06 июня 2022
12
Зрази треба смажити, на це йде багато олії, краще виробити ті самі зрази(я надаю форму кульок), але зварити як вареники, подивіться чешські /німецькі кнедлики , впевнена знайдете навіть з кваш капустою, у німців вона популярна у нац.кухні.
noavatar
coloritka• 06 июня 2022
13
Зробіть млинці з тушкованою капустою чи вареники нащо вам той жир лишній
noavatar
Лорисель• 06 июня 2022
14
зрази з кислою капустою ,то дуже смачно. картопля нейтральна,а начинка кисла. вона зтушиться і буде зовсім іншою. промивання достатньо. нічого не треба вимочувати.
noavatar
Zelenkа• 06 июня 2022
15
А ще можна вареничків із капустою наліпити
noavatar
Черноморская ривьера• 06 июня 2022
16
Шикарные капустные котлеты получаются, чем кислее и мягче, тем вкуснее. Яйцо, сода ,мука, капуста.
noavatar
иркин• 06 июня 2022
17
Ще можна в свіжій підсоленій воді вимочити, концентрація кислоти знизиться.
noavatar
irina _d• 06 июня 2022
18
Можно сварить капустняка
noavatar
олябабич• 06 июня 2022
19
Ответ дляirina _d
Можно сварить капустняка
тільки хотіла написати !
А я вчора ще спробувала звичайний борщ, але з кислої капусти !
noavatar
автор Майстерня домашнього текстилю • 06 июня 2022
20
Ответ дляirina _d
Можно сварить капустняка
Теж класна їдея
Капусти вистачить і на капусняк)
noavatar
автор Майстерня домашнього текстилю • 06 июня 2022
21
Ответ дляолябабич
тільки хотіла написати !
А я вчора ще спробувала звичайний борщ, але з кислої капусти !
Для такого борщу томатів не треба вже, правильно?
noavatar
ok1904• 06 июня 2022
22
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
Для такого борщу томатів не треба вже, правильно?
Ложку том пасти чи кетчупу , бажано( по суті для кольору)
noavatar
Valentina shop2020• 06 июня 2022
23
Промойте,и тушите,делайте зразы, вареники,будет все супер
noavatar
Tasya-Natusya• 06 июня 2022
24
Я капустняк готовила - отлично получилось. Но зразы тоже думаю будет вкусно, только промыть ее хорошо.
noavatar
маринеско• 06 июня 2022
25
Ответ дляЛорисель
з квашеної капусти шикарна тушена. берете половину кислої і половину свіжої. завжди так тушу. виходить смачнюща кисло-солодка. томату не треба.
можна натушити окремо і зробити зрази з капустою.
точно)) я так делаю. Сижу на работе, аж слюнки потекли)
noavatar
mena• 07 июня 2022
26
частково кислоту з квашеної капусти можна забрати коротким промиванням гарячою водою на ситі.
а потім вже тушкувати абощо.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff