Ms. Искренность• 25 июля 2022
А у вас что на ужин?
показать весь текст
3
Умный хвост• 25 июля 2022
Ответ дляЛЮБА
А на завтра пожарю картошку с белыми грибами
Ух тииии
а де взяли? у вас не заборонено відвідувати ліси?
а де взяли? у вас не заборонено відвідувати ліси?
2
Добротная• 25 июля 2022
Ответ дляУмный хвост
Ух тииии
а де взяли? у вас не заборонено відвідувати ліси?
а де взяли? у вас не заборонено відвідувати ліси?
Люди ходят даже если запрещено
По грибы, ягоды
По грибы, ягоды
2
Умный хвост• 25 июля 2022
Ответ дляДобротная
Люди ходят даже если запрещено
По грибы, ягоды
По грибы, ягоды
А я на тата сварюсь і не дозволяю нікуди ходити
1
Под пытками• 25 июля 2022
Ответ дляЛЮБА
А на завтра пожарю картошку с белыми грибами
А песок на зубах не будет скрипеть?
СкрипяСердцем• 25 июля 2022
Ответ дляЯ_поехала
скумбрия запеченная и салат греческий
Класс, как же хочется домашней еды
Под пытками• 25 июля 2022
Ответ дляЛЮБА
Почему должен песок на зубах скрипеть?
Мне попадались все лесные грибы и песок на зубах скрипел. Хоть люблю их
Забагаловка• 25 июля 2022
Ответ дляУказка
Будуть булочки з сирного тіста та борщ
Какие булочки
. Дайте рецепт, пожалуйста.
. Дайте рецепт, пожалуйста.
Указка• 25 июля 2022
Ответ дляЗабагаловка
Какие булочки
. Дайте рецепт, пожалуйста.
. Дайте рецепт, пожалуйста.
Інгредієнти:
Для опари : дріжджі- 35 г свіжих ,1 ч.л.цукру + 1 ст.л.борошна + 100 мл теплого молока
Для тіста: борошно - 650-700 г
Сіль - 1 ст.л.
Вер.масло - 250 г ,або може бути 130 г масла і смалець - 100 г
Сир кисломолочний - 250 - 300 г
Сметана - 180 г
Яйця - 2
Оцет - 1 ч.л.
Додатково:
Сир - 250 г
Яйце - 1 для змащування
Приготуємо опару. До теплого молока додаємо цукор і дріжджі. Насипаємо 1 ст. л. борошна( від загального борошна) та перемішуємо. Залишаємо поки підніметься ( приб.10-15 хв). До просіяного борошна додаємо сіль, масло( або масло і смалець) і злегка розтираємо. Додаємо кисломолочний сир і злегка перемішуємо Яйця перемішуємо із сметаною і додаємо до борошна . Суміш із дріжджів теж. Замішуємо тісто додаючи оцет. Накриваємо і залишаємо на 30 хв при кімнатній температурі. Розкачуємо тісто у прямокутну форму товщиною 1 см. Натираємо сир( із сиру залишаємо на посипку ). Щільно скручуємо тісто в рулет. Ставимо у холодильник на одну годину. Вибираємо і розкачуємо тісто у пласт товщиною приб. 1.5-2 см. Поверхню змащуємо яйцем ( можна яйце з молоком ). На тісто натираємо твердий сир. Розрізаємо на менші квадратики. ( приб. 4*4 см. )Випікаємо при 200 °С, приб. 20 хв.
Для опари : дріжджі- 35 г свіжих ,1 ч.л.цукру + 1 ст.л.борошна + 100 мл теплого молока
Для тіста: борошно - 650-700 г
Сіль - 1 ст.л.
Вер.масло - 250 г ,або може бути 130 г масла і смалець - 100 г
Сир кисломолочний - 250 - 300 г
Сметана - 180 г
Яйця - 2
Оцет - 1 ч.л.
Додатково:
Сир - 250 г
Яйце - 1 для змащування
Приготуємо опару. До теплого молока додаємо цукор і дріжджі. Насипаємо 1 ст. л. борошна( від загального борошна) та перемішуємо. Залишаємо поки підніметься ( приб.10-15 хв). До просіяного борошна додаємо сіль, масло( або масло і смалець) і злегка розтираємо. Додаємо кисломолочний сир і злегка перемішуємо Яйця перемішуємо із сметаною і додаємо до борошна . Суміш із дріжджів теж. Замішуємо тісто додаючи оцет. Накриваємо і залишаємо на 30 хв при кімнатній температурі. Розкачуємо тісто у прямокутну форму товщиною 1 см. Натираємо сир( із сиру залишаємо на посипку ). Щільно скручуємо тісто в рулет. Ставимо у холодильник на одну годину. Вибираємо і розкачуємо тісто у пласт товщиною приб. 1.5-2 см. Поверхню змащуємо яйцем ( можна яйце з молоком ). На тісто натираємо твердий сир. Розрізаємо на менші квадратики. ( приб. 4*4 см. )Випікаємо при 200 °С, приб. 20 хв.
4
Shy_by_nik• 25 июля 2022
Трохи мигдалю,великий огірок і яблучко…може ще трохи морозива,але думаю що буде занадто
Я_поехала• 25 июля 2022
Ответ дляShy_by_nik
Трохи мигдалю,великий огірок і яблучко…може ще трохи морозива,але думаю що буде занадто
а на аватарке хлібчик з салом)))
ХдеЯсь?• 25 июля 2022
Я сейчас всех развеселю, но...шеи куриные.
Не из экономии, нет. Замариновала, запекаю. Потом буду грызть и томатным соком запивать. Очень люблю хрустящие шейки.
У ребенка творог и голубика. Муж на работе, у него на ужин солянка или голубцы, не знаю, разная еда у него с собой
Не из экономии, нет. Замариновала, запекаю. Потом буду грызть и томатным соком запивать. Очень люблю хрустящие шейки.
У ребенка творог и голубика. Муж на работе, у него на ужин солянка или голубцы, не знаю, разная еда у него с собой
Чеширская кошечка• 25 июля 2022
Ответ длякурасаны
Борщ зелёный со сметаной.
Тоже часто готовлю, обожаю зеленый борщ.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу