показать весь текст
Скользкая• 13 ноября 2022
Ошийок. Чоловік пару років експерементував, пробували різні рецепти, а от зупинилися на цибулевому соці. Перебиває цибулю, відціджуємо сік ( мясо не пригоратиме) і в ньому маринуємо зі спеціями і олією. Солити перед смаженням.
1
Ms. Искренность• 13 ноября 2022
Мясо и лук. 1 к 1 по весу.
Лук режу полукольцами. Соль, перец. Всё.
Потом этому добру делаю массаж и оставляю в покое на ночь. В холодильник не ставлю.
Шашлык идеальный.
Лук режу полукольцами. Соль, перец. Всё.
Потом этому добру делаю массаж и оставляю в покое на ночь. В холодильник не ставлю.
Шашлык идеальный.
Тихомандражная• 13 ноября 2022
М´ясо - свиний ошийок.
М´ясо ріжеться шматками мінімум 4×4 см.
Маринад - вино, бажано молодий ’сухарик’, але і просто сухарик підійде. В нас своє вино, тож в якості впевнена) Крім вина - багато цибулі, сіль, спеції для шашлика, хмелі сунелі. Маринувати мінімум 6 годин.
Дрова брати з фруктових дерев - яблуня, груша, персик, абрикос, слива. Вишня вже не то, бо смолиста.
Дрова з хвойних дерев - зіпсоване м´ясо.
Під час смаження м´ясо на шампурах обов´язково збризкувати маринадом, і температуру вуглів знижувати, збризкуючи їх тим самим.
М´ясо ріжеться шматками мінімум 4×4 см.
Маринад - вино, бажано молодий ’сухарик’, але і просто сухарик підійде. В нас своє вино, тож в якості впевнена) Крім вина - багато цибулі, сіль, спеції для шашлика, хмелі сунелі. Маринувати мінімум 6 годин.
Дрова брати з фруктових дерев - яблуня, груша, персик, абрикос, слива. Вишня вже не то, бо смолиста.
Дрова з хвойних дерев - зіпсоване м´ясо.
Під час смаження м´ясо на шампурах обов´язково збризкувати маринадом, і температуру вуглів знижувати, збризкуючи їх тим самим.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу