02 мая в 22:49

Хвастайтеся своєю смакотою, красою

В цьому році мало спекла, одну середню сусідці вже презентувала.
показать весь текст
48 16 1
Бочка порохУ 02 мая в 23:54
91
Люблю паски без глазурі, щоб їсти з хріном та бужениною чи домашньою ковбасою.
8
Стопясят раз обсуждала 02 мая в 23:54
92
А як худнути збираєтесь?)
CuteMay 02 мая в 23:55
93
Сегодня пекла в первый раз 🙈 сынок украшал 😁
5 2
Бочка порохУ 02 мая в 23:56
94
Ответ дляСтопясят раз обсуждала
А як худнути збираєтесь?)
Чітміл
ТочноБудет 02 мая в 23:58
95
Ответ дляKROX@
То в другій темі напевно)) Ні, для мене це занадто складно, на жаль
Мабуть..

Вам, здається.. Сама така була .. Ну, готуйтесь морально, на трй рік 🫠
Гомосноб 03 мая в 00:00
96
Ответ дляФайна пані
Ваши наверное реально вкусные))
Моїй родині подобаються)
Я вже писала рецепт, ось в темі, можете спробувати. https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3521754
1
Живчик-счастливчик 03 мая в 00:00
97
У меня еще в духовке) паски не пеку
А после начала войны вообще отвернуло от христианских традиций.
3 1
KROX@ 03 мая в 00:02
98
Ответ дляТочноБудет
Мабуть..

Вам, здається.. Сама така була .. Ну, готуйтесь морально, на трй рік 🫠
Я почитала рецепт і зрозуміла, що не зможу. Я тільки замішати можу і форму вилити. Все. І готувати складні страви не вмію - нічого складніше омлету та каші(( Наприклад, борщ, то вже складна страва
KROX@ 03 мая в 00:04
99
Ответ дляГомосноб
Мого рецепту всі бояться) бо в тісто кладеться майже кг сиру, і тісто розстоюється 12 годин в холодильнику)
А навіщо йому стояти? Чому не можна одразу пекти після замішування?
Гуляю босоніж 03 мая в 00:07
100
Ответ дляНевидимка Майя
Почему это? Всю жизнь пеку утром. И на завтрак все уже едят, дети, муж.
Всю ніч займаєтеся тістом, щоб до сніданку встигнути? Чи печете кекси?
бибизяна 03 мая в 00:08
101
Ответ дляБілка в колесі
Свято велике, вже потрібно посвятити і розговіться. У таке свято не можна нічого робить. Як казала бабця, навіть пташка гніздо не в´є в такий день.
Воно то так, якщо дійсно люди постилися і тілом, і душею, а якщо як більшість, то для них нічого не зміниться, що в четвер пекти, що в неділю по великому рахунку. Я в суботу печю, а мама моя іноді і в п´ятницю пекла, бо працювала позмінно і не кожен рік могла пекти в інший день, і нічого. Доречі на Пасху теє багато людей працюють. Так що тут хто у що вірить)
Пушка заряджена 03 мая в 00:09
102
Ответ дляАнонім-ка
Рановато для похвастушек, многие начинают только с четверга, а кто-то в субботу печет)
Четверг сегодня
1 1
Гомосноб 03 мая в 00:10
103
Ответ дляKROX@
А навіщо йому стояти? Чому не можна одразу пекти після замішування?
Процес, коли дріжджове тісто ставлять на ніч в холодильник, називається холодна ферментація. В холоді знижується активність дріжджів, але ферментація продовжується. В результаті холодної ферментації тісто більш стабільне, рівномірніше пропікається, м´якше і з більш м´якою скоринкою.
1
Анонім-ка 03 мая в 00:11
104
Ответ дляПушка заряджена
Четверг сегодня
А тему когда создали?
1
Пушка заряджена 03 мая в 00:18
105
Ответ дляВоздух в банке
все фото до войны, мои творения .... раньше я любила баловать своих мужчин, сейчас мне просто некому печь((( я и собака.... все мои на войне. Но я верю....
Боже яка у вас красотень 👍
Дайбоже шоб було кому пекти
2
Пушка заряджена 03 мая в 00:23
106
Ответ дляБожа кульбабка
Це пекла в тому році, завтра будуть чисто білі, з білим декором.
У вас тож крутяк,шо за золотые яйца?
Copy-Paste 03 мая в 00:24
107
Мои паски
8
Пушка заряджена 03 мая в 00:27
108
Ответ дляАстановитесь
І я сьогодні постаралася.
тільки все перемила та вляглася)
Суперрррр 👍
2
Пушка заряджена 03 мая в 00:28
109
Ответ дляCuteMay
Сегодня пекла в первый раз 🙈 сынок украшал 😁
Классссссс
Пиона 03 мая в 00:31
110
Пекли й раніше у пʼятницю паски! Ось уривок із твору Григорія Квітки-Основʼяненка «Ось тобі й скарб», де описана уся підготовка до Великодніх свят і як пекли паску саме у пʼятницю: «..Чому ж се, коли на вулиці так гарно і весело, чому нікого не побачиш, щоб хто вийшов на вдвір´я, або город копав, або за яким ділом куди йшов? Еге! Бо то великодня була п´ятниця, так усім таке ніколи припало, що й сказати не можна! У кожнім дворі хазяйство робить своє діло: старий, обпатравши кабана, розділя його на шматки і розсила меншими хлопцями, що у хату до жінки, на ковбаси та на капусту на празник; а що треба на дальш, на святки, так посила до молодої невістки у комору; щоб ховала, поки ще до чого дійдеться…А у хаті тієї наньмички кріпко бажають, і ось нехай лишень вийде, то зараз на неї і напустяться: чому забарилась, зачим трохи дров унесла; бо тільки що вчинила тісто на паску, так піч треба дуже натоплювати, щоб у хаті було дуже тепло та душно, а то тісто перекисне і паска не вдасться. Тогді лихо старшій невістці, що хоч і третій год, як узята, та ще уперше сама пече паску, бо стара мати, будучи її свекруха, вже стала собі немошненька і сей год не приньмається ні за віщо, а тільки, сидячи на полу, порядок дає та знай гримає, звісно, — на невістку: того переложила, того мало положила, то се не туди, то те не так, звичайно як свекруха, що вже знайде, за що моркву скромадити. А у бідної невістки і руки, і ноги трусяться… Оборони боже, як паска не вдасться! Тогді їй просвітку не буде: свекруха сваритиметься тд попрікатиме, що за три годи нічого не навчилась і що, хоч і сама йшла з багатої сім´ї, та, мабуть, дома байдики била, а господарства не вчилася… так сі їй попрьоки пуще найусього!»
1
Copy-Paste 03 мая в 00:34
111
В прошлом году
5
Боневтікла 03 мая в 00:42
112
Ответ дляВоздух в банке
все фото до войны, мои творения .... раньше я любила баловать своих мужчин, сейчас мне просто некому печь((( я и собака.... все мои на войне. Но я верю....
Хай Бог їх береже!!!
2
Творю чудеса 03 мая в 06:58
113
Ответ дляЛюблю кетчуп
Фото минулорічні, духовка газова , років більше ніж мені...
Доброго ранку.
Підкажіть будь ласка, а ви формочки чимось змащуєте чи так?
Божа кульбабка 03 мая в 07:10
114
Ответ дляПушка заряджена
У вас тож крутяк,шо за золотые яйца?
Це просто фундук у глазурі, він маленький, на фото як яйця вийшло
3
Люблю кетчуп 03 мая в 07:36
115
Ответ дляТворю чудеса
Доброго ранку.
Підкажіть будь ласка, а ви формочки чимось змащуєте чи так?
Ні, не змащую, вони чимось вже змащені. А є іншого виробника, то там відразу видно що звичайний папір, і до них дуже пристає тісто
2
Тримбулька 03 мая в 08:14
116
Ответ дляВоздух в банке
все фото до войны, мои творения .... раньше я любила баловать своих мужчин, сейчас мне просто некому печь((( я и собака.... все мои на войне. Но я верю....
дуже гарно! Скажіть, будь ласка, що то таке цікаве зверху на останньому фото? Якась заливка ?
1
Закусенец 03 мая в 08:42
117
Ответ дляKROX@
Не умею печь(( А так хочется пасочки. Уже три года их не ела.
Минулого року вперше пекла. На диво, вийшли. Хоча я з випічкою не дружу.
Воздух в банке 03 мая в 09:21
118
Ответ дляТримбулька
дуже гарно! Скажіть, будь ласка, що то таке цікаве зверху на останньому фото? Якась заливка ?
это обычная медовая заливка для булочек. на сайте ’готовим дома’ (такой сайт с красной кастрюлькой в левом углу) сто лет назад нашла и использую ее для крепления орешков и украшений.
2
Творю чудеса 03 мая в 11:32
119
Ответ дляЛюблю кетчуп
Ні, не змащую, вони чимось вже змащені. А є іншого виробника, то там відразу видно що звичайний папір, і до них дуже пристає тісто
Дякую за відповідь.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!