Моя черга сьогодні починати хвилюватись?
показать весь текст
3
Стрекозявка• 06 марта 2023
Ответ дляЛЮБА
Мои любят , часто готовлю .
Никогда даже не пробовала. Как и солянку
Борисфенка• 06 марта 2023
Ответ дляАриэлла
Піду котлет поїм з хлібом, розбудили Ви мій шлунок своєю їжою, от дівчата.
Точно, у мене лежать копчені крильця, настав їх час!
1
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляЛЮБА
Мои любят , часто готовлю .
Пам´ятаю в дитинстві був в брикетах як і кісіль
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляЛЮБА
У меня мама готовила, я просто обновила рецепт с помощью ютуба )))
Мои вот солянку на заценили .
Мои вот солянку на заценили .
А Ви м´ясо шматочками варите чи мілко ріжете в харчо?
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляHelgushk@
Я вчера сделала тирамису домашний, самое время под мопеды сьесть кусочек. Эх фигура
Смачного
1
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляЛЮБА
Лично я люблю ребра говяжьи , мои любят мясо , режу небольшими кусочками и обжариваю. Дальше по рецепту Мери , но понятное дело , специи по вкусу .
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляAteya
Я хочу на сніданок бутербродики з авокадо, не можу зупинитися їх їсти, як почала в Сільпо купляти хліб Буланжері, наша пекарня робить, а в сільпо він вдвічі дешевше продається, ніж в пекарні, який же він смачний...я його їм і їм... бутічок намащу і з чайком буду снідати)
и-рина 1981• 06 марта 2023
Ответ дляЛЮБА
И соус сливовый делаю по рецепту Мери .если открыла и мы его недоели, то в кулечек и морозилку , очень подходит для супа .
Дякую треба глянуть відео 

Всі пішли на кухню? А є тут дуже великі серед нас? 100 кг і більше?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу