Дама-мадама• 25 августа 2022
Що будемо готувати сьогодні, дівчата?!
Якесь тотальне вигорання з цією готовкою. Хоч і готувати люблю, але з учорашнього дня в ступорі.
Тиждень налаштовуюсь коржі на медовик напекти але ніяк.
Фантазії нуль.
Підкажіть свої ідеї, щось да й виберу
Тиждень налаштовуюсь коржі на медовик напекти але ніяк.
Фантазії нуль.
Підкажіть свої ідеї, щось да й виберу
1
Чебуравлик• 25 августа 2022
а ще ця жара... я також в ступорі, автор. поза вчора купила курча табака, в духовці в рукаві запекла.
мегамоСГ• 25 августа 2022
Ответ дляksyuwa
Ліниві голубці зранку приготувала.
Ого, вы молодец. Я только кофе попила и новости мониторю
2
Бедная Лиза• 25 августа 2022
Завтрак гречка с молоком, обед зеленый борщ, ужин котлеты с макаронами.
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
автор
Дама-мадама
• 25 августа 2022
Ответ дляБедная Лиза
Завтрак гречка с молоком, обед зеленый борщ, ужин котлеты с макаронами.
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
І я зеленийборщ, мабуть, зварю
1
Из Хацапетовки• 25 августа 2022
Зі вчора наготувала)
Борщ, булгур, табуле
Ще є сосиски і багато овочів
Борщ, булгур, табуле
Ще є сосиски і багато овочів
Снежнакомка• 25 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Чоловік приготує картоплю з м´ясом, а я пиріг New York Times)
Уж ты, расскажите рецепт пирога
Некомильфо• 25 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Чоловік приготує картоплю з м´ясом, а я пиріг New York Times)
Обожнюю цей пиріг - такий звичайний, але такий смачний!
1
ПодругаМужа• 25 августа 2022
Ответ дляСнежнакомка
Уж ты, расскажите рецепт пирога
Як приготувати легендарний сливовий пиріг за рецептом The New York Times
У 1983 році кулінар Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети і публікувався в ній протягом шести (!) років. Vogue.ua публікує рецепт і ділиться лайфхаками з приготування легендарного пирога.
Найрозкішніший у світі пиріг зі сливами, ідеальний для приготування в серпні і на початку осені, понад 30 років тому придумала кулінарний оглядач ’Нью-Йорк Таймс’ Маріан Буррос. Газета публікувала рецепт Plum Torte кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редактори не вирішили, що цього достатньо. Рецепт востаннє надрукували у 1989 році. «Щоб протистояти обуренню читачів, — написала Буррос кілька років по тому, — рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з переривчастою лінією навколо, щоб стимулювати людей вирізати його і повісити, скажімо, на холодильник». Проте, редакцію закидали гнівними листами — як редактори посміли припинити друкувати рецепт найпопулярнішого пирога у світі? Сьогодні рецепт легко можна знайти на сайті New York Times: він простий, а час приготування не забере у вас більше години.
Складові:
¾ (в оригінальному рецепті 1983 року 1 склянка) цукру
½ склянки вершкового масла, розм´якшеного (це рівно 113 г)
1 склянка борошна, просіяного
1 чайна ложка розпушувача
Дрібка солі
2 яйця
12 слив (тобто 24 половинки) без кісточок (я завжди використовую сорт ’угорка’)
2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці для того, щоб посипати пиріг
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Збийте міксером цукор і розм´якшене масло, додайте яйця і знову збийте. Потім додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, акуратно збийте. Тісто має вийти густим і пружним. Викладіть тісто у форму для випікання. Помістіть половинки слив зверху на тісто, внутрішньою стороною сливи догори. Посипте сумішшю цукру і кориці. Випікати 45 хвилин, подавати ідеально з морозивом (якщо любите настільки солодкі десерти).
Лайфхаки:
Головне, що вам потрібно знати про цей рецепт — він дуже простий. Навіть якщо вам здається, що кулінарія і вже тим більше десерти — не ваше, спробуйте. Зіпсувати його неможливо, а результат буде таким, що ви зімлієте. Сливовий пиріг з ’Нью-Йорк Таймс’ — мабуть, найбільш медійний і популярний пиріг на світі. У чому його секрет? Про це добре висловився один з постійних читачів газети у своєму листі до редакції: пиріг ідеально готувати в серпні і на початку осені, і він символізує цей дивовижний, ніжний час переходу з літа в осінь. Коли вечорами холоднішає і потрібно накидати щось з довгим рукавом, коли відчуваєш, що осінь близько і навіть повітря пахне по-іншому, коли дітям скоро в школу, а студентам — до університету, і це останні дні легкості і безтурботності, яку відчуваєш тільки в серпні. Щасливий пиріг, не інакше.
У 1983 році кулінар Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети і публікувався в ній протягом шести (!) років. Vogue.ua публікує рецепт і ділиться лайфхаками з приготування легендарного пирога.
Найрозкішніший у світі пиріг зі сливами, ідеальний для приготування в серпні і на початку осені, понад 30 років тому придумала кулінарний оглядач ’Нью-Йорк Таймс’ Маріан Буррос. Газета публікувала рецепт Plum Torte кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редактори не вирішили, що цього достатньо. Рецепт востаннє надрукували у 1989 році. «Щоб протистояти обуренню читачів, — написала Буррос кілька років по тому, — рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з переривчастою лінією навколо, щоб стимулювати людей вирізати його і повісити, скажімо, на холодильник». Проте, редакцію закидали гнівними листами — як редактори посміли припинити друкувати рецепт найпопулярнішого пирога у світі? Сьогодні рецепт легко можна знайти на сайті New York Times: він простий, а час приготування не забере у вас більше години.
Складові:
¾ (в оригінальному рецепті 1983 року 1 склянка) цукру
½ склянки вершкового масла, розм´якшеного (це рівно 113 г)
1 склянка борошна, просіяного
1 чайна ложка розпушувача
Дрібка солі
2 яйця
12 слив (тобто 24 половинки) без кісточок (я завжди використовую сорт ’угорка’)
2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці для того, щоб посипати пиріг
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Збийте міксером цукор і розм´якшене масло, додайте яйця і знову збийте. Потім додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, акуратно збийте. Тісто має вийти густим і пружним. Викладіть тісто у форму для випікання. Помістіть половинки слив зверху на тісто, внутрішньою стороною сливи догори. Посипте сумішшю цукру і кориці. Випікати 45 хвилин, подавати ідеально з морозивом (якщо любите настільки солодкі десерти).
Лайфхаки:
Головне, що вам потрібно знати про цей рецепт — він дуже простий. Навіть якщо вам здається, що кулінарія і вже тим більше десерти — не ваше, спробуйте. Зіпсувати його неможливо, а результат буде таким, що ви зімлієте. Сливовий пиріг з ’Нью-Йорк Таймс’ — мабуть, найбільш медійний і популярний пиріг на світі. У чому його секрет? Про це добре висловився один з постійних читачів газети у своєму листі до редакції: пиріг ідеально готувати в серпні і на початку осені, і він символізує цей дивовижний, ніжний час переходу з літа в осінь. Коли вечорами холоднішає і потрібно накидати щось з довгим рукавом, коли відчуваєш, що осінь близько і навіть повітря пахне по-іншому, коли дітям скоро в школу, а студентам — до університету, і це останні дні легкості і безтурботності, яку відчуваєш тільки в серпні. Щасливий пиріг, не інакше.
ПодругаМужа• 25 августа 2022
Ответ дляНекомильфо
Обожнюю цей пиріг - такий звичайний, але такий смачний!
Я теж!
Смешнюча• 25 августа 2022
2
Леди на мопеде• 25 августа 2022
Мне эту неделю везет... мыу свекрови, придумывает и готовит она, я только стол накрываю
Телепузик• 25 августа 2022
Я если не знаю,что готовить,то запекаю что-то в духовке.Вчера готовила картошку с грибами,луком и фаршем,сверху сыр.Сытно и вкусно.И быстро.
мегамоСГ• 25 августа 2022
Ответ дляksyuwa
Я вже на роботі, діти вдома. Готую зранку обід.
Я успела еще на почту сходить, получить свои гибискусы, тему про них создала)
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 25 августа 2022
Утром бутерброды с лососем и филадельфией
Обед - фаршированный перец ( вчера две кастрюли приготовила)
Ужин - вино
Обед - фаршированный перец ( вчера две кастрюли приготовила)
Ужин - вино
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу