sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_185
Меряно-перемеряно• 29 декабря 2022

Ніколи не готувала качку

А тут практично у кожної качка на свята
Хочу тепер теж
Поділіться досвідом, нюансами і улюбленим рецептом
Заздалегідь вдячно!
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
SectetlyYours• 29 декабря 2022
1
Железы убрать

И чем то вкус оттенить яблоки апельсины груши
heart 2
anonim_177
Кукарачка• 29 декабря 2022
2
Головне сраку відрізати. Бо там є залоза, яка смердить і все м´ясо буде смердіти потім.
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
heart 7
anonim_185
автор Меряно-перемеряно • 29 декабря 2022
3
Як добре, що я запитала
А то б наготувала
Дякую!
anonim_3
Быстровочка• 29 декабря 2022
4
Ответ дляМеряно-перемеряно
Як добре, що я запитала
А то б наготувала
Дякую!
Більшість качок продається вже без сраки, як тут висловилися
heart 4
anonim_3
Быстровочка• 29 декабря 2022
5
Це смачніше, аніж курка, але прям так щоб щось надзвичайне, я б не сказала....
heart 2
anonim_26
Тут как тут• 29 декабря 2022
6
Готовила по рецепту этого мужчины, вкуснотищаааа
Вообще его рецепты люблю
https://www.instagram.com/reel/CmwnEhgBvtG/?igshid...
Одессит наш
heart 1
anonim_149
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
7
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
heart 6
anonim_185
автор Меряно-перемеряно • 29 декабря 2022
8
Відчуваю, що матиму новорічну розвагу: знайди у качки сраку)))
heart 1
anonim_178
Фокус-Покус• 29 декабря 2022
9
Купую конфі ніжки, і вже доготовлюю за смаком, виходить завжди смачно, без сюрпризів:)
attached-photo
heart 3
anonim_137
Нагайна• 29 декабря 2022
10
Я мариную в вине красном сухом, вишневом соке, на терку тру груши и имбирь, посыпаю специями, оставляю на 12 часов. Потом внутрь пихаю яблоки предварительно замоченные в соевом соусе
heart 1
anonim_185
автор Меряно-перемеряно • 29 декабря 2022
11
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Я трохи розпитувала за качок
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
anonim_32
Барабан для взрослых• 29 декабря 2022
12
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Ви отстали от жизни. Я постоянно уток покупаю, малард или индоутка пректически без жира. Огонь мяско (
heart 2
anonim_149
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
13
Ответ дляМеряно-перемеряно
Я трохи розпитувала за качок
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
Спробуйте. Для мене найсмасніше м´ясо це індик. Я навіть холодець з індика варю. Біле але не пісне.без жиру явного. Гуска молода смачна...а качка. Хіба що якби одні ніжки продавали...бо в цілій немає що їсти.самі кістки и сала багато. Треба добре вирізати сраку.залози і забрати внутр.жир.побачите...всередині у качки жиру як у кабана. Якщо те все забрати..то невідомо що їсти. Ні курка ні гуска не мпє стільки всередині на вн.органах жиру сквльки качка.
anonim_149
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
14
Ответ дляБарабан для взрослых
Ви отстали от жизни. Я постоянно уток покупаю, малард или индоутка пректически без жира. Огонь мяско (
Хааа..порівняли. індокачка це найкраще м´ясо. .краще за індика. Це люкс. Я про чистих качок. Мова не йде про індокачки. Качка та індокачка це дві абсолютно різні птиці. І за розміром і за смаком...
anonim_86
Стеклянная мышь• 29 декабря 2022
15
Ответ дляНагайна
Я мариную в вине красном сухом, вишневом соке, на терку тру груши и имбирь, посыпаю специями, оставляю на 12 часов. Потом внутрь пихаю яблоки предварительно замоченные в соевом соусе
Вы так вкусно написали)
heart 1
anonim_57
Радуга-дуга• 29 декабря 2022
16
я робила качку в тісті, тісто було бомбезне, а от качка справді, практично один суцільний жир
anonim_83
Злюка-закусюка• 29 декабря 2022
17
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
То вы давно ели утку. Сейчас я так и не поняла одна хозяйка говорит мускусная, другая индоутка. Но утка вкусная, жира ну может пол стакана, крупная так и остается не ужаривается как раньше
anonim_218
Настасья Пицун• 29 декабря 2022
18
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Ми вже більше 4-х років тримаємо мулардів і немає там ніякого жиру на сантиметр. Там взагалі під тонесенькою шкіркою вже м´ясо. І каченя виходить приблизно 3-3,5 кг тушка, на велику родину нормально наїстися.
anonim_112
КартаБезКомиссий• 29 декабря 2022
19
Мне в капусте нравится.
Мариную тушу специями, горчицей и соевым соусом.
Потом рублю крупными кусками капусту свежую и пелюстку (которая головами квасится), выкладываю утку в капусту, прямо укутываю ее этими кусками капусты.
Отправляю в духовку тушиться, а яблоки отправляю в сок, который после утки остался.
Потом утку раскрываю, выкладываю яблоки и включаю гриль для корочки.
Всё.

Раньше не любила с уткой возиться, а сейчас они продаются - одно удовольствие - без лишнего жира и желез в сраке))))
Кстати телефон сраку мне поменял на Ираке, мраке и браке🤣🤣🤣
heart 1
anonim_218
Настасья Пицун• 29 декабря 2022
20
Я готую по своєму рецепту і в мене завжди смачно виходить, всім подобається.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
heart 2
anonim_125
Мудробаба• 30 декабря 2022
21
Ответ дляКукарачка
Головне сраку відрізати. Бо там є залоза, яка смердить і все м´ясо буде смердіти потім.
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
Сраку відрізати 🤣🤣🤣
anonim_73
выходные пролетают• 30 декабря 2022
22
Ответ дляНастасья Пицун
Я готую по своєму рецепту і в мене завжди смачно виходить, всім подобається.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
скажіть, будь ласка, маринад потрібно перед духовокою зливати? бо багато дуже, качка варитиметься, якщо залишити
anonim_218
Настасья Пицун• 30 декабря 2022
23
Ответ длявыходные пролетают
скажіть, будь ласка, маринад потрібно перед духовокою зливати? бо багато дуже, качка варитиметься, якщо залишити
Звісно, зливати, потім в ту саму гусятницю кладу яблука і вже на них качку.
anonim_73
выходные пролетают• 31 декабря 2022
24
Ответ дляНастасья Пицун
Звісно, зливати, потім в ту саму гусятницю кладу яблука і вже на них качку.
дякую))
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff