Меряно-перемеряно• 29 декабря 2022
Ніколи не готувала качку
А тут практично у кожної качка на свята
Хочу тепер теж
Поділіться досвідом, нюансами і улюбленим рецептом
Заздалегідь вдячно!
Хочу тепер теж
Поділіться досвідом, нюансами і улюбленим рецептом
Заздалегідь вдячно!
Кукарачка• 29 декабря 2022
Головне сраку відрізати. Бо там є залоза, яка смердить і все м´ясо буде смердіти потім.
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
7
Быстровочка• 29 декабря 2022
Ответ дляМеряно-перемеряно
Як добре, що я запитала
А то б наготувала
Дякую!
А то б наготувала
Дякую!
Більшість качок продається вже без сраки, як тут висловилися
4
Быстровочка• 29 декабря 2022
Це смачніше, аніж курка, але прям так щоб щось надзвичайне, я б не сказала....
2
Тут как тут• 29 декабря 2022
Готовила по рецепту этого мужчины, вкуснотищаааа
Вообще его рецепты люблю
Одессит наш
Вообще его рецепты люблю
Одессит наш
1
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
6
автор
Меряно-перемеряно
• 29 декабря 2022
Відчуваю, що матиму новорічну розвагу: знайди у качки сраку)))
1
Фокус-Покус• 29 декабря 2022
3
Нагайна• 29 декабря 2022
Я мариную в вине красном сухом, вишневом соке, на терку тру груши и имбирь, посыпаю специями, оставляю на 12 часов. Потом внутрь пихаю яблоки предварительно замоченные в соевом соусе
1
автор
Меряно-перемеряно
• 29 декабря 2022
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Я трохи розпитувала за качок
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
Барабан для взрослых• 29 декабря 2022
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Ви отстали от жизни. Я постоянно уток покупаю, малард или индоутка пректически без жира. Огонь мяско (
2
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
Ответ дляМеряно-перемеряно
Я трохи розпитувала за качок
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
Мені казали, що жирна
Але також сказали, що якщо я люблю у курки червоне м´ясо і люблю, щоб воно не було сухе, то напевне качка мені сподобається
Треба спробувати хоч раз і знати)
Спробуйте. Для мене найсмасніше м´ясо це індик. Я навіть холодець з індика варю. Біле але не пісне.без жиру явного. Гуска молода смачна...а качка. Хіба що якби одні ніжки продавали...бо в цілій немає що їсти.самі кістки и сала багато. Треба добре вирізати сраку.залози і забрати внутр.жир.побачите...всередині у качки жиру як у кабана. Якщо те все забрати..то невідомо що їсти. Ні курка ні гуска не мпє стільки всередині на вн.органах жиру сквльки качка.
Кина_не_будет• 29 декабря 2022
Ответ дляБарабан для взрослых
Ви отстали от жизни. Я постоянно уток покупаю, малард или индоутка пректически без жира. Огонь мяско (
Хааа..порівняли. індокачка це найкраще м´ясо. .краще за індика. Це люкс. Я про чистих качок. Мова не йде про індокачки. Качка та індокачка це дві абсолютно різні птиці. І за розміром і за смаком...
Стеклянная мышь• 29 декабря 2022
Ответ дляНагайна
Я мариную в вине красном сухом, вишневом соке, на терку тру груши и имбирь, посыпаю специями, оставляю на 12 часов. Потом внутрь пихаю яблоки предварительно замоченные в соевом соусе
Вы так вкусно написали)
1
Радуга-дуга• 29 декабря 2022
я робила качку в тісті, тісто було бомбезне, а от качка справді, практично один суцільний жир
Злюка-закусюка• 29 декабря 2022
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
То вы давно ели утку. Сейчас я так и не поняла одна хозяйка говорит мускусная, другая индоутка. Но утка вкусная, жира ну может пол стакана, крупная так и остается не ужаривается как раньше
Настасья Пицун• 29 декабря 2022
Ответ дляКина_не_будет
Нічого в ній хорошого немає. .в мене баба все життя качок .гусей та індиків тримала.і що? В качці і м´яса мало.зато повно жиру. Молода гуска чи індик то ням ням...нам все життя качок передавали. Жирнюща.під шкірою в неї вже в молодої повно жиру. Запікаєш чи тушиш- плаває в жиру. В індика чи гуски немає стільки жиру під шкірою. В качок на сантиметр жиру. Один жир. Ніжки маленькі. По факту їсти немає що.
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Качка має багато залоз. Як хоч щось пропустиш- смердить. Ну і жир теж
Ми вже більше 4-х років тримаємо мулардів і немає там ніякого жиру на сантиметр. Там взагалі під тонесенькою шкіркою вже м´ясо. І каченя виходить приблизно 3-3,5 кг тушка, на велику родину нормально наїстися.
КартаБезКомиссий• 29 декабря 2022
Мне в капусте нравится.
Мариную тушу специями, горчицей и соевым соусом.
Потом рублю крупными кусками капусту свежую и пелюстку (которая головами квасится), выкладываю утку в капусту, прямо укутываю ее этими кусками капусты.
Отправляю в духовку тушиться, а яблоки отправляю в сок, который после утки остался.
Потом утку раскрываю, выкладываю яблоки и включаю гриль для корочки.
Всё.
Раньше не любила с уткой возиться, а сейчас они продаются - одно удовольствие - без лишнего жира и желез в сраке))))
Кстати телефон сраку мне поменял на Ираке, мраке и браке🤣🤣🤣
Мариную тушу специями, горчицей и соевым соусом.
Потом рублю крупными кусками капусту свежую и пелюстку (которая головами квасится), выкладываю утку в капусту, прямо укутываю ее этими кусками капусты.
Отправляю в духовку тушиться, а яблоки отправляю в сок, который после утки остался.
Потом утку раскрываю, выкладываю яблоки и включаю гриль для корочки.
Всё.
Раньше не любила с уткой возиться, а сейчас они продаются - одно удовольствие - без лишнего жира и желез в сраке))))
Кстати телефон сраку мне поменял на Ираке, мраке и браке🤣🤣🤣
1
Настасья Пицун• 29 декабря 2022
Я готую по своєму рецепту і в мене завжди смачно виходить, всім подобається.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
2
Мудробаба• 30 декабря 2022
Ответ дляКукарачка
Головне сраку відрізати. Бо там є залоза, яка смердить і все м´ясо буде смердіти потім.
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
Натерти її сумішшю спецій, полити соєвий соус, апельсиновий сік та гірчиця. Сутки так маринується, а потім печеться в рукаві. В середину напхати кислих яблук дольками
Сраку відрізати 🤣🤣🤣
выходные пролетают• 30 декабря 2022
Ответ дляНастасья Пицун
Я готую по своєму рецепту і в мене завжди смачно виходить, всім подобається.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
Спершу роблю маринад- голівка часнику, одна середня цибулина, коріандр мелений, імбир корінь десь приблизно 30 г(можна мелений, теж смачно), це все бледнером перебиваю в однородну масу, потім туди соєвого соусу добряче так, десь 100 мл, і оливкової олії приблизно 3 столові ложки(можна звичайну). Це все ще раз блендером добряче перебиваю. Качку в гусятницю, добре промастити цим маринадомі в середині і зверху, накрити плівкою вконтакт, і на балкон або в холодильник на ніч, зранку перевертаю качку, знов накриваю плівкою. За дві години до подачі ріжу кислі яблука товстими кружальцями на дно гусятниці, зверху качку грудкою вниз, в середину качки яблука четвертинками, накриваю кришкою і в духовку на півтори години. Потім відкриваю відкриваю кришку і перевертаю грудкою догори, і смажу до потрібної мені скоринки.
скажіть, будь ласка, маринад потрібно перед духовокою зливати? бо багато дуже, качка варитиметься, якщо залишити
Настасья Пицун• 30 декабря 2022
Ответ длявыходные пролетают
скажіть, будь ласка, маринад потрібно перед духовокою зливати? бо багато дуже, качка варитиметься, якщо залишити
Звісно, зливати, потім в ту саму гусятницю кладу яблука і вже на них качку.
выходные пролетают• 31 декабря 2022
Ответ дляНастасья Пицун
Звісно, зливати, потім в ту саму гусятницю кладу яблука і вже на них качку.
дякую))
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу