sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_129
Тоска в носках• 25 мая 2023

Чем сегодня ужинаете?

Не могу придумать что выйти купить, что приготовить, дома шаром покати…
показать весь текст
heart 1
72 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
noavatar
ЛЮБА• 25 мая 2023
61
Молодая картошка с зеленью , чесноком и котлеты резаные куриные с добавлением сыра( по министерски ), на сладкое тонкие вафельные стаканчики напекла и мороженые в них положила .
anonim_76
Звездолётчица• 25 мая 2023
62
Ответ дляНа границе
Смажений смачніше)
Я не їм смажене
anonim_92
Шукаю стакан• 25 мая 2023
63
Приготовила.
attached-photo
anonim_15
Тишком_нишком• 25 мая 2023
64
Лапша вок с кур филе и грибами...
attached-photo
anonim_11
Тріль підпільний• 25 мая 2023
65
Вок з м´ясом та овочами в соусі теріякі, хліб на заквасці ще спекла. Але хліб, то вже завтра.
attached-photo
attached-photo
anonim_84
Кидстаффовка• 26 мая 2023
66
Ответ дляТріль підпільний
Вок з м´ясом та овочами в соусі теріякі, хліб на заквасці ще спекла. Але хліб, то вже завтра.
Розкажіть про хліб, рецепт і чи складно робити. Все хочу і ніяк не дійде, щоб спекти. Якщо можна показати, який всередині виходить.
anonim_11
Тріль підпільний• 26 мая 2023
67
Ответ дляКидстаффовка
Розкажіть про хліб, рецепт і чи складно робити. Все хочу і ніяк не дійде, щоб спекти. Якщо можна показати, який всередині виходить.
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
anonim_84
Кидстаффовка• 26 мая 2023
68
Ответ дляТріль підпільний
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
Ну і логічне питання як виростити закваску?
anonim_84
Кидстаффовка• 26 мая 2023
69
Ответ дляТріль підпільний
Взагалі то не складно. Але розповідати дуже довго, якщо чесно. Треба виростити закваску і на ній пекти. Різні рецепти, різні умови сходження тіста. Саме цей хліб, що на фото, пікся у формі і під кришкою. 20 грам закваски+ 160 води+ 200 борошна- це опара. Замішати, накрити і залишити на 12 годин. Потім добавити в опару 9 гр.солі, 200 грам води і 300 муки. Замішати хліб, викласти у форми, залишити на 2 години сходити. Духовку на 200 і на 45 хвилин випікати. Є хліб, який я ферментую по два дні в холодильнику, розстоюю в корзинах. Є на ржаній, чи на пшеничній заквасці.
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
anonim_11
Тріль підпільний• 26 мая 2023
70
Ответ дляКидстаффовка
Ну і логічне питання як виростити закваску?
В інтернеті все розписано. На будь який смак. Чи ржана, чи пшенична закваска. Купа рецептів хліба)
anonim_11
Тріль підпільний• 26 мая 2023
71
Ответ дляКидстаффовка
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
Залежить від рецепту.
anonim_11
Тріль підпільний• 26 мая 2023
72
Ответ дляКидстаффовка
Хліб накриваєте кришкою, коли печеться?
Дуже складно все розписати. Багато рецептів, багато нюансів, сортів муки і т.д. Почнете розбиратись, стане ясніше. Я багато перечитала і передивилась інформації. Але настільки хотіла свій хліб на заквасці, що прийшлось перелопатити купу інформації.
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff