Птица Говоруша• 04 февраля в 11:18
Імбир + лимон без цукру?
Скажіть, будь ласка, чи може в холодильнику стояти суміш імбиру з лимоном, але без цукру? Що можна придумати, щоб суміш була без цукру?
Боневтікла• 04 февраля в 11:19
Я насыпала в форму для льда и заморозила. Только я ещё добавляла облепиху и мед или клюкву и мёд)
1
3
60 метрів сметани• 04 февраля в 11:22
Делаю такую смесь и добавляю мёд,очень полезно и вкусно,и хранится прилично
Боневтікла• 04 февраля в 11:22
Ответ дляПтица Говоруша
На жаль не маю морозильної камери
Ну, морозильной камеры как отдельный вид техники у меня тоже нет, хранили в морозилке холодильника. Или в таких объемах делаете, что не влезет?
автор
Птица Говоруша
• 04 февраля в 11:26
Ответ дляГореотума
У меня сейчас так стоит вот уже неделю.
🙏🏼 дякую
1
автор
Птица Говоруша
• 04 февраля в 11:26
Ответ дляГореотума
У меня сейчас так стоит вот уже неделю.
Цікаво скільки так може постояти?
Кумедний ґудзик• 04 февраля в 11:26
А навіщо в холодильнику? Це продукти, які є постійно, сенс їх зберігати з додаванням цукру або меду? Я вчора нарізала лимон і натерла імбир, залила водою. Випили. Сьогодні зробила свіжий напій.
автор
Птица Говоруша
• 04 февраля в 11:27
Ответ дляБоневтікла
Ну, морозильной камеры как отдельный вид техники у меня тоже нет, хранили в морозилке холодильника. Или в таких объемах делаете, что не влезет?
Ні, немає навіть морозилки.. не знаю як буде українською
Гореотума• 04 февраля в 11:27
Ответ дляПтица Говоруша
Цікаво скільки так може постояти?
Не знаю даже. Но пока абсолютно не портится.
автор
Птица Говоруша
• 04 февраля в 11:27
Ответ дляКумедний ґудзик
А навіщо в холодильнику? Це продукти, які є постійно, сенс їх зберігати з додаванням цукру або меду? Я вчора нарізала лимон і натерла імбир, залила водою. Випили. Сьогодні зробила свіжий напій.
Щоб не робити кожного разу... І на роботу з собою взяти
Гореотума• 04 февраля в 11:28
Ответ дляКумедний ґудзик
А навіщо в холодильнику? Це продукти, які є постійно, сенс їх зберігати з додаванням цукру або меду? Я вчора нарізала лимон і натерла імбир, залила водою. Випили. Сьогодні зробила свіжий напій.
Имбирь быстро высыхает, становится волокнистым. Так можно продлить его срок.
Бабця в мештах• 04 февраля в 13:10
Ответ дляПтица Говоруша
На жаль не маю морозильної камери
Якщо навіть забродить, то користі ще більше, так як ферментація збагатить суміш вітамінами групи Б і лактобактеріями.
Бабця в мештах• 04 февраля в 13:11
Ответ дляПтица Говоруша
Щоб не робити кожного разу... І на роботу з собою взяти
Користь є в основному від вфже зробленого, з часом ввтаміни руйнуються, наприклад віт С
Бабця в мештах• 04 февраля в 13:13
У греків навіть є лимонно імбирний напій, подібний до квасу ’дзідзібіра’. Тому не хвилюйтеся, що забродить , так само розводитисете водою і новий напій
Назад Комментарии к ответу