З горіха зерня• 23 сентября 2023
допоможіть. Забула дати оцет до помідорів
закатала мариновані помідори без оцту. згадала через годину. Відкрити і переробити чи залишити так як є? хто мав досвід. 3 рази зливала воду. не стерилізувала
Регионщица• 23 сентября 2023
Ответ дляРуда ліса
Відкрити, великі шанси, що постріляють
Погоджуся. Тим більше, смаку ж маринованого не вийде без оцту все рівно, навіть якщо і не постріляють
6
Безсовісна кума• 23 сентября 2023
Злити маринад, зкип’ятити, додати оцет и залити знову, все буде добре.
6
Мульйонерша• 23 сентября 2023
Открывайте ,маринад перекипятите, добавляйте уксул и снова закатайте.Без уксуса взорвут, уксус это же консервант
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу