sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_35
Дама-мадама• 25 августа 2022

Що будемо готувати сьогодні, дівчата?!

Якесь тотальне вигорання з цією готовкою. Хоч і готувати люблю, але з учорашнього дня в ступорі.
Тиждень налаштовуюсь коржі на медовик напекти але ніяк.
Фантазії нуль.
Підкажіть свої ідеї, щось да й виберу
heart 1
32 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_2
Детские_Будут?• 25 августа 2022
1
Вчерашнее доедать
heart 2
anonim_61
Чебуравлик• 25 августа 2022
2
а ще ця жара... я також в ступорі, автор. поза вчора купила курча табака, в духовці в рукаві запекла.
anonim_23
Тантрический кекс• 25 августа 2022
3
Ничего. Покушаем где то в кафе
anonim_16
МамОмужа• 25 августа 2022
4
Нагетсы куринные
noavatar
ksyuwa• 25 августа 2022
5
Ліниві голубці зранку приготувала.
anonim_40
мегамоСГ• 25 августа 2022
6
Ответ дляksyuwa
Ліниві голубці зранку приготувала.
Ого, вы молодец. Я только кофе попила и новости мониторю
heart 2
noavatar
Yellow berry• 25 августа 2022
7
Himars
heart 3
anonim_181
Розавенная• 25 августа 2022
8
Вермишель мелкая с яйцами и овощами на утро
noavatar
РыжаяЛиса• 25 августа 2022
9
Овсянка с мясом , борщ и булгур. Это все со вчера.
Сегодня я больная какашка😔
anonim_32
Бедная Лиза• 25 августа 2022
10
Завтрак гречка с молоком, обед зеленый борщ, ужин котлеты с макаронами.
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
anonim_35
автор Дама-мадама • 25 августа 2022
11
Ответ дляБедная Лиза
Завтрак гречка с молоком, обед зеленый борщ, ужин котлеты с макаронами.
Может испеку сливовый пирог, муж купил 2 кг зеленых слив, куда их?
І я зеленийборщ, мабуть, зварю
heart 1
anonim_168
Червона калина• 25 августа 2022
12
Вечером запеку скумбрию
heart 1
noavatar
ksyuwa• 25 августа 2022
13
Ответ длямегамоСГ
Ого, вы молодец. Я только кофе попила и новости мониторю
Я вже на роботі, діти вдома. Готую зранку обід.
heart 1
anonim_70
Из Хацапетовки• 25 августа 2022
14
Зі вчора наготувала)
Борщ, булгур, табуле
Ще є сосиски і багато овочів
anonim_97
ПодругаМужа• 25 августа 2022
15
Чоловік приготує картоплю з м´ясом, а я пиріг New York Times)
noavatar
СИРЕЛИ• 25 августа 2022
16
Я уже дня на 3 наготовила. Борщ зелёный, перец, голубцы, гуляш, компот и сейчас круассанов наверчу. Всю ночь товклась, спасибо обаным кацапам.
heart 2
anonim_168
Снежнакомка• 25 августа 2022
17
Ответ дляПодругаМужа
Чоловік приготує картоплю з м´ясом, а я пиріг New York Times)
Уж ты, расскажите рецепт пирога
anonim_122
Кима_кепка• 25 августа 2022
18
Ничего как всегда
anonim_159
Дама_из_рекламы• 25 августа 2022
19
Алкамбенз)
anonim_154
Трактор Вика• 25 августа 2022
20
Борщ,макароны со сменной, икра кабачковая
anonim_79
Некомильфо• 25 августа 2022
21
Ответ дляПодругаМужа
Чоловік приготує картоплю з м´ясом, а я пиріг New York Times)
Обожнюю цей пиріг - такий звичайний, але такий смачний!
heart 1
anonim_97
ПодругаМужа• 25 августа 2022
22
Ответ дляСнежнакомка
Уж ты, расскажите рецепт пирога
Як приготувати легендарний сливовий пиріг за рецептом The New York Times

У 1983 році кулінар Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети і публікувався в ній протягом шести (!) років. Vogue.ua публікує рецепт і ділиться лайфхаками з приготування легендарного пирога.

Найрозкішніший у світі пиріг зі сливами, ідеальний для приготування в серпні і на початку осені, понад 30 років тому придумала кулінарний оглядач ’Нью-Йорк Таймс’ Маріан Буррос. Газета публікувала рецепт Plum Torte кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редактори не вирішили, що цього достатньо. Рецепт востаннє надрукували у 1989 році. «Щоб протистояти обуренню читачів, — написала Буррос кілька років по тому, — рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з переривчастою лінією навколо, щоб стимулювати людей вирізати його і повісити, скажімо, на холодильник». Проте, редакцію закидали гнівними листами — як редактори посміли припинити друкувати рецепт найпопулярнішого пирога у світі? Сьогодні рецепт легко можна знайти на сайті New York Times: він простий, а час приготування не забере у вас більше години.

Складові:

¾ (в оригінальному рецепті 1983 року 1 склянка) цукру

½ склянки вершкового масла, розм´якшеного (це рівно 113 г)

1 склянка борошна, просіяного

1 чайна ложка розпушувача

Дрібка солі

2 яйця

12 слив (тобто 24 половинки) без кісточок (я завжди використовую сорт ’угорка’)

2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці для того, щоб посипати пиріг

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Збийте міксером цукор і розм´якшене масло, додайте яйця і знову збийте. Потім додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, акуратно збийте. Тісто має вийти густим і пружним. Викладіть тісто у форму для випікання. Помістіть половинки слив зверху на тісто, внутрішньою стороною сливи догори. Посипте сумішшю цукру і кориці. Випікати 45 хвилин, подавати ідеально з морозивом (якщо любите настільки солодкі десерти).

Лайфхаки:

Головне, що вам потрібно знати про цей рецепт — він дуже простий. Навіть якщо вам здається, що кулінарія і вже тим більше десерти — не ваше, спробуйте. Зіпсувати його неможливо, а результат буде таким, що ви зімлієте. Сливовий пиріг з ’Нью-Йорк Таймс’ — мабуть, найбільш медійний і популярний пиріг на світі. У чому його секрет? Про це добре висловився один з постійних читачів газети у своєму листі до редакції: пиріг ідеально готувати в серпні і на початку осені, і він символізує цей дивовижний, ніжний час переходу з літа в осінь. Коли вечорами холоднішає і потрібно накидати щось з довгим рукавом, коли відчуваєш, що осінь близько і навіть повітря пахне по-іншому, коли дітям скоро в школу, а студентам — до університету, і це останні дні легкості і безтурботності, яку відчуваєш тільки в серпні. Щасливий пиріг, не інакше.
anonim_97
ПодругаМужа• 25 августа 2022
23
Ответ дляНекомильфо
Обожнюю цей пиріг - такий звичайний, але такий смачний!
Я теж!
anonim_190
Смешнюча• 25 августа 2022
24
Сьогодні не спалось,встигла пиріжків з капустою напекти
Планую сирники ще зробити і борщ зварити
attached-photo
heart 2
noavatar
Леди на мопеде• 25 августа 2022
25
Мне эту неделю везет... мыу свекрови, придумывает и готовит она, я только стол накрываю
anonim_164
Телепузик• 25 августа 2022
26
Я если не знаю,что готовить,то запекаю что-то в духовке.Вчера готовила картошку с грибами,луком и фаршем,сверху сыр.Сытно и вкусно.И быстро.
anonim_40
мегамоСГ• 25 августа 2022
27
Ответ дляksyuwa
Я вже на роботі, діти вдома. Готую зранку обід.
Я успела еще на почту сходить, получить свои гибискусы, тему про них создала)
noavatar
Чаюри• 25 августа 2022
28
Насмажу мойви в клярі, бо малий любить.
anonim_118
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 25 августа 2022
29
Утром бутерброды с лососем и филадельфией
Обед - фаршированный перец ( вчера две кастрюли приготовила)
Ужин - вино
heart 1
noavatar
Чаюри• 25 августа 2022
30
Ответ дляЯ_уеду_жить_в_Лондон!
Утром бутерброды с лососем и филадельфией
Обед - фаршированный перец ( вчера две кастрюли приготовила)
Ужин - вино
А як же усякі ласощі до вина?) Дякую от за ідею, теж треба перців нафарширувати, зовсім забула про них.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff