Радуга-дуга• 29 декабря 2022
Биток свининой как вкусно запечь?
Посоветуйте пожалуйста
Играю_на_кларнете• 29 декабря 2022
Послухаю
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Дівчина_загляденіе• 29 декабря 2022
Ответ дляИграю_на_кларнете
Послухаю
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Биток сам по собі сухий, в рукаві не пробували?
1
Кукусики• 29 декабря 2022
Ответ дляИграю_на_кларнете
Послухаю
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Купила биткове на ребрах
Хочу саме запекти, але в мене газова духовка, і може тому, але запечене м´ясо завжди сухе(
Порадьте будь ласка як приотувати смачне і соковите
Тут точно потрібен харчовий термометр...
Играю_на_кларнете• 29 декабря 2022
Ответ дляДівчина_загляденіе
Биток сам по собі сухий, в рукаві не пробували?
Пробувала
Самий соковитий виходить якщо маринувати добу в маринаді з великою кількістю води
Пс не тільки биток, будь яке пісне м´ясо, типу ошийок не печу, не їмо жирне, не любимо
Самий соковитий виходить якщо маринувати добу в маринаді з великою кількістю води
Пс не тільки биток, будь яке пісне м´ясо, типу ошийок не печу, не їмо жирне, не любимо
Играю_на_кларнете• 29 декабря 2022
Ответ дляmasterim
Ось тут запікає в рукаві ошийок нежирний і так само можна биток
Дякую
Подивлюся
Подивлюся
Играю_на_кларнете• 29 декабря 2022
Ответ дляКукусики
Тут точно потрібен харчовий термометр...
Мабуть що Ви праві, більшість всього що перетртмую,боюся аби не сире було
От коли добре прлтикається ножем, тоді виймаю
От коли добре прлтикається ножем, тоді виймаю
Кукусики• 29 декабря 2022
Ответ дляИграю_на_кларнете
Мабуть що Ви праві, більшість всього що перетртмую,боюся аби не сире було
От коли добре прлтикається ножем, тоді виймаю
От коли добре прлтикається ножем, тоді виймаю
Раджу придбати,це корисна річ в господарстві,здивуєтесь смаку м´яса правильної температури приготування,особливо курки.
Играю_на_кларнете• 29 декабря 2022
Ответ дляКукусики
Раджу придбати,це корисна річ в господарстві,здивуєтесь смаку м´яса правильної температури приготування,особливо курки.
Дякую, придбаю
Як думаєте, з алі буде норм, чи краще якісний брати, фірмовий?
З куркою магазинною проблем не виникало, завжди смачно і соковито
От з домашніми те саме що з свининою, сухе
Як думаєте, з алі буде норм, чи краще якісний брати, фірмовий?
З куркою магазинною проблем не виникало, завжди смачно і соковито
От з домашніми те саме що з свининою, сухе
Исправлялочка• 30 декабря 2022
смешиваю специи,свежий чеснок,иногда чуть горчицы или соевого соуса,мариную 2-3 дня в пищевой пленке в холодильнике,заворачиваю в несколько слоев фольги и запекаю в духовке на темп.180-200,не открываю фольгу до полного остывания,лучше даже до утра.
всегда сочное и очень вкусное
всегда сочное и очень вкусное
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу