Відразу скажу - я не нагнітаю, але най будуть перевірені рецепти "під рукою" (бо не факт, що рецепт з інтернету зайде.... бо він не перевірений).
Словом, поділіться перевіреним рецептом приготування домашнього хліба в печі.
Та чогось хлубного (типу коржів, тощо) на сковородці.
Завчасно дякую!
Словом, поділіться перевіреним рецептом приготування домашнього хліба в печі.
Та чогось хлубного (типу коржів, тощо) на сковородці.
Завчасно дякую!
И.О. человека• 26 ноября 2022
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
Руда ліса• 26 ноября 2022
Ответ дляTatius_ka
нема
Ну, тогда можно рассчитывать печь хлеб, когда расписание отключений знаешь. Потому что тесто пока подойдёт, свет могут снова вырубить)
А на скорую руку это пышки.
Тесто на сыворотке либо кефире, яйцо, соль, сода, мука. Замесил, раскатал по размеру сковородки и жаришь сразу
А на скорую руку это пышки.
Тесто на сыворотке либо кефире, яйцо, соль, сода, мука. Замесил, раскатал по размеру сковородки и жаришь сразу
Ответ дляИ.О. человека
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
ого, дякую. не бачила такого
п.с. не, самозроблена пічка)))
п.с. не, самозроблена пічка)))
Ответ дляtarveldy
200 ш кефіру (або кисле молоко) + 1 яйце збити
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
Дуже дякую
Ответ дляИ.О. человека
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
скиньте будь ласка посилання на цю сторінку - бо у мене чогось такого немає
Папина дочка• 26 ноября 2022
В окупации я так пекла хлеб. В настольной электродуховке. Нужно 2 сковороды без ручек, как минимум одна с толстым дном.
Сосиска_Втесте• 26 ноября 2022
Ответ дляTatius_ka
самозроблена
Але в теорії може бути автентична, сільська)
Але в теорії може бути автентична, сільська)
Головне щоб температуру давала градусів 200.
Хліб на дріжджах робити легко. Головне там дріжджи та борошно. Добавить трішки солі, цукру - і вже вийде хліб. В залежності від борошна - чорний/білий/сірий. Правда, і вирішати тісто прийдеться. Хоча б хвилин десять.
Хліб на дріжджах робити легко. Головне там дріжджи та борошно. Добавить трішки солі, цукру - і вже вийде хліб. В залежності від борошна - чорний/білий/сірий. Правда, і вирішати тісто прийдеться. Хоча б хвилин десять.
Магиня• 26 ноября 2022
В печі легше вам спекти перепічки.
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
Колдунья-вещунья• 26 ноября 2022
Ответ дляTatius_ka
самозроблена
Але в теорії може бути автентична, сільська)
Але в теорії може бути автентична, сільська)
А там духовка есть или открытый огонь?
Ответ дляМагиня
В печі легше вам спекти перепічки.
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
дякую
Сорока белобока• 26 ноября 2022
Ответ дляtarveldy
200 ш кефіру (або кисле молоко) + 1 яйце збити
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
А сода потрібна в кефір?
Сорока белобока• 26 ноября 2022
Ответ дляtarveldy
Ще! В муку ложку розпушувача
Ага, зрозуміло))Моє питання тепер неактуальне, про соду.
Колдунья-вещунья• 26 ноября 2022
Ответ дляTatius_ka
ну як пічка в мультику
Аааа, у нас у бабушки была печь с лежанкой в которой была встроена квадратная духовка с дверцей. Там обычное дрождевое тесто, только печь надо хорошо протопить.
И.О. человека• 26 ноября 2022
https://sovet.kidstaff.com.ua/trand/recept-domashn...
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
Столову ложку кукурудзяної муки залити стаканом окропу, чайна ложка цукру, морської солі, пів-ложечки куркуми. Як стане теплим додати дріжді та муку, вимісити, за бажанням додати зерна льону. Як підійметься обмяти та ще раз зачекати, щоб хліб піднявся або у формі або просто на декові. Випікати при 220, трохи більше години.
Ответ дляИ.О. человека
https://sovet.kidstaff.com.ua/trand/recept-domashn...
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
дякую
Ответ дляШеллар
Столову ложку кукурудзяної муки залити стаканом окропу, чайна ложка цукру, морської солі, пів-ложечки куркуми. Як стане теплим додати дріжді та муку, вимісити, за бажанням додати зерна льону. Як підійметься обмяти та ще раз зачекати, щоб хліб піднявся або у формі або просто на декові. Випікати при 220, трохи більше години.
Дякую!
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу