Я натуралка• 05 июня 2023
Домашній півник
Дівчат, як смачно стушити домашнього півника, діліться рецептами? І як вгадати з сіллю? Напишіть в деталях, а то кулінарія не сильна моя сторона. Буду дуже вдячна
2
Птица Говоруша• 05 июня 2023
Обтерли сіллю,обсмажити окремо на сковорідці ,на іншій сковорідці обсмажити моркву і цибулю,потім все змішали в гусятниці,залили вершками і тушити 4-5 години
автор
Я натуралка
• 05 июня 2023
Ответ дляМатьЧасть
Очень долго тушить, домашнее мясо жесткое. Да, на холодец лучше
Півень молодиц
МатьЧасть• 05 июня 2023
Домашняя курица намного плотнее и жестче чем ряба, у меня молодая курочка в супе часа два варю на бульон и все равно жесткая
автор
Я натуралка
• 05 июня 2023
Ответ дляМатьЧасть
Домашняя курица намного плотнее и жестче чем ряба, у меня молодая курочка в супе часа два варю на бульон и все равно жесткая
А, ну тоді добре
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу