02 мая в 00:28

Що робити з олійкою від печінки тріски?

У складі вказано що це власний жир рибячий, то може він такий же корисний як і тріска і його треба якось вживати у їжу замість Омега чи Д3?
8 2 1
Сливочная пенка 02 мая в 00:30
1
Злити в унітаз.
Унітазу теж треба омега і д3)
18 3 3 2
КонхфЭдкаТузик 02 мая в 00:30
2
Викинути?
Що ще з нею можна зробити?
6 4
Мамаша в бигудях 02 мая в 00:31
3
вылить
2
Чемодан-Вокзал-Майами 02 мая в 00:33
4
А щодо баночки нічого не вказано? Може теж корисно до вживання?
21 3
Смажена полуничка 02 мая в 00:33
5
Выкинуть, она же мерзкая
2 2 1
Силиконочка 02 мая в 00:34
6
Вимокать хлібчиком і з´їсти.
32 3 3
автор Дама с заначкой 02 мая в 00:36
7
Ответ дляСиликоночка
Вимокать хлібчиком і з´їсти.
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
22
Света С Приветом 02 мая в 00:38
8
Я дуже сумніваюсь, що це власна олія риби. Особливо тому, що існує ще консерва тріски у власному соку…. Тому я її (олію) не вживаю, а просто виливаю.
6 2 1
ОноВамнадо 02 мая в 00:39
9
Ну не викидати ж! Втерти в шкіру голови для росту волосся, посмажити картоплю, заправити салат .
25 4
Чемодан-Вокзал-Майами 02 мая в 00:39
10
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
Тобто зжерти її у будь-якому разі ви всерйоз налаштовані?
26 2
Тішуся неперетішуся 02 мая в 00:40
11
Ответ дляОноВамнадо
Ну не викидати ж! Втерти в шкіру голови для росту волосся, посмажити картоплю, заправити салат .
Випийте
2
PORKA 02 мая в 00:41
12
Полейте варёную картошку и съеште
12 4
PORKA 02 мая в 00:42
13
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
В кашу это жестко
2 1
PORKA 02 мая в 00:42
14
Ответ дляЧемодан-Вокзал-Майами
Тобто зжерти її у будь-якому разі ви всерйоз налаштовані?
Тихо ржу, чтобы не разбудить мужа
10 3
Силиконочка 02 мая в 00:43
15
Ответ дляСвета С Приветом
Я дуже сумніваюсь, що це власна олія риби. Особливо тому, що існує ще консерва тріски у власному соку…. Тому я її (олію) не вживаю, а просто виливаю.
Я дивилася відео як роблять консерву печінки тріски. То коли її консервують, печінка тане, шматочки зменшуються в об´ємі і з´являється той жирок. Коли я смажу скумбрію чи сьомгу, то жир не додаю на сковорідку, риба сама пускає жир.
15 3
Вредняжка 02 мая в 00:46
16
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
15 4 1
Сапай вазони 02 мая в 00:51
17
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
В каші краще топлене масло додавайте

Набагато корисніше

Щира рекомендація
2
Сапай вазони 02 мая в 00:53
18
Ответ дляТішуся неперетішуся
Випийте
яка ви агресивна жіночка
2 2
Сапай вазони 02 мая в 00:54
19
Ответ дляВредняжка
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
Жир - самое полезное в этой консерве, вы имеете в виду?

А где это написано? Стесняюсь спросить
2 1
БоВжеВільна 02 мая в 00:55
20
я готовила рыбную намазку из хека и добавляла туда, правда половину где-то.
3 1
Сапай вазони 02 мая в 00:56
21
До речі, автор, а яка у вас печінка тріски? Якого бренду? Чи рекомендуєте? Смачна була? Відпишіться будь ласка
Качка в тапцях 02 мая в 01:00
22
Ответ дляСапай вазони
Жир - самое полезное в этой консерве, вы имеете в виду?

А где это написано? Стесняюсь спросить
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
7 1
Сапай вазони 02 мая в 01:03
23
Ответ дляКачка в тапцях
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Про вкусы не спорят, говорят. это индивидуально всё же

А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
1
Трактор Віка 02 мая в 01:03
24
Ответ дляКачка в тапцях
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Так а какая польза от этого жира, если он вытоплен в результате термической обработки?
4 2
Качка в тапцях 02 мая в 01:04
25
Ответ дляСапай вазони
Про вкусы не спорят, говорят. это индивидуально всё же

А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
Не, это не я писала, другой автор смотрела )
1
Качка в тапцях 02 мая в 01:05
26
Ответ дляТрактор Віка
Так а какая польза от этого жира, если он вытоплен в результате термической обработки?
Такая же, как и польза всей тресковой печенки, так думаю.

Хм. А интересно, как рыбий жир добывают? Пойти что ли почитать что...
1 1
автор Дама с заначкой 02 мая в 01:16
27
Ответ дляPORKA
В кашу это жестко
Чому? В чому принципова різниця каші і картоплі?
автор Дама с заначкой 02 мая в 01:17
28
Ответ дляСиликоночка
Я дивилася відео як роблять консерву печінки тріски. То коли її консервують, печінка тане, шматочки зменшуються в об´ємі і з´являється той жирок. Коли я смажу скумбрію чи сьомгу, то жир не додаю на сковорідку, риба сама пускає жир.
Тобто це все таки власний жирок цієї печінки
1
автор Дама с заначкой 02 мая в 01:17
29
Ответ дляВредняжка
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
До речі, цікава ідея, спробую.
автор Дама с заначкой 02 мая в 01:18
30
Ответ дляСапай вазони
До речі, автор, а яка у вас печінка тріски? Якого бренду? Чи рекомендуєте? Смачна була? Відпишіться будь ласка
Я не дуже люблю її, тому додаю ту печінку по шматочку крихітному на день, десь по чайній ложці. Марки беру будь які, просто читаю щоб в складі не було нічого окрім тріски.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого