sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_47
Пукимончиг• 22 сентября 2022

Печенка свинячая так чтобы не сухая

Как сделать вкусно ?
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_210
Сегодня я не я• 22 сентября 2022
1
Паштет
anonim_16
На границе• 22 сентября 2022
2
Щоб не суха, то порізати на шматки. Трішки відбити молотком для відбивних.
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
heart 2
anonim_46
Голубая устрица• 22 сентября 2022
3
Ответ дляНа границе
Щоб не суха, то порізати на шматки. Трішки відбити молотком для відбивних.
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
теж роблю з яблуком і цибулею, дійсно смачно
anonim_33
Бандитка Сью• 22 сентября 2022
4
Ріжете на середні шматки , паніруєте в муці , ставите смажити на середньому вогні , потім трішки забавляєте вогонь, щоб гарненько підсмажилося , перевертаєте , трохи нехай прожариться ❗️і тільки тоді солите! ❗️Доводите до готовності і вуаля , хрустка , смачна , поожарена і соковита.

Коли жарю печінку це не поставила і побігла ще паралельно щось робити , тут контроль )
Але це мій рецепт , без нічого , але провірений роками. Смачного
heart 1
anonim_155
Царевна_несушка• 22 сентября 2022
5
Дуже залежить від печінки. Буває ніжна, соковита, а іноді нічого не допоможе, наче не подошва, але суха.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff