Дайте подуться• 21 октября 2022
Ну шо? Показывайте...
... что у вас сегодня на обед?
Вот мой
Вот мой
показать весь текст
4
автор
Дайте подуться
• 21 октября 2022
Ответ дляОднозначно
А если проварить недолго?
уже не то, надо чтоб свежак был)
Птица секретарь• 21 октября 2022
Ответ дляСлоник-тоник
А скільки часу зазвичай йде ферментація?
Залежить від температури, як тепло , то 2 тижні, як холод , у погрібі, то місяць .
Птица секретарь• 21 октября 2022
Ответ дляОднозначно
Класс, я уксус не могу совсем
я і шатковану так роблю-лише сіль і капуста , а на смак виходить кисло-солодка і ще трішечки моркви, багато не даю, щоб капуста була біленька.
Тантрический кекс• 21 октября 2022
Ответ дляПтица секретарь
Особисто я роблю так і це мій випробуваний серед інших рецепт.Раніше я і запікала капусту , і відварювала .Тепер мию, чищу, ріжу ( ну це зроуміло) капустину, мию великий червоний ( це важливо, щоб не рябий) буряк і ріжу тонко на слайсері.На дно 3-літрової банки сиплю спеції за смаком( перець чорний горошком і духмяний, лист) і закладаю шматки капусти, пелюстки буряка, сиплю зверху 100 г солі і заливаю доверха чистої холодної води, накриваю капроновою кришкою і добре трушу .Потім кришку знімаю і просто прикриваю нею банку.Слідкуйте , щоб капуста була весь час в рідині.Не накривайте, бо буде гірка.Виносите на балкон чи літню кухню.Проходить процес ферментації і можна істи.Виходить дуже смачно, ні оцету там нема, ні цукру.Смачного.Хоча може ще й від сорту залежить.Я беру білі соковиті качани.
Ничего себе! Спасибо за рецепт. Я делала раньше пелюстку, так там был и уксус, и масло, и сахар. Решила, что вредно очень и перестала. А тут натуральна!!! А сколько она квасится? И какого размера Вы кусочки режете?
1
No problems• 21 октября 2022
Ответ дляПингвинчик сизокрылый
Я такої комбінації ще не бачила :)))
Я так регулярно в пузатой хате брала )
По половине порции
По половине порции
Птица секретарь• 21 октября 2022
Ответ дляТантрический кекс
Ничего себе! Спасибо за рецепт. Я делала раньше пелюстку, так там был и уксус, и масло, и сахар. Решила, что вредно очень и перестала. А тут натуральна!!! А сколько она квасится? И какого размера Вы кусочки режете?
ріжу кусочки середнього розміру, ну не великі і не дрібню, а час ферментування залежить від температури, від сорту, бо є дуже тверді і не сочні сорти, а є соковита
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
а то!