Бесбардак• 13 апреля в 11:02
Хто пече хліб?
Які ваші улюблені рецепти ? З якого борошна ?
Ліплю вареники• 13 апреля в 11:04
Рецепти по тим, що в зошиті з хлібопічки
Мука з еко маркета 6 грн кіло
Мука з еко маркета 6 грн кіло
1
4
автор
Бесбардак
• 13 апреля в 11:06
Ответ дляБратья Капли
Печу в хлібопічкі. Хуторок борошно.
У мене теж хуторок для білого )
ЧорноброваЯ• 13 апреля в 11:06
Ответ дляЛіплю вареники
Рецепти по тим, що в зошиті з хлібопічки
Мука з еко маркета 6 грн кіло
Мука з еко маркета 6 грн кіло
Зараз 12 з копійками,я вчора брала, до війни була 6.
Як на мене чудова мука на хліб
Як на мене чудова мука на хліб
6
А я з косою• 13 апреля в 11:07
На заквасці печу. Борошно місцеве, або родичі з села свою передають
автор
Бесбардак
• 13 апреля в 11:07
Ответ дляЧорноброваЯ
Зараз 12 з копійками,я вчора брала, до війни була 6.
Як на мене чудова мука на хліб
Як на мене чудова мука на хліб
Супер! Пухкі такі! На опарі робите?
автор
Бесбардак
• 13 апреля в 11:08
Ответ дляА я з косою
На заквасці печу. Борошно місцеве, або родичі з села свою передають
Я теж на заквасці нещодавно почала ) Вивела житню. У Вас пшенична чи житня ?
После шести ни-ни• 13 апреля в 11:16
Та різний печу. Якраз вчора спекла звичайний пшеничний на сироватці, перед цим на молоці пекла, часто печу житньо-пшеничний, але я на дріжджах.
Борошно люблю-київхліб і зернарі. Частіше за все київхліба беру,воно дешевше за друге,а нічим не гірше
Борошно люблю-київхліб і зернарі. Частіше за все київхліба беру,воно дешевше за друге,а нічим не гірше
1
Безпорадна Кроко• 13 апреля в 11:32
Я люблю ночное тесто для чиабатты. Хочу чиабатту, делаю замес, как в рецепте, а если просто хлеб, то добавляю муки большее количество очень удобно.
Ещё есть пшеничная и ржаная закваска, на них тоже иногда пеку, если хочется заморочиться. Но мои не особо любят ржаную. Ооо, и люблю добавлять к пшеничной муке кукурузную.
Ещё есть пшеничная и ржаная закваска, на них тоже иногда пеку, если хочется заморочиться. Но мои не особо любят ржаную. Ооо, и люблю добавлять к пшеничной муке кукурузную.
1
автор
Бесбардак
• 13 апреля в 12:17
Ответ дляБезпорадна Кроко
Я люблю ночное тесто для чиабатты. Хочу чиабатту, делаю замес, как в рецепте, а если просто хлеб, то добавляю муки большее количество очень удобно.
Ещё есть пшеничная и ржаная закваска, на них тоже иногда пеку, если хочется заморочиться. Но мои не особо любят ржаную. Ооо, и люблю добавлять к пшеничной муке кукурузную.
Ещё есть пшеничная и ржаная закваска, на них тоже иногда пеку, если хочется заморочиться. Но мои не особо любят ржаную. Ооо, и люблю добавлять к пшеничной муке кукурузную.
Це хороша ідея з нічним замісом ! Вранці спекти і вуаля, - хліб на сніданок.
1
Разгуляшка• 13 апреля в 14:22
Пеку постоянно, белый хлеб с луком и бородинский с семенами льна тмина и подсолнечника.
1
автор
Бесбардак
• 13 апреля в 14:43
Ответ дляsky-labs
Ржаной на закваске из муки Экород уже много лет.
С солодом/без, с изюмом, яблоками, орехами, сыром.
Формовой или подовый в виде маленьких квадратных горбушек.
Реже ц/з пшеничный (в основном чиабата) из муки того же производителя
С солодом/без, с изюмом, яблоками, орехами, сыром.
Формовой или подовый в виде маленьких квадратных горбушек.
Реже ц/з пшеничный (в основном чиабата) из муки того же производителя
Доречі, нещодавно купувала борошно твердих сортів цього виробника і не знаю чи я щось не так зробила ,чи рецепт, але ні хліб ,ні пиріг не вийшли. Певно вона тільки для вермішелі годиться чи на лазанью.
Разгуляшка• 13 апреля в 14:45
Ответ дляБесбардак
Доречі, нещодавно купувала борошно твердих сортів цього виробника і не знаю чи я щось не так зробила ,чи рецепт, але ні хліб ,ні пиріг не вийшли. Певно вона тільки для вермішелі годиться чи на лазанью.
Её надо с обычной мукой, как и ржаную, и кукурузную.
Ответ дляБесбардак
Доречі, нещодавно купувала борошно твердих сортів цього виробника і не знаю чи я щось не так зробила ,чи рецепт, але ні хліб ,ні пиріг не вийшли. Певно вона тільки для вермішелі годиться чи на лазанью.
Твердых сортов не использую совсем.
Из пшеничной - грубого помола (для хлеба) и в/с (для тортов)
Из пшеничной - грубого помола (для хлеба) и в/с (для тортов)
ЧорноброваЯ• 13 апреля в 18:07
Ответ дляБесбардак
Я теж на заквасці нещодавно почала ) Вивела житню. У Вас пшенична чи житня ?
Хмелева, ’рідкі дріжджі’ вона робиться порцією на 2л , потім роблю опару 100мл, на хлібину(ще 200 мл сироватки , але в мене домашня комбуча), замішую хліб.
Назад Комментарии к ответу