Війна та особисті обставини занесла в 90-ті. І розумію, що далі буде гірше.
Пшенична крупа найдешевша, але як її приготовати, щоб наїдатися? І цибулю з морковю жарену добавляла і шкурку від курки добавляла. А після цієї каші починається ще більший жор. І, як наслідок набирання ваги. А міняти гардироб, коли на їжу не вистачає - це занадто. Може це моя особиста неприязнь до цієї крупи?
Горохова каша, краще тримає,
Гречка насичує, але не надовго.
Макарони.
Суп з крупами.
Борщ з квасолею.
Щось у мене фантазія занадто скудна для меню. Цей жорсткий режим економії не дає простору для фантазії. Або я просто зациклилась на відсутності грошей. (М´ясо на даний час тільки дитина їсть)
Поділіться, будь ласка рецептами економ-меню. Щоб дешево і сердито
Пшенична крупа найдешевша, але як її приготовати, щоб наїдатися? І цибулю з морковю жарену добавляла і шкурку від курки добавляла. А після цієї каші починається ще більший жор. І, як наслідок набирання ваги. А міняти гардироб, коли на їжу не вистачає - це занадто. Може це моя особиста неприязнь до цієї крупи?
Горохова каша, краще тримає,
Гречка насичує, але не надовго.
Макарони.
Суп з крупами.
Борщ з квасолею.
Щось у мене фантазія занадто скудна для меню. Цей жорсткий режим економії не дає простору для фантазії. Або я просто зациклилась на відсутності грошей. (М´ясо на даний час тільки дитина їсть)
Поділіться, будь ласка рецептами економ-меню. Щоб дешево і сердито
показать весь текст
1
Файна_зупка• 29 октября 2022
Ответ дляОсторожная
Ну у какого каждого третьего? Придуманного Советчице? Тогда даже у меня в семье н. Разу это правило не работает
Ага, медиками) да ешьте свою ячку, что ж вы так переживаете за нее)))
КараПузовна• 29 октября 2022
Я люблю ячку з молоком і цукром, лиш кашу варити окремо і тоді додати молока.
Картошку печену в духовці з квашеною капустою теж смачно, чи з оселедцем.
Курячі хребти, шлунки, серця для супу використовувати. Середове сало для зажарки. Млинці на сироватці можна спекти, або пишні млинці на кефірі без яєць до сметани чи варення.
Наквасьте самі капусти, на вареники, капусняк, пироги теж можна використати.
Картошку печену в духовці з квашеною капустою теж смачно, чи з оселедцем.
Курячі хребти, шлунки, серця для супу використовувати. Середове сало для зажарки. Млинці на сироватці можна спекти, або пишні млинці на кефірі без яєць до сметани чи варення.
Наквасьте самі капусти, на вареники, капусняк, пироги теж можна використати.
1
Осторожная• 29 октября 2022
Ответ дляФайна_зупка
Ага, медиками) да ешьте свою ячку, что ж вы так переживаете за нее)))
Бэгэ, конечно медиками, как же
Ешьте вареники, медики прям в захвате от них
Ешьте вареники, медики прям в захвате от них
Уходя дверю не хлопать• 29 октября 2022
Вам заняться нечем?😆
Одна со своей ячкой прицепилась,другая с варениками
Ну очевидно же,что каждый выберет то что ему больше по вкусу
да я бы в жизни не стала есть эту ячку,будь у меня даже 1 грн в кармане
Одна со своей ячкой прицепилась,другая с варениками
Ну очевидно же,что каждый выберет то что ему больше по вкусу
да я бы в жизни не стала есть эту ячку,будь у меня даже 1 грн в кармане
Ответ дляПацан к успеху шел
Картопля в мундирах +оселедець або кілька слабосолена, вінігрет, голубці з грибами(якраз сезон), вареники різні, наваристі супи-гороховий, з квасолею, бульйон з каркасу курки і вермішель. Я ще люблю свинячі ратички. Печінковий паштет. Запечені яблука. Вівсяна каша.
Дякую.
Мій не такий• 29 октября 2022
Ответ дляЛеди_Мэри
4 тыс на еду((( на троих
Хм, ну в этот бюджет вполне можно нормально вписать курицу не только ребенку,
2
Ответ дляМій не такий
Каши - это хорошие сложные углеводы. К ним нужны правильные жиры и белок, а не простые углеводы с теми же вредными жирами.
Автор пытается сейчас добрать как раз вредными жирами в виде шкварок и зажарок, вы предлагаете еще сильнее ухудшить ситуацию. На драниках и варениках много кому удалось похудеть что ли?
Автор пытается сейчас добрать как раз вредными жирами в виде шкварок и зажарок, вы предлагаете еще сильнее ухудшить ситуацию. На драниках и варениках много кому удалось похудеть что ли?
Тут пропронують економне.
Нажаль економно можна тільки набрати вагу(((
Нажаль економно можна тільки набрати вагу(((
Ответ дляkoreshk9
Так для м´ясного бульйону і супові набори підійдуть, вони не дорогі і навіть шиї курячі, з них навар взагалі смачний. Це якщо про саме м´ясний бульйон казати для супів. І на ньому таки ситніше
Дякую. Я до війни часто купувала супові набори. А тут заклинило і вилитіло з голови.
Ответ дляЛеди_Мэри
Сырные лепешки???
Интересно. Надо попробовать. Спасибо.
Интересно. Надо попробовать. Спасибо.
Пакет кефира 500 мл , пол чайной лож сода , соль по вкусу , дать постоять 5-10 минут , добавить 100 гр тёртого сыра , и муки , замесить тесто , мягкой и эластичное . Оставить на часок ( я обычно делаю тесто на ночь , а утром жарю ) , сковородку смазать слегка маслом ( кисточкой ) , катаю тонкие лепешки , и жарю . Можно с начинками , или запекать в духовке , смазывая лепешки яйцом .
Ответ дляКараПузовна
Я люблю ячку з молоком і цукром, лиш кашу варити окремо і тоді додати молока.
Картошку печену в духовці з квашеною капустою теж смачно, чи з оселедцем.
Курячі хребти, шлунки, серця для супу використовувати. Середове сало для зажарки. Млинці на сироватці можна спекти, або пишні млинці на кефірі без яєць до сметани чи варення.
Наквасьте самі капусти, на вареники, капусняк, пироги теж можна використати.
Картошку печену в духовці з квашеною капустою теж смачно, чи з оселедцем.
Курячі хребти, шлунки, серця для супу використовувати. Середове сало для зажарки. Млинці на сироватці можна спекти, або пишні млинці на кефірі без яєць до сметани чи варення.
Наквасьте самі капусти, на вареники, капусняк, пироги теж можна використати.
Дякую
Белочкой зови• 29 октября 2022
Ответ дляЛЮБА
Пакет кефира 500 мл , пол чайной лож сода , соль по вкусу , дать постоять 5-10 минут , добавить 100 гр тёртого сыра , и муки , замесить тесто , мягкой и эластичное . Оставить на часок ( я обычно делаю тесто на ночь , а утром жарю ) , сковородку смазать слегка маслом ( кисточкой ) , катаю тонкие лепешки , и жарю . Можно с начинками , или запекать в духовке , смазывая лепешки яйцом .
Скільки муки?
ОноВамнадо• 29 октября 2022
Ответ дляЛЮБА
Пакет кефира 500 мл , пол чайной лож сода , соль по вкусу , дать постоять 5-10 минут , добавить 100 гр тёртого сыра , и муки , замесить тесто , мягкой и эластичное . Оставить на часок ( я обычно делаю тесто на ночь , а утром жарю ) , сковородку смазать слегка маслом ( кисточкой ) , катаю тонкие лепешки , и жарю . Можно с начинками , или запекать в духовке , смазывая лепешки яйцом .
Я их делаю уже лет 10. Только с начинкой- отварное мясо, сыр или творог с укропом, ветчина. Особенно горячие, вкуснота.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу