sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_60
З горіха зерня• 23 сентября 2023

допоможіть. Забула дати оцет до помідорів

закатала мариновані помідори без оцту. згадала через годину. Відкрити і переробити чи залишити так як є? хто мав досвід. 3 рази зливала воду. не стерилізувала
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_118
Руда ліса• 23 сентября 2023
1
Відкрити, великі шанси, що постріляють
like 10
anonim_124
Регионщица• 23 сентября 2023
2
Ответ дляРуда ліса
Відкрити, великі шанси, що постріляють
Погоджуся. Тим більше, смаку ж маринованого не вийде без оцту все рівно, навіть якщо і не постріляють
like 6
anonim_66
Кошка Мурка• 23 сентября 2023
3
Відкрити і додати оцет, тут без варіантів
like 5
anonim_117
Безсовісна кума• 23 сентября 2023
4
Злити маринад, зкип’ятити, додати оцет и залити знову, все буде добре.
like 6
anonim_100
Мульйонерша• 23 сентября 2023
5
Открывайте ,маринад перекипятите, добавляйте уксул и снова закатайте.Без уксуса взорвут, уксус это же консервант
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff