sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
noavatar
Tatius_ka• 26 ноября 2022

Поділіться рецептами приготування дом. хліба в печі/на сковороді

Відразу скажу - я не нагнітаю, але най будуть перевірені рецепти "під рукою" (бо не факт, що рецепт з інтернету зайде.... бо він не перевірений).

Словом, поділіться перевіреним рецептом приготування домашнього хліба в печі.
Та чогось хлубного (типу коржів, тощо) на сковородці.

Завчасно дякую!
35 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_19
Мульйонерша• 26 ноября 2022
1
Ну який тут рецепт? Візьміть рецепт для хлібопічки.
heart 1
anonim_44
Сосиска_Втесте• 26 ноября 2022
2
Духовка газова?
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
3
Ответ дляСосиска_Втесте
Духовка газова?
нема
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
4
Ответ дляМульйонерша
Ну який тут рецепт? Візьміть рецепт для хлібопічки.
та хочеться ж перевірений
anonim_107
И.О. человека• 26 ноября 2022
5
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
attached-photo
anonim_25
Колдунья-вещунья• 26 ноября 2022
6
Печь какая?
noavatar
tarveldy• 26 ноября 2022
7
200 ш кефіру (або кисле молоко) + 1 яйце збити
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
heart 3
anonim_23
Руда ліса• 26 ноября 2022
8
Ответ дляTatius_ka
нема
Ну, тогда можно рассчитывать печь хлеб, когда расписание отключений знаешь. Потому что тесто пока подойдёт, свет могут снова вырубить)
А на скорую руку это пышки.
Тесто на сыворотке либо кефире, яйцо, соль, сода, мука. Замесил, раскатал по размеру сковородки и жаришь сразу
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
9
Ответ дляИ.О. человека
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
ого, дякую. не бачила такого
п.с. не, самозроблена пічка)))
noavatar
МДТ• 26 ноября 2022
10
Лаваш тонкий стандартний. Вода, борошно, сіль, олія. Розкатувати тонко по діаметру сковорідки, жарити на сухій сковорідці.
Можна робити ще з дріжджового тіста.
heart 1
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
11
Ответ дляКолдунья-вещунья
Печь какая?
самозроблена
Але в теорії може бути автентична, сільська)
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
12
Ответ дляtarveldy
200 ш кефіру (або кисле молоко) + 1 яйце збити
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
Дуже дякую
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
13
Ответ дляИ.О. человека
В печі - це справжня піч? Чи є якісь можливості регулювати температуру?
У мене збоку на головній сторінці є така штука ’У тренді’, там зібрані всі теми з рецептами, якщо клікнути на Рецепт домашнього хліба.
скиньте будь ласка посилання на цю сторінку - бо у мене чогось такого немає
anonim_196
Папина дочка• 26 ноября 2022
14
В окупации я так пекла хлеб. В настольной электродуховке. Нужно 2 сковороды без ручек, как минимум одна с толстым дном.
anonim_44
Сосиска_Втесте• 26 ноября 2022
15
Ответ дляTatius_ka
самозроблена
Але в теорії може бути автентична, сільська)
Головне щоб температуру давала градусів 200.
Хліб на дріжджах робити легко. Головне там дріжджи та борошно. Добавить трішки солі, цукру - і вже вийде хліб. В залежності від борошна - чорний/білий/сірий. Правда, і вирішати тісто прийдеться. Хоча б хвилин десять.
noavatar
tarveldy• 26 ноября 2022
16
Ответ дляTatius_ka
Дуже дякую
Ще! В муку ложку розпушувача
heart 1
anonim_168
Магиня• 26 ноября 2022
17
В печі легше вам спекти перепічки.
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
18
Ответ дляПапина дочка
В окупации я так пекла хлеб. В настольной электродуховке. Нужно 2 сковороды без ручек, как минимум одна с толстым дном.
а напишіть будь ласка рецепт
anonim_25
Колдунья-вещунья• 26 ноября 2022
19
Ответ дляTatius_ka
самозроблена
Але в теорії може бути автентична, сільська)
А там духовка есть или открытый огонь?
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
20
Ответ дляМагиня
В печі легше вам спекти перепічки.
Там з температурою треба приловчитись.
На сеоворідці простіше-сухі дріжжі,вода,борошно,сіль,олія або інший жир.
Яйце не обов*язково.
Густота-довільна,приловчитесь,вивчите самі,як спробуєте перший раз.
Трішки хай постоїть в теплі,підійде,розколотили або обм*яли( залежить від густоти) і на сковорідку, змащену жиром на малий вогонь.
Накрийте кришкою.
Підрум*яниться-переверніть.
Як викладете на стіл-накрийте добренько полотнинкою.
Наступну паляничку зробіть зі смаженою цибулькою.
Можна і з кмином,кунжутом,можна солодку.
Вчіться і вам сподобається
дякую
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
21
Ответ дляКолдунья-вещунья
А там духовка есть или открытый огонь?
ну як пічка в мультику https://prnt.sc/Vl6qnQCwcpUH
anonim_39
Сорока белобока• 26 ноября 2022
22
Ответ дляtarveldy
200 ш кефіру (або кисле молоко) + 1 яйце збити
2 ст. ложки цукру+дрібка солі+2ст.ложки олії
Все перемішати, додати муку 300-400 г, вимісити тісто, забацать лєпьошкі, смажити на сковорідці з двох сторін
Дуже смакують з медом
Але це ближче до лаваша
А сода потрібна в кефір?
anonim_39
Сорока белобока• 26 ноября 2022
23
Ответ дляtarveldy
Ще! В муку ложку розпушувача
Ага, зрозуміло))Моє питання тепер неактуальне, про соду.
noavatar
tarveldy• 26 ноября 2022
24
Ответ дляСорока белобока
А сода потрібна в кефір?
Я не люблю соду, роблю з розпушувачем у суху муку, можете спробувать
anonim_25
Колдунья-вещунья• 26 ноября 2022
25
Ответ дляTatius_ka
ну як пічка в мультику https://prnt.sc/Vl6qnQCwcpUH
Аааа, у нас у бабушки была печь с лежанкой в которой была встроена квадратная духовка с дверцей. Там обычное дрождевое тесто, только печь надо хорошо протопить.
anonim_107
И.О. человека• 26 ноября 2022
26
https://sovet.kidstaff.com.ua/trand/recept-domashn...
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
anonim_58
Ms. Доброта• 26 ноября 2022
27
Ответ дляtarveldy
Ще! В муку ложку розпушувача
столовую ложку?
noavatar
Шеллар• 26 ноября 2022
28
Столову ложку кукурудзяної муки залити стаканом окропу, чайна ложка цукру, морської солі, пів-ложечки куркуми. Як стане теплим додати дріжді та муку, вимісити, за бажанням додати зерна льону. Як підійметься обмяти та ще раз зачекати, щоб хліб піднявся або у формі або просто на декові. Випікати при 220, трохи більше години.
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
29
Ответ дляИ.О. человека
https://sovet.kidstaff.com.ua/trand/recept-domashn...
Якщо немаєте як регулювати температуру, тоді вам доведеться або приловчитися, а це означає багато викинутого. Або як вище радять дивитися в сторону перепічок, паляниць, плоского хліба. Практично 100% вийде, якщо добре нагрієте піч.
дякую
noavatar
автор Tatius_ka • 26 ноября 2022
30
Ответ дляШеллар
Столову ложку кукурудзяної муки залити стаканом окропу, чайна ложка цукру, морської солі, пів-ложечки куркуми. Як стане теплим додати дріжді та муку, вимісити, за бажанням додати зерна льону. Як підійметься обмяти та ще раз зачекати, щоб хліб піднявся або у формі або просто на декові. Випікати при 220, трохи більше години.
Дякую!
heart 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff