KROX@• 17 октября 2022
Буде смачний лаваш?
Купила лаваш, хочу зробити як у магазині роблять: лаваш, соус часниковий як майонез, ковбаса лікарська і нелікарська, листя салату, помідор, огірок, цибуля і твердим сиром посипати і спеціями і у микрохвильовку. Нормально буде чи фє? Хто сам робив?
mama_Timoshki2011• 17 октября 2022
Краще не у мікрохвильовці, а на сухій сковороді підсушіть
Буде смачніше
Буде смачніше
11
Кондуктор троллейбуса• 17 октября 2022
Ковбаса і соуси - ну такоє. Краще сир твердий і курочку, зелень, овочі. І трохи на сковороді або в гриль
7
Четырёхсторонний скотч• 17 октября 2022
Я так делала.
Лаваш завёрнутый ещё в яйцо и немного обжаривала. Да, вкусно.
Но не колбаса, а на гриле прожаривала куриное филе
Лаваш завёрнутый ещё в яйцо и немного обжаривала. Да, вкусно.
Но не колбаса, а на гриле прожаривала куриное филе
автор
KROX@
• 17 октября 2022
Ответ дляЩепотка_совести
а нелікарська, это какая ?))
Ну інша копчена)
ПЛЮС-МИНУС• 17 октября 2022
мы лаваш любим с разными начинками, но обжариваем до хруста в масле на сковороде.
Сплюшка• 17 октября 2022
В мене начинка така: варені яйця, сир сулугуні, майонез, зелень. Все потерти, загорнути у лаваш і на суху сковороду. Дуже смачно. Наш фастфуд.
2
ПЛЮС-МИНУС• 17 октября 2022
Ответ дляПрилипало
Колбаса фее
это да. у меня дети больше всего любят просто с сыром внутри. я уже могу добавить помидоры и зелень.
колбасу редко кладём.
колбасу редко кладём.
1
Прилипало• 17 октября 2022
Ответ дляПЛЮС-МИНУС
это да. у меня дети больше всего любят просто с сыром внутри. я уже могу добавить помидоры и зелень.
колбасу редко кладём.
колбасу редко кладём.
Ну, курицу тоже норм
Посудомойка• 17 октября 2022
Замість ковбаси раджу взяти куряче філе, порізати на малі шматки та обжарити гарненько.
І лаваш точніше шаурму готову як пише перша радниця, з двух сторін на сухій сковороді обсмажте ( притискаючи його щільно кришкою).
І лаваш точніше шаурму готову як пише перша радниця, з двух сторін на сухій сковороді обсмажте ( притискаючи його щільно кришкою).
задумчивая мордочка• 17 октября 2022
Всегда кладу листья салата либо шпинат и отлично получается все
и как уже выше писали,с курицей вкуснее
и как уже выше писали,с курицей вкуснее
Жерица ночи• 17 октября 2022
Лучше в эл духовку с грилем и вентилятором, 5 мин, а потом сверху мааалюсеньким кусочком слив масла повозить
Подкустовый выползень• 17 октября 2022
я робила з ковбасою але холодний, мені здається їй від температури стане гірше, я просто помідори, огірки, салат, або капусту, мабуть майонез (який вже давно не їм чуть шо:)) було непогано. якщо смажтити то краще готове куряче філе
Дадосвидания• 18 октября 2022
Ответ дляПосудомойка
Замість ковбаси раджу взяти куряче філе, порізати на малі шматки та обжарити гарненько.
І лаваш точніше шаурму готову як пише перша радниця, з двух сторін на сухій сковороді обсмажте ( притискаючи його щільно кришкою).
І лаваш точніше шаурму готову як пише перша радниця, з двух сторін на сухій сковороді обсмажте ( притискаючи його щільно кришкою).
Объясните как прытыскать крышкой, если она выпуклая . Не понимаю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу