sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_73
Цикавенная• 12 декабря 2023

Як робити бутерброд в школу з лавашом, сулугуні. Буженіна?

woman_facepalming 2
29 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_73
автор Цикавенная • 12 декабря 2023
1
Є сулугуні і майарела
anonim_73
автор Цикавенная • 12 декабря 2023
2
Помідори
Укроп

Напишіть який ви робите бутерброд
anonim_113
Тишком нишком• 12 декабря 2023
3
Ви що, не можете скласти в купу сир, буженину, зелень і запихнути в лаваш? Чи який вам рецепт треба?
face_with_tears_of_joy 21
anonim_202
Леді Душка• 12 декабря 2023
4
Рецепт на бутер в лаваше???!как же вы до сегодня то жили??!
like 9
anonim_104
Все будет, но потом• 12 декабря 2023
5
Пиво краще світле до того.
face_with_tears_of_joy 13
anonim_191
Додаю напруги• 12 декабря 2023
6
Ответ дляТишком нишком
Ви що, не можете скласти в купу сир, буженину, зелень і запихнути в лаваш? Чи який вам рецепт треба?
++++++++
anonim_152
Закуйовджена життям• 12 декабря 2023
7
Краще з хлібом зробити
anonim_195
Поторописька• 12 декабря 2023
8
Ответ дляЦикавенная
Помідори
Укроп

Напишіть який ви робите бутерброд
В гриле зажариваем
anonim_14
Самохвалова• 12 декабря 2023
9
Як робити бутерброд..

Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
face_with_tears_of_joy 7 woman_facepalming 1
anonim_194
Упругая попка• 12 декабря 2023
10
Ответ дляСамохвалова
Як робити бутерброд..

Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
woman_facepalming 6 face_with_tears_of_joy 2 like 6
anonim_2
Хтомолодець? Я!• 12 декабря 2023
11
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Ждем учителя кулинарии с мастерклассом по собиранию лаваша.
face_with_tears_of_joy 3
anonim_216
Фізик-ядерщик заочно• 12 декабря 2023
12
Ответ дляСамохвалова
Як робити бутерброд..

Це треш, а не питання.
Як ви живете в цьому світі такі немощні?
Живемо якось) Я теж не розумію, що з тим лавашем робити. Якось смажила на сковорідці і на смак він був, як картон ще й випадало все) І чи потрібен соус і які варіанти. Тільки читаю тут, що таке роблять постійно. А із звичайного хліба варіантів 30 мінімум придумаю і зроблю.
like 1 face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 4
anonim_195
Зубачистка• 12 декабря 2023
13
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
В гугле тоже бан?))
like 1 woman_facepalming 1
anonim_162
Шумелка Мышь• 12 декабря 2023
14
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Не творча ви людина. На свій смак робите, нащо вам чийсь рецепт, який нам можливо і несмакуватиме.
like 2
anonim_89
Щось не спиться• 12 декабря 2023
15
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Так, у лаваша занадто складний інтерфейс, щоб зрозуміти, як із ним працювати, як згортати...
face_with_tears_of_joy 8 dislike 1
anonim_89
Щось не спиться• 12 декабря 2023
16
Ответ дляЗубачистка
В гугле тоже бан?))
Про Гугл чи Ютюб тут не чули, взагалі
face_with_tears_of_joy 2
anonim_60
Мальчун-задирун• 12 декабря 2023
17
Только утро, а все уже такие злые
woman_facepalming 1 like 6
anonim_48
Все возможно• 12 декабря 2023
18
Ответ дляМальчун-задирун
Только утро, а все уже такие злые
Наверное абоненты Киевстар.
face_with_tears_of_joy 8
anonim_197
Давно без алко• 12 декабря 2023
19
В школу лаваш не даю, вечером дела так: намазать майонезом плюс кетчуп потом пекинку порезала, филе куриное ранее спеченое, сир и все завернуть и в гриль
heart 1
anonim_159
Пффф 100%• 12 декабря 2023
20
Нарізаєте прямокутниками, викладаєте порізані соломкою: сулугуні, якусь ковбаску та трішки солоного огірка. Загортаєте прямокутником, занурюєте в збите яйце і підсмажуєте.
В такому вигляді вони будуть добре зберігатися. Я в фольгу замотую.
heart 1 like 3
anonim_155
Ниф_ниф• 12 декабря 2023
21
лаваш развалится, если чем-то намазать, не намазать сухой и невкусный, зачем усложнять себе жизнь,если давно придумали славный добрый,закрытый бутерброд, пирожок, булочку?
anonim_14
Самохвалова• 12 декабря 2023
22
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Удалено администрацией...
anonim_113
Тишком нишком• 12 декабря 2023
23
Ответ дляЩось не спиться
Так, у лаваша занадто складний інтерфейс, щоб зрозуміти, як із ним працювати, як згортати...
Ппц
anonim_113
Тишком нишком• 12 декабря 2023
24
Ответ дляДавно без алко
В школу лаваш не даю, вечером дела так: намазать майонезом плюс кетчуп потом пекинку порезала, филе куриное ранее спеченое, сир и все завернуть и в гриль
А чим майонез мазати? Ножем чи вилкою? А кетчуп гострий чи лагідний? В яку сторону лаваш крутити? Куряче філе різали кубиками, ромбиками чи полосками? Сир італійський чи наш можна? Замість пекінки можна брати савойську.
А то нічо не понятно
woman_facepalming 5
anonim_187
Ms. Android• 12 декабря 2023
25
Ответ дляУпругая попка
Ну так і живемо. Я жодного разу не робила щось з лавашу. То зайшла в тему, щоб навчитися. Може б зробила б теж дитині на сніданок. Але... Не склалось.
Я тоже не дружу с лавашом. Думала почитать что-то полезное.
like 2
anonim_121
Хочу наколоти губи• 12 декабря 2023
26
Ответ дляЦикавенная
Є сулугуні і майарела
Моцарелла потечет, беру на работу в судочке обеды, всегда полно сыворотки из моцареллы
anonim_165
Видна міленіалка• 12 декабря 2023
27
Тут некоторые забывают что сайт называется СОВЕТЧИЦА, а не сайт для переклички язвительных жаб
человек спрашивает совет !! А в ответ как всегда 100 ответов и ни одного по теме
like 5
anonim_202
Балаболка• 12 декабря 2023
28
В школу я бы такое не давала, но дома делаем))
Заворачиваю в лаваш начинку (творог с укропом, растёртым чесноком, мелко нарезанным помидором и тёртым твёрдым сыром), обжариваю этот ’конверт’ с двух сторон на сковороде, смазанной растительным маслом, на сильном огне. Тогда лаваш получается румяный, хрупкий, хрустящий. Лучше есть тёплым.
like 3
anonim_71
Пустощі-веселощі• 12 декабря 2023
29
Якщо начинка з чимось вологим - моцарелою, перетертим творогом, то мазати не потрібно, лаваш від цих продуктів пом’якшиться. Ще залежить від товщини лаваша, є тонкий вірменський, є круглі, вони товстіші. В ютубі куча відео . Я завертаю сину як шаурму, беру вірменський тонкий лаваш, ріжу обжарене філе на полоски довгі, так краще тримається, любить, щоб туди потерти плавлений сирок, він скріплює добре (це якщо не грілю на сковородці), перець можу порізати, капусту, все довгими полосками, так краще тримається. Огірки не люблю, тічуть. Можна легенько лаваш змазати соусом.
like 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff