Я така бойова• 12 июня 2024
Вареники с вишней
Как же я их обожаю,вкус детства
показать весь текст
1
1
1
4
28
Раз одела не бу• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
А бисквит чего не любите? Там яиц больше чем муки..Он такой легкий. А ангельский бисквит из белков вообще пушинка.
Тому що тісто і його багато, торти подобаються тільки мусові, або Наполеон де багато крема
(смерь талії). Дуже рідко їм таке.
(смерь талії). Дуже рідко їм таке.
Капитошечка• 12 июня 2024
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
1
8
2
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
Вы так аппетитно описали
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
Вы так аппетитно описали
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
2
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
Я когда готовить училась в детстве у меня вседа был пункт проверить чтобы не сырое и я тот пирожок несчастный в 10 местах разламывала)) С оладьями тоже)
1
ПрипоРошенная• 12 июня 2024
Я любила вареники с вишней, пока не попробовали клафутти, тот же вкус, только намного нежнее и мороки меньше, теперь не леплю, а только пеку)
1
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
А вообще все тесто с ягодами желательно есть сразу, потом оно имеет свойство отходить, даже пропеченное, а пропареной и тем более) Лучше всего в духовке, булочки с вишней, но тоже нельзя переусердствовать с начинкой..
1
НеГолосую• 12 июня 2024
Ой де ви, автор, взялися - тепер доведеться ввечері ліпити )) Це теж мої найулюбленіші
І так, вони трохи синюшні виходять при варці.
Мої батьки, ще закривають вишню в літрових банках у власному соку - взимку це взагалі божественно дістати отакий привіт літа. Ще люблю кисіль з них варити.
Мої батьки, ще закривають вишню в літрових банках у власному соку - взимку це взагалі божественно дістати отакий привіт літа. Ще люблю кисіль з них варити.
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
А вообще все тесто с ягодами желательно есть сразу, потом оно имеет свойство отходить, даже пропеченное, а пропареной и тем более) Лучше всего в духовке, булочки с вишней, но тоже нельзя переусердствовать с начинкой..
я родом з Херсонщини, там вареники з вишнями робили з тугого тонкого тіста, часто сирного і, як їсти їх гарячими з рідким акаційовим медом, то нічогенькі, їстівні, але ж доросле своє життя я живу в Чернігові й ніяк не осягну величі місцевих вареничних традицій, як і відданості переконанням, що вареник має бути з підсвинка завбільшки, а здатність тіста рости треба щосили стимулювати й содою, й кефіром, й дріжджами одночасно, наймилішим нюансом подачі є те, що зняті з парилки вареники облапують долонею, вмоченою в пряжене масло, і розкладають доходити на масному рушникові - це, звісно, дуже етнічно!
5
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
я родом з Херсонщини, там вареники з вишнями робили з тугого тонкого тіста, часто сирного і, як їсти їх гарячими з рідким акаційовим медом, то нічогенькі, їстівні, але ж доросле своє життя я живу в Чернігові й ніяк не осягну величі місцевих вареничних традицій, як і відданості переконанням, що вареник має бути з підсвинка завбільшки, а здатність тіста рости треба щосили стимулювати й содою, й кефіром, й дріжджами одночасно, наймилішим нюансом подачі є те, що зняті з парилки вареники облапують долонею, вмоченою в пряжене масло, і розкладають доходити на масному рушникові - це, звісно, дуже етнічно!
Я вареники с вишней тоже делаю как и с картошкой из тонкого теста, на пару, если честно не ела не делали у нас и я не делала. Но думаю, тут как и с блинами, оладьями и пр. у каждой хозяйки свои и вкус разный, скорее всего я бы дорабатывала рецепт под себя.
1
Акукарача• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
Какое поэтичное описание
Я уже перехотела пробовать пушистиков
Я уже перехотела пробовать пушистиков
2
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
Я вареники с вишней тоже делаю как и с картошкой из тонкого теста, на пару, если честно не ела не делали у нас и я не делала. Но думаю, тут как и с блинами, оладьями и пр. у каждой хозяйки свои и вкус разный, скорее всего я бы дорабатывала рецепт под себя.
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляАкукарача
Какое поэтичное описание
Я уже перехотела пробовать пушистиков
Я уже перехотела пробовать пушистиков
не втрачайте свій шанс осягнути глибини поезії, обов´язково з´їжте паровий вареник, і хай він буде невичерпним джерелом натхнення! мене от ковбасить і досі, а часу ж минуло чималенько...
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
А это как равиоли наверное)) У нас с творогом сладкие и защипывались иначе чем с картошкой, но из кружочков.
НеГолосую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
Слухайте, а правда ж - про трикутні з солоним сиром! Я теж з Херсонщини. Може, це щоб у морозильнику потім легше відрізняти ))
Блін, треба виходити з цієї теми, бо у мене зараз шлунок сам себе перетравить!
Блін, треба виходити з цієї теми, бо у мене зараз шлунок сам себе перетравить!
1
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
Мне кстати нравится с картошкой обжаривать) Чтобы они хрустели с корочкой)) И нравятся корейские во фритюре с вареным мясом, как пирожки)
1
Міс Всесвіт• 12 июня 2024
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару
, це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Для мене вареники на пару
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Я теж на пару не змогла їсти, як пиріжок варений. Інша справа тоненьке ніжне тісто і багато начинки
1
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
Мне кстати нравится с картошкой обжаривать) Чтобы они хрустели с корочкой)) И нравятся корейские во фритюре с вареным мясом, как пирожки)
я в дитинстві відвідувала дитсадок, який в місті вважався єврейським, там були свої особливості і в етнічному складі контингенту, і в меню, так по святах нас частували обсмаженими до рум´янців варениками з начинкою зі смаженого січеного м´яса з засмажкою з цибулі й моркви, це було смачно
2
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
я в дитинстві відвідувала дитсадок, який в місті вважався єврейським, там були свої особливості і в етнічному складі контингенту, і в меню, так по святах нас частували обсмаженими до рум´янців варениками з начинкою зі смаженого січеного м´яса з засмажкою з цибулі й моркви, це було смачно
А я в садике любила ленивые вареники, прям праздник был)) И сама иногда делаю их, люблю) Но тут главное творог подходящий и доварить не переварить иначе тоже фигня)
2
Капитошечка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
А я в садике любила ленивые вареники, прям праздник был)) И сама иногда делаю их, люблю) Но тут главное творог подходящий и доварить не переварить иначе тоже фигня)
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
3
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
Я тоже делаю сладкие, люблю с ванильным соусом. Можно наверно и соленые, может быть с укропом, по типу как делают из картошки ньокки, я просто сладкоежка, люблю сладкое больше.
1
Мальдивирую• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
Шуба у меня тоже была - тигра
Я ее часть оставила и в нее заворачиваю банку с молоком когда на йогурт ставлю с заквасками, ей там тепло))
1
Міс Всесвіт• 12 июня 2024
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
О, я оце щойно від Вас дізналася, що ліниві вареники бувають солоними. Я солодкі не люблю з дитинства, тепер спробую солоні.
2
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
Ответ дляМуркошечка
Откуда вы родом?
киянка. і батьки кияни. і батьки батьків теж народились в Києві. а от дід з бабою батька з черкаської обл
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
Ответ дляАnnеt
вареники на пару это какое-то полное недоразумение. сплошное тесто.
ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.
ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.
вареники ліплять хоч на пару, хоч у воді варити з одного тіста.
на фото - пЄлЄмЄні з вишнями
1
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
Ответ дляАnnеt
вареники на пару это какое-то полное недоразумение. сплошное тесто.
ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.
ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.
і да! тісто на пельмені теж є нормальне, а не таке як на фото
1
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару
, це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Для мене вареники на пару
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
а чим відрізняється тісто для вареників на пару від тіста для вареників, які зварять потім у воді?
воно однакове
1
2
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляМальдивирую
Уже поспели? Однако .... А как делаете с абрикосами. просто кусочками режете, половинками? Или привариваете?
Просто половинками. Не приварюю, навіть цукру не додаю, тільки дрібку крохмалю, щоб не потекли.
Мозговая пилочка• 12 июня 2024
О, Боже, скільки емоцій в темі про варенички з 🍒 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣
І целюліт, і трупні плями, і ганчірки, і
Все менше бажання сюди заходити, навіть не знаю хто більше дратує - тролі чи реальні жіночки 🤔
По темі - обожнюю з вишнями, але мрію про смак дитинства вареники з чорними дикими черешнями, з гірчинкою які, зі сметаною
І целюліт, і трупні плями, і ганчірки, і
Все менше бажання сюди заходити, навіть не знаю хто більше дратує - тролі чи реальні жіночки 🤔
По темі - обожнюю з вишнями, але мрію про смак дитинства вареники з чорними дикими черешнями, з гірчинкою які, зі сметаною
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу