Пукимончиг• 22 сентября 2022
Печенка свинячая так чтобы не сухая
Как сделать вкусно ?
На границе• 22 сентября 2022
Щоб не суха, то порізати на шматки. Трішки відбити молотком для відбивних.
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
2
Голубая устрица• 22 сентября 2022
Ответ дляНа границе
Щоб не суха, то порізати на шматки. Трішки відбити молотком для відбивних.
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
Обсмажити на муці на великому вогні до рум’яної кірочки. І потім протушкувати з яблуком і цибулею.
Солити в самому кінці
теж роблю з яблуком і цибулею, дійсно смачно
Бандитка Сью• 22 сентября 2022
Ріжете на середні шматки , паніруєте в муці , ставите смажити на середньому вогні , потім трішки забавляєте вогонь, щоб гарненько підсмажилося , перевертаєте , трохи нехай прожариться ❗️і тільки тоді солите! ❗️Доводите до готовності і вуаля , хрустка , смачна , поожарена і соковита.
Коли жарю печінку це не поставила і побігла ще паралельно щось робити , тут контроль )
Але це мій рецепт , без нічого , але провірений роками. Смачного
Коли жарю печінку це не поставила і побігла ще паралельно щось робити , тут контроль )
Але це мій рецепт , без нічого , але провірений роками. Смачного
1
Царевна_несушка• 22 сентября 2022
Дуже залежить від печінки. Буває ніжна, соковита, а іноді нічого не допоможе, наче не подошва, але суха.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу