Рубаю олівлє• 25 сентября 2023
Украинская кухня :))
Какое блюдо вы бы приготовили для детей-иностранцев, чтоб познакомить с украинской кухней?
Шеф-повар я так себе, умею борщ варить 😅 но думаю как-то первое детям может не зайдет.
Думаю - вареники налепить.
Может вы еще какие-то идеи подкинете? 😊
Шеф-повар я так себе, умею борщ варить 😅 но думаю как-то первое детям может не зайдет.
Думаю - вареники налепить.
Может вы еще какие-то идеи подкинете? 😊
показать весь текст
Чарівна патика• 25 сентября 2023
Ответ дляКумася
Я бы просто напекла много блинов и поставила разное, как начинку: нутеллу, джем, мед, сметану......
от це, що Ви кажете, якраз і розійське. у них так - окремо бліни, окремо начинки, сам собі режисер.
це зручно, так, але це - не Україна. у нас не подавалися бліни. у нас це були налисники (закручені з начинкою млинці), які потім запікалися зі сметаною, маслом чи зажаркою, обсмажувалися на сковороді на олії чи смальці і подавалися з різними добавками, або ж притомлювалися в один шар на дечці в печі (чи духовці).
але бліни - то не Україна.
це зручно, так, але це - не Україна. у нас не подавалися бліни. у нас це були налисники (закручені з начинкою млинці), які потім запікалися зі сметаною, маслом чи зажаркою, обсмажувалися на сковороді на олії чи смальці і подавалися з різними добавками, або ж притомлювалися в один шар на дечці в печі (чи духовці).
але бліни - то не Україна.
11
7
Работать надо• 25 сентября 2023
Ответ дляКу-кусик
Венігрет, солянка, вареники, деруни
Діти не будуть це їсти
4
Бабо-лебідка• 25 сентября 2023
Познайомити з українською кухнею -´бліни’:((((( ну які бліни нафік?
2
5
Ку-кусик• 25 сентября 2023
Ответ дляРаботать надо
Діти не будуть це їсти
Діти не будуть їсти дерунів із сметаною? Не вірю!
6
2
Работать надо• 25 сентября 2023
Ответ дляРубаю олівлє
Але дякую!
Думаю,що це хороша ідея, діти люблять таке, тільки масла менше і зелень не добавляти. Моя дочка не вередлива, але якщо вже і вона цього не їсть, то діти,які до цього не звикли, точно не будуть ( я про венігрет, солянку )
Бабо-лебідка• 25 сентября 2023
Дітям зробила би вареники з вишнями або крученики, тут вже залежно яка країна щодо м´яса- курка, свинина або телятина.
4
автор
Рубаю олівлє
• 25 сентября 2023
Девочки, спасибо всем 🙏😁
Много идей накидали!
Блины точно делать не буду. Тут страной интересовались - мы в Бельгии. Франция под боком, думаю именно с ней они ассоциируют блинчики - тут их валом.
Много идей накидали!
Блины точно делать не буду. Тут страной интересовались - мы в Бельгии. Франция под боком, думаю именно с ней они ассоциируют блинчики - тут их валом.
1
Работать надо• 25 сентября 2023
Ответ дляКу-кусик
Діти не будуть їсти дерунів із сметаною? Не вірю!
Солянку і венігрет точно не будуть. Деруни не знаю
3
успокойте_Меня• 25 сентября 2023
Ответ дляПоказушница
Ой, якійсь русні ліниві вареники поперек горла стали, дізлайки ліпить.
мого сина так нагодували тими лінивими варениками в садку,що він іх не ість досі.
один дизлайк від мене.
один дизлайк від мене.
1
2
Кумася• 25 сентября 2023
Ответ дляЧарівна патика
от це, що Ви кажете, якраз і розійське. у них так - окремо бліни, окремо начинки, сам собі режисер.
це зручно, так, але це - не Україна. у нас не подавалися бліни. у нас це були налисники (закручені з начинкою млинці), які потім запікалися зі сметаною, маслом чи зажаркою, обсмажувалися на сковороді на олії чи смальці і подавалися з різними добавками, або ж притомлювалися в один шар на дечці в печі (чи духовці).
але бліни - то не Україна.
це зручно, так, але це - не Україна. у нас не подавалися бліни. у нас це були налисники (закручені з начинкою млинці), які потім запікалися зі сметаною, маслом чи зажаркою, обсмажувалися на сковороді на олії чи смальці і подавалися з різними добавками, або ж притомлювалися в один шар на дечці в печі (чи духовці).
але бліни - то не Україна.
Зрозуміло. Буду знати.
1
Работать надо• 25 сентября 2023
Ответ дляуспокойте_Меня
мого сина так нагодували тими лінивими варениками в садку,що він іх не ість досі.
один дизлайк від мене.
один дизлайк від мене.
Ліниві вареники-це був єдиний спосіб нагодувати мою доньку сиром. Але я їх робила дуже ніжні, поливала полуницею з цукром. Такі б може і ваш син їв. Ті,що були в садочку -дійсно гидота. Іноземцям краще звичайні вареники заходять.
2
1
успокойте_Меня• 25 сентября 2023
Ответ дляЦветов Мне срочно
А ґомбовці? Пляцькі? Тоже выше предлагают
пляцки это целое искусство.ґомбовці тоже.
такие блюда готовят только на ЗУ или хозяйки оттуда родом.
такие блюда готовят только на ЗУ или хозяйки оттуда родом.
3
1
Работать надо• 25 сентября 2023
Ответ дляуспокойте_Меня
пляцки это целое искусство.ґомбовці тоже.
такие блюда готовят только на ЗУ или хозяйки оттуда родом.
такие блюда готовят только на ЗУ или хозяйки оттуда родом.
Як і банош,який тут радили. Що таке ґомбовці я навіть не знаю, я з Чернігова
5
успокойте_Меня• 25 сентября 2023
Ответ дляРаботать надо
Як і банош,який тут радили. Що таке ґомбовці я навіть не знаю, я з Чернігова
це парові вареники з посипкою з цукру,крихт,горіхів.
але та пані точно знає.
але та пані точно знає.
успокойте_Меня• 25 сентября 2023
Ответ дляРаботать надо
Як і банош,який тут радили. Що таке ґомбовці я навіть не знаю, я з Чернігова
який банош?та ще зі шкварками дітям?
це з дитинства треба їсти, щоб мати насолоду,або вже коли дорослі гурмани.
це з дитинства треба їсти, щоб мати насолоду,або вже коли дорослі гурмани.
4
Барабасиха• 25 сентября 2023
Ответ дляЦветов Мне срочно
А ґомбовці? Пляцькі? Тоже выше предлагают
Пляцки - это невысокий такой из нескольких коржей дессерт. Пирожные, скорее) Гомбовцы есть разные есть, по сути как ленивые вареники с начинкой, а есть дрожжевые на пару.
1
Даха-сваха• 25 сентября 2023
Автор,варіть борщ зі сметаною,або галушки.Робіть солодкі вареники.Можна,ще маковий рулет.
Якщо є,то поріжте сальце.І,обов´язково,узвар,щоб запивати.А те,що будуть чи ні,то таке діло смаку.Вас же попросили пригостити українською кухнею,а не за вподобаннями меню з маку чи піцею.
Якщо є,то поріжте сальце.І,обов´язково,узвар,щоб запивати.А те,що будуть чи ні,то таке діло смаку.Вас же попросили пригостити українською кухнею,а не за вподобаннями меню з маку чи піцею.
Запароленое одеяло• 25 сентября 2023
Мої камерунські родичі- діти які живуть в сша обожнюють вареники, особливо смажені, налисники, сирники
3
Конотопська відьма• 25 сентября 2023
Борщ дети не очень хорошо едят. Взрослых можно удивить вкусом, но не детей.
Тектологиня 80lv• 25 сентября 2023
Вареники, котлеты и пюре.
Салатик простой порежьте. Всё равно для них это будет непривычная кухня, поэтому нормально.
Салатик простой порежьте. Всё равно для них это будет непривычная кухня, поэтому нормально.
Пані з калабані• 25 сентября 2023
Кров´янку. Ковбаси зробіть по домашньому в духовці. Картоплю гарно протушити з ребром в духовці, капусту з чорносливом, гречаники в свинній сітці, куліш. З солодкого різні мандрики, соложеники, пизи, капами, перекладені, медрвик(той що пирогом печеться високим, а не де перемащується коржі ). Рулет м´ясний з яйцем, рулет маковий . Пампушки, пиріжки. Кровянку пів світу робить і вживає, у англійців це частина full English breakfast.
.
.
1
6
Нервогенератор• 25 сентября 2023
Ответ дляКу-кусик
В Англії венігрет просто супер хіт
Да, а я его не люблю, мне лучше оливье )
Баба Йога• 25 сентября 2023
Блинчики или сырники, можно еще творожное печенье, вареники не всем зайдут, я и сама их не люблю.
Баба Йога• 25 сентября 2023
Ответ дляРубаю олівлє
Девочки, спасибо всем 🙏😁
Много идей накидали!
Блины точно делать не буду. Тут страной интересовались - мы в Бельгии. Франция под боком, думаю именно с ней они ассоциируют блинчики - тут их валом.
Много идей накидали!
Блины точно делать не буду. Тут страной интересовались - мы в Бельгии. Франция под боком, думаю именно с ней они ассоциируют блинчики - тут их валом.
Львовский сырник!
5
Меряю линейкой• 25 сентября 2023
Ответ дляРаботать надо
Ліниві вареники-це був єдиний спосіб нагодувати мою доньку сиром. Але я їх робила дуже ніжні, поливала полуницею з цукром. Такі б може і ваш син їв. Ті,що були в садочку -дійсно гидота. Іноземцям краще звичайні вареники заходять.
Ну, и в итоге кормили дочку сахаром
2
Меряю линейкой• 25 сентября 2023
Ответ дляПані з калабані
Кров´янку. Ковбаси зробіть по домашньому в духовці. Картоплю гарно протушити з ребром в духовці, капусту з чорносливом, гречаники в свинній сітці, куліш. З солодкого різні мандрики, соложеники, пизи, капами, перекладені, медрвик(той що пирогом печеться високим, а не де перемащується коржі ). Рулет м´ясний з яйцем, рулет маковий . Пампушки, пиріжки. Кровянку пів світу робить і вживає, у англійців це частина full English breakfast.
.
.
В Бельгии, полагаете, продают кровь на кровянку?
1
Стопясят раз обсуждала• 25 сентября 2023
Ответ дляШтора с кисточкой
Я сырники делала, не зашло, не привыкшие они к такому))
Тут справа не в звичці просто не всі вміють готувати сирники. Як тут іноді подивлюся фото з пережареними сирниками без форми, це жах. Вони мають бути з перетертого сиру, м´якенькі, жовтенькі і кругленькі.
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу