Цикавенная• 12 декабря 2023
Як робити бутерброд в школу з лавашом, сулугуні. Буженіна?
2
Тишком нишком• 12 декабря 2023
Ви що, не можете скласти в купу сир, буженину, зелень і запихнути в лаваш? Чи який вам рецепт треба?
21
Додаю напруги• 12 декабря 2023
Ответ дляТишком нишком
Ви що, не можете скласти в купу сир, буженину, зелень і запихнути в лаваш? Чи який вам рецепт треба?
++++++++
Поторописька• 12 декабря 2023
Ответ дляЦикавенная
Помідори
Укроп
Напишіть який ви робите бутерброд
Укроп
Напишіть який ви робите бутерброд
В гриле зажариваем
Самохвалова• 12 декабря 2023
Як робити бутерброд..
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
7
1
Упругая попка• 12 декабря 2023
Ответ дляСамохвалова
Як робити бутерброд..
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
6
2
6
Хтомолодець? Я!• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Ждем учителя кулинарии с мастерклассом по собиранию лаваша.
3
Фізик-ядерщик заочно• 12 декабря 2023
Ответ дляСамохвалова
Як робити бутерброд..
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Живемо якось) Я теж не розумію, що з тим лавашем робити. Якось смажила на сковорідці і на смак він був, як картон ще й випадало все) І чи потрібен соус і які варіанти. Тільки читаю тут, що таке роблять постійно. А із звичайного хліба варіантів 30 мінімум придумаю і зроблю.
1
1
4
Зубачистка• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
В гугле тоже бан?))
1
1
Шумелка Мышь• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Не творча ви людина. На свій смак робите, нащо вам чийсь рецепт, який нам можливо і несмакуватиме.
2
Щось не спиться• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Так, у лаваша занадто складний інтерфейс, щоб зрозуміти, як із ним працювати, як згортати...
8
1
Щось не спиться• 12 декабря 2023
Ответ дляЗубачистка
В гугле тоже бан?))
Про Гугл чи Ютюб тут не чули, взагалі
2
Все возможно• 12 декабря 2023
Ответ дляМальчун-задирун
Только утро, а все уже такие злые
Наверное абоненты Киевстар.
8
Давно без алко• 12 декабря 2023
В школу лаваш не даю, вечером дела так: намазать майонезом плюс кетчуп потом пекинку порезала, филе куриное ранее спеченое, сир и все завернуть и в гриль
1
Пффф 100%• 12 декабря 2023
Нарізаєте прямокутниками, викладаєте порізані соломкою: сулугуні, якусь ковбаску та трішки солоного огірка. Загортаєте прямокутником, занурюєте в збите яйце і підсмажуєте.
В такому вигляді вони будуть добре зберігатися. Я в фольгу замотую.
В такому вигляді вони будуть добре зберігатися. Я в фольгу замотую.
1
3
Ниф_ниф• 12 декабря 2023
лаваш развалится, если чем-то намазать, не намазать сухой и невкусный, зачем усложнять себе жизнь,если давно придумали славный добрый,закрытый бутерброд, пирожок, булочку?
Самохвалова• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Удалено администрацией...
Тишком нишком• 12 декабря 2023
Ответ дляЩось не спиться
Так, у лаваша занадто складний інтерфейс, щоб зрозуміти, як із ним працювати, як згортати...
Ппц
Тишком нишком• 12 декабря 2023
Ответ дляДавно без алко
В школу лаваш не даю, вечером дела так: намазать майонезом плюс кетчуп потом пекинку порезала, филе куриное ранее спеченое, сир и все завернуть и в гриль
А чим майонез мазати? Ножем чи вилкою? А кетчуп гострий чи лагідний? В яку сторону лаваш крутити? Куряче філе різали кубиками, ромбиками чи полосками? Сир італійський чи наш можна? Замість пекінки можна брати савойську.
А то нічо не понятно
А то нічо не понятно
5
Ms. Android• 12 декабря 2023
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Я тоже не дружу с лавашом. Думала почитать что-то полезное.
2
Хочу наколоти губи• 12 декабря 2023
Ответ дляЦикавенная
Є сулугуні і майарела
Моцарелла потечет, беру на работу в судочке обеды, всегда полно сыворотки из моцареллы
Видна міленіалка• 12 декабря 2023
Тут некоторые забывают что сайт называется СОВЕТЧИЦА, а не сайт для переклички язвительных жаб
человек спрашивает совет !! А в ответ как всегда 100 ответов и ни одного по теме
человек спрашивает совет !! А в ответ как всегда 100 ответов и ни одного по теме
5
Балаболка• 12 декабря 2023
В школу я бы такое не давала, но дома делаем))
Заворачиваю в лаваш начинку (творог с укропом, растёртым чесноком, мелко нарезанным помидором и тёртым твёрдым сыром), обжариваю этот ’конверт’ с двух сторон на сковороде, смазанной растительным маслом, на сильном огне. Тогда лаваш получается румяный, хрупкий, хрустящий. Лучше есть тёплым.
Заворачиваю в лаваш начинку (творог с укропом, растёртым чесноком, мелко нарезанным помидором и тёртым твёрдым сыром), обжариваю этот ’конверт’ с двух сторон на сковороде, смазанной растительным маслом, на сильном огне. Тогда лаваш получается румяный, хрупкий, хрустящий. Лучше есть тёплым.
3
Пустощі-веселощі• 12 декабря 2023
Якщо начинка з чимось вологим - моцарелою, перетертим творогом, то мазати не потрібно, лаваш від цих продуктів пом’якшиться. Ще залежить від товщини лаваша, є тонкий вірменський, є круглі, вони товстіші. В ютубі куча відео . Я завертаю сину як шаурму, беру вірменський тонкий лаваш, ріжу обжарене філе на полоски довгі, так краще тримається, любить, щоб туди потерти плавлений сирок, він скріплює добре (це якщо не грілю на сковородці), перець можу порізати, капусту, все довгими полосками, так краще тримається. Огірки не люблю, тічуть. Можна легенько лаваш змазати соусом.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу