Дама с заначкой• 02 мая в 00:28
Що робити з олійкою від печінки тріски?
У складі вказано що це власний жир рибячий, то може він такий же корисний як і тріска і його треба якось вживати у їжу замість Омега чи Д3?
8
2
1
Чемодан-Вокзал-Майами• 02 мая в 00:33
А щодо баночки нічого не вказано? Може теж корисно до вживання?
21
3
автор
Дама с заначкой
• 02 мая в 00:36
Ответ дляСиликоночка
Вимокать хлібчиком і з´їсти.
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
22
Света С Приветом• 02 мая в 00:38
Я дуже сумніваюсь, що це власна олія риби. Особливо тому, що існує ще консерва тріски у власному соку…. Тому я її (олію) не вживаю, а просто виливаю.
6
2
1
ОноВамнадо• 02 мая в 00:39
Ну не викидати ж! Втерти в шкіру голови для росту волосся, посмажити картоплю, заправити салат .
25
4
Чемодан-Вокзал-Майами• 02 мая в 00:39
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
Тобто зжерти її у будь-якому разі ви всерйоз налаштовані?
26
2
Тішуся неперетішуся• 02 мая в 00:40
Ответ дляОноВамнадо
Ну не викидати ж! Втерти в шкіру голови для росту волосся, посмажити картоплю, заправити салат .
Випийте
2
PORKA• 02 мая в 00:42
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
В кашу это жестко
2
1
PORKA• 02 мая в 00:42
Ответ дляЧемодан-Вокзал-Майами
Тобто зжерти її у будь-якому разі ви всерйоз налаштовані?
Тихо ржу, чтобы не разбудить мужа
10
3
Силиконочка• 02 мая в 00:43
Ответ дляСвета С Приветом
Я дуже сумніваюсь, що це власна олія риби. Особливо тому, що існує ще консерва тріски у власному соку…. Тому я її (олію) не вживаю, а просто виливаю.
Я дивилася відео як роблять консерву печінки тріски. То коли її консервують, печінка тане, шматочки зменшуються в об´ємі і з´являється той жирок. Коли я смажу скумбрію чи сьомгу, то жир не додаю на сковорідку, риба сама пускає жир.
15
3
Вредняжка• 02 мая в 00:46
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
15
4
1
Сапай вазони• 02 мая в 00:51
Ответ дляДама с заначкой
ТО дуже жирно для мене. А якщо на ній підсмажити чи додавати в каші замість масла?
В каші краще топлене масло додавайте
Набагато корисніше
Щира рекомендація
Набагато корисніше
Щира рекомендація
2
Сапай вазони• 02 мая в 00:54
Ответ дляВредняжка
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
Жир - самое полезное в этой консерве, вы имеете в виду?
А где это написано? Стесняюсь спросить
А где это написано? Стесняюсь спросить
2
1
БоВжеВільна• 02 мая в 00:55
я готовила рыбную намазку из хека и добавляла туда, правда половину где-то.
3
1
Сапай вазони• 02 мая в 00:56
До речі, автор, а яка у вас печінка тріски? Якого бренду? Чи рекомендуєте? Смачна була? Відпишіться будь ласка
Качка в тапцях• 02 мая в 01:00
Ответ дляСапай вазони
Жир - самое полезное в этой консерве, вы имеете в виду?
А где это написано? Стесняюсь спросить
А где это написано? Стесняюсь спросить
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
7
1
Сапай вазони• 02 мая в 01:03
Ответ дляКачка в тапцях
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Про вкусы не спорят, говорят. это индивидуально всё же
А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
1
Трактор Віка• 02 мая в 01:03
Ответ дляКачка в тапцях
Если разобраться, таки да: в жтом масле - вытопленный жир печени трески. Вытапливается при термообработке.
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Недаром это масло такое чересчур жирное - я, например, есть его не могу. А подруга готовит салат с печенью и немного добавляет этого масла. Ее семье вкусно
Так а какая польза от этого жира, если он вытоплен в результате термической обработки?
4
2
Качка в тапцях• 02 мая в 01:04
Ответ дляСапай вазони
Про вкусы не спорят, говорят. это индивидуально всё же
А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
А я спрашивала про пользу и где почитать. Вы писали что вы читали
Не, это не я писала, другой автор смотрела )
1
Качка в тапцях• 02 мая в 01:05
Ответ дляТрактор Віка
Так а какая польза от этого жира, если он вытоплен в результате термической обработки?
Такая же, как и польза всей тресковой печенки, так думаю.
Хм. А интересно, как рыбий жир добывают? Пойти что ли почитать что...
Хм. А интересно, как рыбий жир добывают? Пойти что ли почитать что...
1
1
автор
Дама с заначкой
• 02 мая в 01:16
Ответ дляPORKA
В кашу это жестко
Чому? В чому принципова різниця каші і картоплі?
автор
Дама с заначкой
• 02 мая в 01:17
Ответ дляСиликоночка
Я дивилася відео як роблять консерву печінки тріски. То коли її консервують, печінка тане, шматочки зменшуються в об´ємі і з´являється той жирок. Коли я смажу скумбрію чи сьомгу, то жир не додаю на сковорідку, риба сама пускає жир.
Тобто це все таки власний жирок цієї печінки
1
автор
Дама с заначкой
• 02 мая в 01:17
Ответ дляВредняжка
Читала что это самое полезное из консервы.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
Я разминаю в паштет эту печень и жирок на хлеб так и ем.
Можно в кашу или в пасту, или в авокадо, если вы любитель такого.
До речі, цікава ідея, спробую.
автор
Дама с заначкой
• 02 мая в 01:18
Ответ дляСапай вазони
До речі, автор, а яка у вас печінка тріски? Якого бренду? Чи рекомендуєте? Смачна була? Відпишіться будь ласка
Я не дуже люблю її, тому додаю ту печінку по шматочку крихітному на день, десь по чайній ложці. Марки беру будь які, просто читаю щоб в складі не було нічого окрім тріски.
2
Назад Комментарии к ответу