Звоночек• 11 мая 2023
качині ніжки, як приготувати смачно і без заморочок
ніколи не готувала качку
поділіться улюбленим рецептом будь ласка
поділіться улюбленим рецептом будь ласка
Єдина Країна• 11 мая 2023
Раджу з яблуками, а мотім збити печені яблука з сокомз качки в пюре, поперчити довести за смаком і подавати як соус до качки, дуже смачно
4
1
автор
Звоночек
• 11 мая 2023
Ответ длягодовасик
С апельсиновым соком. Замочить сок, соевый, чуть меда, потом запечь
спеції додаєте ?
Топтунша• 11 мая 2023
Чуда, що замочують качку в солоній воді на ніч, щоб була м´якіша. Але не пробувала.
1
Галябалована• 11 мая 2023
Спеції за смаком, але обов’язково додати ще або апельсин, або яблуко. Кислота яка міститься в апельсинах/яблуках робить м’ясо м’якше і ніжніше. Замаринувати скільки є можливість (я добу мариную). І запікати в рукаві.
Можна ще з ківі маринувати але не більше ніж півгодини-годину
Можна ще з ківі маринувати але не більше ніж півгодини-годину
1
Хвильоватиша• 11 мая 2023
Ответ длягодовасик
С апельсиновым соком. Замочить сок, соевый, чуть меда, потом запечь
І я так роблю. Тільки ще додаю приправи для курки з олією та, якщо є уцхо - сунели якісна. Не завжди соєвий соус, а лимонний сік.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу