sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_197
Я така бойова• 12 июня 2024

Вареники с вишней

Как же я их обожаю,вкус детства
показать весь текст
attached-photo
face_with_tears_of_joy 1 dislike 1 woman_facepalming 1 heart 4 like 28
122 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_21
Раз одела не бу• 12 июня 2024
91
Ответ дляМальдивирую
А бисквит чего не любите? Там яиц больше чем муки..Он такой легкий. А ангельский бисквит из белков вообще пушинка.
Тому що тісто і його багато, торти подобаються тільки мусові, або Наполеон де багато крема (смерь талії). Дуже рідко їм таке.
noavatar
Аnnеt• 12 июня 2024
92
когда готовлю вареники с вишней, то даю с вишен соку стечь и тесто делаю немного толще, чем на творожные или картофельные. тогда не раскисают. у автора на фото они мокрые какие-то.
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
93
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
like 1 face_with_tears_of_joy 8 woman_facepalming 2
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
94
Ответ дляКапитошечка
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
Вы так аппетитно описали
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
95
Ответ дляМальдивирую
Вы так аппетитно описали
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
face_with_tears_of_joy 2
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
96
Ответ дляКапитошечка
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
Я когда готовить училась в детстве у меня вседа был пункт проверить чтобы не сырое и я тот пирожок несчастный в 10 местах разламывала)) С оладьями тоже)
like 1
anonim_151
ПрипоРошенная• 12 июня 2024
97
Я любила вареники с вишней, пока не попробовали клафутти, тот же вкус, только намного нежнее и мороки меньше, теперь не леплю, а только пеку)
like 1
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
98
Ответ дляКапитошечка
це щиросердні свідчення потерпілої особи, які не бліднуть з роками, непозбувна травма!
А вообще все тесто с ягодами желательно есть сразу, потом оно имеет свойство отходить, даже пропеченное, а пропареной и тем более) Лучше всего в духовке, булочки с вишней, но тоже нельзя переусердствовать с начинкой..
like 1
anonim_69
НеГолосую• 12 июня 2024
99
Ой де ви, автор, взялися - тепер доведеться ввечері ліпити )) Це теж мої найулюбленіші І так, вони трохи синюшні виходять при варці.
Мої батьки, ще закривають вишню в літрових банках у власному соку - взимку це взагалі божественно дістати отакий привіт літа. Ще люблю кисіль з них варити.
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
100
Ответ дляМальдивирую
А вообще все тесто с ягодами желательно есть сразу, потом оно имеет свойство отходить, даже пропеченное, а пропареной и тем более) Лучше всего в духовке, булочки с вишней, но тоже нельзя переусердствовать с начинкой..
я родом з Херсонщини, там вареники з вишнями робили з тугого тонкого тіста, часто сирного і, як їсти їх гарячими з рідким акаційовим медом, то нічогенькі, їстівні, але ж доросле своє життя я живу в Чернігові й ніяк не осягну величі місцевих вареничних традицій, як і відданості переконанням, що вареник має бути з підсвинка завбільшки, а здатність тіста рости треба щосили стимулювати й содою, й кефіром, й дріжджами одночасно, наймилішим нюансом подачі є те, що зняті з парилки вареники облапують долонею, вмоченою в пряжене масло, і розкладають доходити на масному рушникові - це, звісно, дуже етнічно!
face_with_tears_of_joy 5
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
101
Ответ дляКапитошечка
я родом з Херсонщини, там вареники з вишнями робили з тугого тонкого тіста, часто сирного і, як їсти їх гарячими з рідким акаційовим медом, то нічогенькі, їстівні, але ж доросле своє життя я живу в Чернігові й ніяк не осягну величі місцевих вареничних традицій, як і відданості переконанням, що вареник має бути з підсвинка завбільшки, а здатність тіста рости треба щосили стимулювати й содою, й кефіром, й дріжджами одночасно, наймилішим нюансом подачі є те, що зняті з парилки вареники облапують долонею, вмоченою в пряжене масло, і розкладають доходити на масному рушникові - це, звісно, дуже етнічно!
Я вареники с вишней тоже делаю как и с картошкой из тонкого теста, на пару, если честно не ела не делали у нас и я не делала. Но думаю, тут как и с блинами, оладьями и пр. у каждой хозяйки свои и вкус разный, скорее всего я бы дорабатывала рецепт под себя.
heart 1
anonim_88
Акукарача• 12 июня 2024
102
Ответ дляКапитошечка
коли перший раз спробувала в гостях вареники з чорницями на пару, думала, що помру тут же на місці з недоїдком вареника в горлянці - вони були здорові, як постоли і пухкі, як булка, всі в синіх трупних плямах, бо чорниця підіпріла і зійшла соком, вкусиш - повний рот тягучого тіста-глевтяка, що смердить вогкими ганчірками
Какое поэтичное описание
Я уже перехотела пробовать пушистиков
face_with_tears_of_joy 2
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
103
Ответ дляМальдивирую
Я вареники с вишней тоже делаю как и с картошкой из тонкого теста, на пару, если честно не ела не делали у нас и я не делала. Но думаю, тут как и с блинами, оладьями и пр. у каждой хозяйки свои и вкус разный, скорее всего я бы дорабатывала рецепт под себя.
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
104
Ответ дляАкукарача
Какое поэтичное описание
Я уже перехотела пробовать пушистиков
не втрачайте свій шанс осягнути глибини поезії, обов´язково з´їжте паровий вареник, і хай він буде невичерпним джерелом натхнення! мене от ковбасить і досі, а часу ж минуло чималенько...
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
105
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
А это как равиоли наверное)) У нас с творогом сладкие и защипывались иначе чем с картошкой, но из кружочков.
anonim_69
НеГолосую• 12 июня 2024
106
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
Слухайте, а правда ж - про трикутні з солоним сиром! Я теж з Херсонщини. Може, це щоб у морозильнику потім легше відрізняти ))
Блін, треба виходити з цієї теми, бо у мене зараз шлунок сам себе перетравить!
heart 1
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
107
Ответ дляКапитошечка
мене дивувало, що вареники з вишнями ліпилися з кружечків, а сирні (вони були солоні) - обов´язково з квадратиків, тож готові були трикутні
Мне кстати нравится с картошкой обжаривать) Чтобы они хрустели с корочкой)) И нравятся корейские во фритюре с вареным мясом, как пирожки)
like 1
anonim_54
Міс Всесвіт• 12 июня 2024
108
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару , це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Я теж на пару не змогла їсти, як пиріжок варений. Інша справа тоненьке ніжне тісто і багато начинки
like 1
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
109
Ответ дляМальдивирую
Мне кстати нравится с картошкой обжаривать) Чтобы они хрустели с корочкой)) И нравятся корейские во фритюре с вареным мясом, как пирожки)
я в дитинстві відвідувала дитсадок, який в місті вважався єврейським, там були свої особливості і в етнічному складі контингенту, і в меню, так по святах нас частували обсмаженими до рум´янців варениками з начинкою зі смаженого січеного м´яса з засмажкою з цибулі й моркви, це було смачно
like 2
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
110
Ответ дляКапитошечка
я в дитинстві відвідувала дитсадок, який в місті вважався єврейським, там були свої особливості і в етнічному складі контингенту, і в меню, так по святах нас частували обсмаженими до рум´янців варениками з начинкою зі смаженого січеного м´яса з засмажкою з цибулі й моркви, це було смачно
А я в садике любила ленивые вареники, прям праздник был)) И сама иногда делаю их, люблю) Но тут главное творог подходящий и доварить не переварить иначе тоже фигня)
heart 2
anonim_194
Капитошечка• 12 июня 2024
111
Ответ дляМальдивирую
А я в садике любила ленивые вареники, прям праздник был)) И сама иногда делаю их, люблю) Но тут главное творог подходящий и доварить не переварить иначе тоже фигня)
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
like 3
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
112
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
Я тоже делаю сладкие, люблю с ванильным соусом. Можно наверно и соленые, может быть с укропом, по типу как делают из картошки ньокки, я просто сладкоежка, люблю сладкое больше.
heart 1
anonim_146
Мальдивирую• 12 июня 2024
113
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
Шуба у меня тоже была - тигра Я ее часть оставила и в нее заворачиваю банку с молоком когда на йогурт ставлю с заквасками, ей там тепло))
heart 1
anonim_54
Міс Всесвіт• 12 июня 2024
114
Ответ дляКапитошечка
колись в школі на уроці трудового навчання нас взялися вчити трьом одвічним жіночим премудростям (мабуть, це були основи побутової магії і зваблення по-українськи): як готувати вінігрєт, олів´є і Ліниві(!) Вареники(!), які (шок-шок-шок!) були солодкими(!!!), це тепер я розумію, що більшість саме такими їх і пізнало, а в нас вдома вони були тільки солоними, а ще в мене була жахлива непідйомна шуба зі штучного хутра з узором ’лінивий вареник’ (чорними варениками густо вимощене біле тло), вона була б нетлінна аж по сьогодні, якби її собаці в будку не заповіли
О, я оце щойно від Вас дізналася, що ліниві вареники бувають солоними. Я солодкі не люблю з дитинства, тепер спробую солоні.
like 2
anonim_65
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
115
Ответ дляМуркошечка
Откуда вы родом?
киянка. і батьки кияни. і батьки батьків теж народились в Києві. а от дід з бабою батька з черкаської обл
anonim_65
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
116
Ответ дляАnnеt
вареники на пару это какое-то полное недоразумение. сплошное тесто.

ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.


вареники ліплять хоч на пару, хоч у воді варити з одного тіста.
на фото - пЄлЄмЄні з вишнями
woman_facepalming 1
anonim_65
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
117
Ответ дляАnnеt
вареники на пару это какое-то полное недоразумение. сплошное тесто.

ходили в вареничную, а они там только паровые делают. гадость.
і да! тісто на пельмені теж є нормальне, а не таке як на фото
dislike 1
anonim_65
СкиниУскачи!• 12 июня 2024
118
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару , це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
а чим відрізняється тісто для вареників на пару від тіста для вареників, які зварять потім у воді? воно однакове
face_with_tears_of_joy 1 dislike 2
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
119
Ответ дляМальдивирую
Уже поспели? Однако .... А как делаете с абрикосами. просто кусочками режете, половинками? Или привариваете?
Просто половинками. Не приварюю, навіть цукру не додаю, тільки дрібку крохмалю, щоб не потекли.
anonim_123
Мозговая пилочка• 12 июня 2024
120
О, Боже, скільки емоцій в темі про варенички з 🍒 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣
І целюліт, і трупні плями, і ганчірки, і
Все менше бажання сюди заходити, навіть не знаю хто більше дратує - тролі чи реальні жіночки 🤔
По темі - обожнюю з вишнями, але мрію про смак дитинства вареники з чорними дикими черешнями, з гірчинкою які, зі сметаною
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff