Свій варік• 28 марта 2023
Обожнюю бульйон
Звичайний свіжий гарячий бульйон з яловичини або курки. Без жодних додатків при варінні, тільки з сіллю і ще можна лимонного соку додати вже собі в чашку.
Хто зі мною?
Хто зі мною?
1
emerald_88• 28 марта 2023
Я люблю, але свинячий, як на холодець. Тільки не в чашку, а в глибоку тарілку і їсти ложкою як першу страву.
2
Идеальная оптимистка• 28 марта 2023
Я обожнюю бульон) Але ще сухариків собі насушую і кидаю потроху у піалу з бульоном. Мені з курочки домашньої більш за все подобається. Варю часто дома. Діти люблять, щоб ще яйця перепелині наварила і зелені нарізала . Ріжуть яйця навпіл викладають у бульон, посипають кропом і петрушкою все. Чоловік любить, але щоб і нога куряча впридачу там була)))
1
Идеальная оптимистка• 28 марта 2023
Ответ дляemerald_88
Я люблю, але свинячий, як на холодець. Тільки не в чашку, а в глибоку тарілку і їсти ложкою як першу страву.
О, я з холодцю теж обожнюю гаряченьке. Свининка, ще яловичина в мене.
ПанВиктория• 28 марта 2023
А я рибний обожнюю. Особливо з голови товстолоба. Не знаю чого, але мені саме цей бульйон і саме ця риба (голова) більше всього подобається. А ще, бульйон що на холодець з будь якого мяса. Але як на суп не люблю, воно смачне але я не фанат😁)
бибизяна• 28 марта 2023
а я люблю крем суп из спаржи и брокколи
и чтоб остренький с перем чили
еще люблю уху и грибной суп
и том ям
и чтоб остренький с перем чили
еще люблю уху и грибной суп
и том ям
Луковая• 28 марта 2023
И я люблю. Только кроме соли, при варке добавляю душистый перец, лук, чеснок и лавровый лист.
1
Зубожиння• 28 марта 2023
Я с Вами. Всё бульоны люблю, кроме овощного ))
Да ещё с кусочком мяска или курочки....ммм..
Да ещё с кусочком мяска или курочки....ммм..
1
emerald_88• 28 марта 2023
Ответ дляИдеальная оптимистка
О, я з холодцю теж обожнюю гаряченьке. Свининка, ще яловичина в мене.
Так, туди чим більше видів м´яса, тим смачніше. Але свининка має бути обов´язково 

1
Кинг-Конгша• 28 марта 2023
Я с Вами! Еще люблю укропчика чуток и прям из чашки пить, сухариками заедать. Мне и обеда больше не нужно)
1
Несу пургу• 28 марта 2023
Я люблю
Но при варке добавляю крупно нарезанные лук и морковь, обжаренные на сухой сковороде до черного)
Но при варке добавляю крупно нарезанные лук и морковь, обжаренные на сухой сковороде до черного)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу