Невгамовна шахиня• Изменено 04 мая в 01:56
Чому людей не влаштовує звичайна паска?
Шось там мудрують, ліплять якесь печиво зверху, снікерси, мармелади. Тобі що, мало звичайної паски класичної, як бабуся робила? Гоголь-моголь, родзинки, цвітаста присипка і більш нічого. Наколоти чаю і сиди кайфуй від класики. Ні, треба ж показати, шо ти сама крута і оригінальна в церкві зі своєю понтовою паскою.
показать весь текст
Зробіть вибір:
вже голосів:
781
Я за класику
Я за оригінальність і понти
64
29
19
3
Вот Она Я• 04 мая в 09:50
Причём как правило все эти украшенные и оригинальные паски - невкусные.
Можно провести аналогию с машинами: есть Мercedes, который просто хорошая машина.
А есть Жигули, на которую бампера спортивные ставят, шильдики красивые лепят, плёнкой обклеивают...
В общем делают всё чтобы это ’говно’ хоть как-то презентабельно выглядело. 😁
Можно провести аналогию с машинами: есть Мercedes, который просто хорошая машина.
А есть Жигули, на которую бампера спортивные ставят, шильдики красивые лепят, плёнкой обклеивают...
В общем делают всё чтобы это ’говно’ хоть как-то презентабельно выглядело. 😁
2
1
66сезон666серия• 04 мая в 09:50
Ответ дляПавлодарская
Ну творожная паска это та что из творога чистого ? Мое кажется это совсем другой продукт. И можно брать оба не выбирая!)
Панеттоне это то что я хочу по описанию ! Спасибо! Закажу
А важно где брать? Какая фирма и пр?
Панеттоне это то что я хочу по описанию ! Спасибо! Закажу
А важно где брать? Какая фирма и пр?
Тю, таки Вы правы! Зачем выбирать, если можно взять и то и другое, шо это я скромничаю
От себя рекомендую такие:
Granducale Italia Panettone Classico
Aurora Panettone
Ну и Bauducco Panettone тоже можно.
Есть ещё Panettoni Dolce&Gabbana, но до такого я ещё не доросла 😂👌🏻
От себя рекомендую такие:
Granducale Italia Panettone Classico
Aurora Panettone
Ну и Bauducco Panettone тоже можно.
Есть ещё Panettoni Dolce&Gabbana, но до такого я ещё не доросла 😂👌🏻
4
1
Працівниця року• 04 мая в 09:56
Ответ дляПффф 100%
Что ’та ладно’? Не все знают, что такое подчеревка
Штирлиц был на грани провала.
7
хутряна володарка• 04 мая в 10:02
Я немного отхожу от классики, вместо глазури из белков топлю белый шоколад. Так вкуснее. Могу пару штук сделать с молочным шоколадом сверху.
Но гнезда сверху не делаю, обычная присыпка.
В этом году купила первый раз отдельно розовую и бирюзовую, попробую.
Но гнезда сверху не делаю, обычная присыпка.
В этом году купила первый раз отдельно розовую и бирюзовую, попробую.
Бла бла бла• 04 мая в 10:28
Тому що люди забувають за те, чому вчить їхня релігія.
Що Бог - є любов. Що не треба зло мати в душі. Що дратуватися не є божим шляхом.
І давай за атрибутику махач влаштовувати ) В церкву прийшла нафарбована, паски не бабусині )
Що Бог - є любов. Що не треба зло мати в душі. Що дратуватися не є божим шляхом.
І давай за атрибутику махач влаштовувати ) В церкву прийшла нафарбована, паски не бабусині )
3
3
Сяду на шию, дорого!• 04 мая в 10:37
Эти украшаловки для фоточек. Моя знакомая всю неделю скупала разные паски в магазинах, потому что ей надо, чтоб их было много и они везде стояли по квартире. И накупила всякой мишуры для украшений, которой она украшает магазинные паски.
Шлях до зірок• 04 мая в 11:06
Ответ дляМиззери
Есть красивая оригинальность но у вас на фото какой-то перебор и абсурд , согласна
Классика уютнее , чуть можно добавить сухофруктов или цыпленка из марципанов
А не вот это все
Классика уютнее , чуть можно добавить сухофруктов или цыпленка из марципанов
А не вот это все
Я делаю обычную сахарную глазурь, а сверху посыпаю кокосовой стружкой или цукатами.
1
МЧСница• 04 мая в 11:07
Ответ дляНевгамовна шахиня
Того шо я за незмінність традицій, що переходили від покоління до покоління. А тут - на тобі, снікерси вона ліпить, гоголь-моголь їй не такий
2
Сколько_мне_лет?• 04 мая в 11:19
найбільше пасками міряються ті хто в церкву раз на рік ходить, факт
а як запитати чому в нас Великдень не так як з католиками всі муму
а як запитати чому в нас Великдень не так як з католиками всі муму
2
Пффф 100%• 04 мая в 11:20
Ответ дляПрацівниця року
Штирлиц был на грани провала.
При чем тут Штирлиц? Я не шпионка
1
Сколько_мне_лет?• 04 мая в 11:22
Ответ дляВот Она Я
Причём как правило все эти украшенные и оригинальные паски - невкусные.
Можно провести аналогию с машинами: есть Мercedes, который просто хорошая машина.
А есть Жигули, на которую бампера спортивные ставят, шильдики красивые лепят, плёнкой обклеивают...
В общем делают всё чтобы это ’говно’ хоть как-то презентабельно выглядело. 😁
Можно провести аналогию с машинами: есть Мercedes, который просто хорошая машина.
А есть Жигули, на которую бампера спортивные ставят, шильдики красивые лепят, плёнкой обклеивают...
В общем делают всё чтобы это ’говно’ хоть как-то презентабельно выглядело. 😁
в кожному срачі завжди знайдеться той хто порівняє це з машинами
1
Пффф 100%• 04 мая в 11:28
Ответ дляПочтальЁнша
Все шпионы не признаются
Я НЕ шпионка. Обычный человек, который сидит здесь просто от нечего делать
ПочтальЁнша• 04 мая в 11:29
Ответ дляПффф 100%
Я НЕ шпионка. Обычный человек, который сидит здесь просто от нечего делать
Скучно же. Поддержали бы игру...
2
Пффф 100%• 04 мая в 11:30
Ответ дляПочтальЁнша
Скучно же. Поддержали бы игру...
Не люблю играть в какие-то игры
1
Злюсь до кипіння• 04 мая в 11:36
Ответ дляПффф 100%
Есть люди, для которых цветочки из маршмеллоу несовместимы с паской. Если что, это не я
Это я, но только у себя, как другие делают все равно, вернее наоборот, мне даже нравится что разные у всех, когда обмениваешься, пробуешь разные варинты, это прикольно)
Дайте вподобайок• 04 мая в 11:57
До речі, в паску завжди намагалися покласти все найкраще, тому клали багато яєць, масла, спецій. Мені згадався твір зі шкільної програми ’Маруся’ Квітки-Основ´яненка: ’І спекла Маруся паску високу і жовту, поклала туди бібків, шафрану, імбиру’. Що таке бібки не знаю, але шафран завжди був дорогою спецією, імбир на початку 19 ст. теж, думаю, був з недешевих, але там описувалася доволі заможня сільська родина. А звідки пересічні селяни знали про цукати, мигдалеві пластівці і лимонну цедру, більшості це було недоступно, тому і робили так як робили. Ну і в принципі, у бабусь дійсно вибору великого не було, тому пекли і готували з того, що було доступно.
3
Тантрический кекс• 04 мая в 11:57
Последнее фото самое красивое. Второе-как отходы кондитерского производства
1
Тантрический кекс• 04 мая в 12:05
Ответ дляА_мій_самий_самий
Я теж під враженням з тієї теми)
А такі ж всі християни гарні. У неділю причепуряться, спідниці гарні вдягнуть та до церкви. Паски чужі видивлятися та потім по-християнськи обговорювати.
Сюрреалізм
А такі ж всі християни гарні. У неділю причепуряться, спідниці гарні вдягнуть та до церкви. Паски чужі видивлятися та потім по-християнськи обговорювати.
Сюрреалізм
Мені сподобалось свято Великодня в Румунії. Люди йдуть до церкви на ввечері, з лампадками. Слухають святкову службу,о 12 ночі виключають освітлення і починають роздавати благодатний вогонь -так гарно, як річка ,плинуть вогники. Люди з запаленими лампадками несуть додому вогонь. Ніяких корзин з їжею, напоями. Ніхто не заглядає, що у тебе в кошику. Відчувається свято, а не тягнути того кошика до церкви,а потім додому.
2
1
Тантрический кекс• 04 мая в 12:11
Ответ для66сезон666серия
Тю, таки Вы правы! Зачем выбирать, если можно взять и то и другое, шо это я скромничаю
От себя рекомендую такие:
Granducale Italia Panettone Classico
Aurora Panettone
Ну и Bauducco Panettone тоже можно.
Есть ещё Panettoni Dolce&Gabbana, но до такого я ещё не доросла 😂👌🏻
От себя рекомендую такие:
Granducale Italia Panettone Classico
Aurora Panettone
Ну и Bauducco Panettone тоже можно.
Есть ещё Panettoni Dolce&Gabbana, но до такого я ещё не доросла 😂👌🏻
А мне Паннетоне не очень. Химические какие-то, эссенции много
2
Невидимка• 04 мая в 12:13
Ответ дляНевгамовна шахиня
Того шо я за незмінність традицій, що переходили від покоління до покоління. А тут - на тобі, снікерси вона ліпить, гоголь-моголь їй не такий
Які традиції? В якій це хаті сто років тому була ваша цвітаста присипучка?
2
Kusalochka• 04 мая в 12:14
Мне кажется люди, которые называют чужие паски ’понтами’ ментально нездоровы. Эстетической мне нравится фото, что Миззери выложила. Но я не пеку никакие. Не верующая, угоститься люблю пасочками с обильной начинкой красивой наружности, а не классическими.
1
Невидимка• 04 мая в 12:15
Ответ дляНевгамовна шахиня
Так, точно ви підмітили, від звичайної класичної паски якесь відчуття затишку на душі, щось таке по своєму просте, вікове та рідне. А усілякі понти, від начинок до прикрас, то все показуха.
А мані душу гріє традиційне слово кольорова, а не цвітаста. Не бити ж вас за це
Тоскующая• 04 мая в 12:22
Ответ дляМиззери
С западной Украины ?
я з Івано-Франківщини, у нас такі завжди пекли. Спочатку опара, потім мама місила, виробляла оті всі ґуґлики, косички, пташки, коники....і в піч. А як пахла Старші завжди пильнували, щоб діти гарячої не наїлись, бо біда буде
5
2
Тоскующая• 04 мая в 12:25
Ответ дляСколько_мне_лет?
найбільше пасками міряються ті хто в церкву раз на рік ходить, факт
а як запитати чому в нас Великдень не так як з католиками всі муму
а як запитати чому в нас Великдень не так як з католиками всі муму
Як мій кум каже, ’я - ревний християнин, завжди до церкви ходжу. але чогось коли не прийду - завжди паску святять’
1
1
Назад Комментарии к ответу