Весотехник• 20 января 2023
Салати. Давайте відволічемось і поговоримо про ваші улюблені
Можна з рецептами.
Люблю з тунцем: тунець, квасоля, червона цибуля, помідорки міні, оливкова олія і трошки гірчиці.
Шуба, олів´є.
І грецький з якісною фетою, щоб як масло була.
Всім гарного дня🌹
Люблю з тунцем: тунець, квасоля, червона цибуля, помідорки міні, оливкова олія і трошки гірчиці.
Шуба, олів´є.
І грецький з якісною фетою, щоб як масло була.
Всім гарного дня🌹
автор
Весотехник
• 20 января 2023
Ответ дляФима Собак
грибная поляна
Оо, розкажіть як робите. Він в мене в планах. Бо ніколи ще не робила і думаю пора вводити щось новеньке у раціон.
Дюймовочка• 20 января 2023
Люблю табуле - універсальний салат для мене)
І капрезе , можу хоч щодня їсти
І капрезе , можу хоч щодня їсти
1
СкокоМнеДадите• 20 января 2023
Я всі люблю. Хоч грецький, хоч шуба чи олів´є. Але перевагу надаю не майонезним. То моя мама любить класику, а я у неї відриваюсь)
Дама_из_рекламы• 20 января 2023
Шахтарський - телятина, червона цибуля, маринований огірок.
Буряк з фетою
Копчена скумбрія з яйцем і свіжими овочами
Ну в варіації зелених салатів з моцарелою, креветками тощо
Буряк з фетою
Копчена скумбрія з яйцем і свіжими овочами
Ну в варіації зелених салатів з моцарелою, креветками тощо
долой_лама• 20 января 2023
рожевий помідорка з грядочки, трохи цибульки , соль і сметанкою заправлений
3
Редисочка• 20 января 2023
Шуба.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
1
ГугелП@лАмался• 20 января 2023
Ответ дляРедисочка
Шуба.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
о, а я в моркву додаю часник, а родзинки в буряк, тепер мені цікавий ваш варіант, дякую
СКИБИДЫШь• 20 января 2023
Ответ дляРедисочка
Шуба.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
Без назви:
Пекінка, куряче філе, яйця, маринована цибуля, кукурудза, твердий сир, майонез з гірчицею, перед подачею посипати сухариками.
Коханка:
Знизу - корейська морква з родзинками, посередині - твердий сир з часником та майонезом, зверху - запечений бурік з горіхами. Прошарки змастити майонезом.
Я коханку роблю із свіжою морквою і чорносливом, теж дуже смачно виходить.
Редисочка• 20 января 2023
Ответ дляСКИБИДЫШь
Я коханку роблю із свіжою морквою і чорносливом, теж дуже смачно виходить.
Я пробувала зі свіжою, правда, з родзинакми, зовсім не те. Дуже прісно виходить.
Морква по корейськи дає гостроту і насичений смак, мені так більше подобається.
Як на мене, ідеально пасує до запеченої качки або гуски)
Морква по корейськи дає гостроту і насичений смак, мені так більше подобається.
Як на мене, ідеально пасує до запеченої качки або гуски)
СКИБИДЫШь• 20 января 2023
Ответ дляРедисочка
Я пробувала зі свіжою, правда, з родзинакми, зовсім не те. Дуже прісно виходить.
Морква по корейськи дає гостроту і насичений смак, мені так більше подобається.
Як на мене, ідеально пасує до запеченої качки або гуски)
Морква по корейськи дає гостроту і насичений смак, мені так більше подобається.
Як на мене, ідеально пасує до запеченої качки або гуски)
У кожного свій смак, мені з корейською дуже солоний, а зі свіжою м´який та свіженький, такий дівчачий салат)
Гжегож Бженчишчикевич• 20 января 2023
Мне нравится салат с куриным филе и ананасами. Помидоры, куриное филе, кукуруза , ананасы, яйца, сыр. Точно слои не помню. Смазать слои майонезом.
Редисочка• 20 января 2023
Ответ дляСКИБИДЫШь
У кожного свій смак, мені з корейською дуже солоний, а зі свіжою м´який та свіженький, такий дівчачий салат)
Та звичайно що в кожного свій)
Щодо ’дівчачості’ салату з часником та майонезом, то брутальна ви дівчина)
Щодо ’дівчачості’ салату з часником та майонезом, то брутальна ви дівчина)
люблю_тортики• 20 января 2023
«Зеленые» салаты люблю,с горой листьев и свежими овощами,если ем один салат,то могу добавить туда моцареллу,тунец или курицу
из майонезных только «белочку» люблю (сырки,яйца,много чеснока,майонез)
В сезон помидоры+огурцы+лук+сметана могу есть сутками
из майонезных только «белочку» люблю (сырки,яйца,много чеснока,майонез)
В сезон помидоры+огурцы+лук+сметана могу есть сутками
Миссис Буркул• 20 января 2023
Делала на днях- отварное сердце свинное, синий лук и соленный огурчик, заправить майонезом.
Очень вкусно, это я в Сильпо рецепт подсмотрела)
Сегодня Мимозу планирую с тунцом.
Очень вкусно, это я в Сильпо рецепт подсмотрела)
Сегодня Мимозу планирую с тунцом.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу