Тоска в носках• 25 мая 2023
Чем сегодня ужинаете?
Не могу придумать что выйти купить, что приготовить, дома шаром покати…
показать весь текст
1
Тріль підпільний• 25 мая 2023
Кидстаффовка• 26 мая 2023
Ответ дляТріль підпільний
Вок з м´ясом та овочами в соусі теріякі, хліб на заквасці ще спекла. Але хліб, то вже завтра.
Розкажіть про хліб, рецепт і чи складно робити. Все хочу і ніяк не дійде, щоб спекти. Якщо можна показати, який всередині виходить.
Тріль підпільний• 26 мая 2023
Ответ дляКидстаффовка
Розкажіть про хліб, рецепт і чи складно робити. Все хочу і ніяк не дійде, щоб спекти. Якщо можна показати, який всередині виходить.
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
Кидстаффовка• 26 мая 2023
Ответ дляТріль підпільний
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
Ну і логічне питання як виростити закваску?
Кидстаффовка• 26 мая 2023
Ответ дляТріль підпільний
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
Тріль підпільний• 26 мая 2023
Ответ дляКидстаффовка
Ну і логічне питання як виростити закваску?
В інтернеті все розписано. На будь який смак. Чи ржана, чи пшенична закваска. Купа рецептів хліба)
Тріль підпільний• 26 мая 2023
Ответ дляКидстаффовка
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
Залежить від рецепту.
Тріль підпільний• 26 мая 2023
Ответ дляКидстаффовка
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
Дуже складно все розписати. Багато рецептів, багато нюансів, сортів муки і т.д. Почнете розбиратись, стане ясніше. Я багато перечитала і передивилась інформації. Але настільки хотіла свій хліб на заквасці, що прийшлось перелопатити купу інформації.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу