Добрый Жук• 13 декабря 2022
Батоны какого производителя лучшие в Украине, которые долго сохраняют свежесть?
Моя недавняя находка "Київхліб". Сохраняется в 2-3 раза дольше обычного.
Есть ли еще какие-нибудь?
Есть ли еще какие-нибудь?
Счастье_же_вот_оно• 13 декабря 2022
А що туди додали, що він довго зберігається? Купую будь який і ложу в морозілку
5
Мастер Класс• 13 декабря 2022
Люблю батон Сихівський, Агрола, здається. Чи довго лежить не знаю, беру або на сухарики, або в запіканки. В холодильнику якось довше лежав, все було ок з ним
Простецкая• 13 декабря 2022
Батон вишуканий, темний президентский дуже смачні і їх я в морозилці тримаю на всяк випадок по 1шт
Подтяжка• 13 декабря 2022
Ответ дляСчастье_же_вот_оно
А що туди додали, що він довго зберігається? Купую будь який і ложу в морозілку
В хороший хлеб ничего не надо добавлять, чтобы дольше хранился. Я пеку сама хлеб, и уже давно. Правильно приготовленный домашний хлеб хранится намного дольше среднего магазинного.
5
Луковая• 13 декабря 2022
Ответ дляСчастье_же_вот_оно
А що туди додали, що він довго зберігається? Купую будь який і ложу в морозілку
Я печу хліб на хмелевій заквасці (своєрідна бражка) і комбучі, не псується, довго не черствіє,навіть якщо зберігати в пакеті, сусідка (дуже старенька) до 2х тижнів його зберігала в холодильнику, все ок. Сказала, що так зберігався хліб її мами . Нічого ненатурального я в хліб не додаю.
Луковая• 13 декабря 2022
Ответ дляУшла и Пришла
Что хорошего в консервантах? Хлеб должен быть хлебом.
Колись мені повар з ресторану сказала: ти ж не на магазинних дріжджах печеш, чого б твоєму хлібові псуватися, псується хліб від дріжджів.
Луковая• 13 декабря 2022
Ответ дляПодтяжка
В хороший хлеб ничего не надо добавлять, чтобы дольше хранился. Я пеку сама хлеб, и уже давно. Правильно приготовленный домашний хлеб хранится намного дольше среднего магазинного.
Підтримаю. В мене навіть сухарів немає, просто зїдаємо поступово хліб від горбушки до горбушки, бо він є. з магазинним були сухарі.
ПлюшкамиБалуюсь• 13 декабря 2022
Батон ділю на 3 частини, 2 в морозилку зразу. З´їли, достала Після морозилки мені краще по вкусу.
Ушла и Пришла• 13 декабря 2022
Ответ дляЛуковая
Колись мені повар з ресторану сказала: ти ж не на магазинних дріжджах печеш, чого б твоєму хлібові псуватися, псується хліб від дріжджів.
Ну конечно, а пшеница без дрожжей не плесневеет
Луковая• 15 декабря 2022
Ответ дляУшла и Пришла
Ну конечно, а пшеница без дрожжей не плесневеет
Мука пройшла термообробку під час випікання. Може, Вас це здивує, але до 7 днів немає плісняви, потім з´являється білий наліт. Але так довго рідко в мене хліб лежить в пакеті при кімнатній температурі.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу