sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_197
Я така бойова• 12 июня 2024

Вареники с вишней

Как же я их обожаю,вкус детства
показать весь текст
attached-photo
face_with_tears_of_joy 1 dislike 1 woman_facepalming 1 heart 4 like 28
122 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_149
Кракадэ• 12 июня 2024
31
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
Виглядають смачно) Це смажені? тісто дріжжове?
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
32
Ответ дляКракадэ
Виглядають смачно) Це смажені? тісто дріжжове?
Дякую)
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
anonim_149
Кракадэ• 12 июня 2024
33
Ответ дляПсихологічка
Дякую)
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
Ще цікавіше стало, дякую, не люблю з дріжжовим возитись.
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
woman_facepalming 1
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
34
Ответ дляКракадэ
Ще цікавіше стало, дякую, не люблю з дріжжовим возитись.
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
Якщо чесно, не знаю, як роблять тісто на кефірі і соді для вареників)
Цукор, сіль, ваніль, 1 маленьке яйце, грам 30 олії без запаху, кефір, сода, мука.
heart 1 like 1
anonim_21
Раз одела не бу• 12 июня 2024
35
Ответ дляСкиниУскачи!
для мене вареники - це вареники на пару. оці тільки рвоту викликають - вони в вас злиплися, розлізлися ... хіба то вареники?
Всі різні.
Для мене вареники на пару , це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
dislike 1 woman_facepalming 7 like 4
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
36
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
давайте рецепт, не знущайтесь )
anonim_156
ДаЗдраПерма• 12 июня 2024
37
Я вареники с вишней готовые не в миску ложу, а раскладываю на большой плоский поднос. Сверху сахаром притрусить, потом перевернуть. Тогда они не слипаются.
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
38
Ответ дляУшла и Пришла
давайте рецепт, не знущайтесь )
Та звичайне тісто на кефірі, начинка - вишні, цукор, крахмал (щоб вишні не текли)
like 1
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
39
Ответ дляПсихологічка
Та звичайне тісто на кефірі, начинка - вишні, цукор, крахмал (щоб вишні не текли)
то для вас звичайте. Я не робила, тому діліться ))
anonim_43
Таракашечка• 12 июня 2024
40
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару , це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Ви ще з дитинства думали про цилюліт від вареників?
В пухких варениках не бульше тіста, воно просто пухкіше, а не спресоване. Для порівняння згадайте, що великий попкорн роблять з маленького зернятка.
heart 1 dislike 1 like 3
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
41
Ответ дляУшла и Пришла
то для вас звичайте. Я не робила, тому діліться ))
Це універсальне тісто для будь-яких начинок, тому сіль, цукор, ваніль - за потреби. В солодке тісто цукру більше (3-4 ст.ложки, в несолодке 1 вистачить), солі за смаком, я кладу 0.5 ч.л.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
like 1
anonim_88
Акукарача• 12 июня 2024
42
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
А я пончики
attached-photo
like 2 heart 2
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
43
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
Все, самі напросились. Давайте адресу, я вже збираюсь )))
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
44
Ответ дляАкукарача
А я пончики
Гарні. Я теж люблю, з творожного тіста)
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
45
Ответ дляУшла и Пришла
Все, самі напросились. Давайте адресу, я вже збираюсь )))
Велкам в Миколаїв)
Днями ще з абрикосами зроблю)
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
46
Ответ дляПсихологічка
Це універсальне тісто для будь-яких начинок, тому сіль, цукор, ваніль - за потреби. В солодке тісто цукру більше (3-4 ст.ложки, в несолодке 1 вистачить), солі за смаком, я кладу 0.5 ч.л.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
я не робила пиріжки вже сто років. У ваших інтресах, бо приїду і якщо все не з´їм, то точно понадкусюю!
face_with_tears_of_joy 2
anonim_26
Синиця у спідниці• 12 июня 2024
47
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару , це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
В мене дочка не їсть парові вареники,каже,що то пиріжки,а не вареники. Але наші люди ще не в змозі усвідомити,що смаки у всіх різні
like 1
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
48
Ответ дляПсихологічка
Велкам в Миколаїв)
Днями ще з абрикосами зроблю)
Ха! Ви попали, також з Мико! Давайте адресу!!!
face_with_tears_of_joy 6
anonim_88
Акукарача• 12 июня 2024
49
Ответ дляПсихологічка
Гарні. Я теж люблю, з творожного тіста)
Я уже года три не ела(( на диете, только нюхаю.. а сзади вишнёвая наливочкаааа
anonim_47
Позитивна• 12 июня 2024
50
Ответ дляЯяяКакаджамбо
Ні, просто викинути кісточки і загорнути в млинець, трохи цукру туди.
Я проварюю вишню з цукром і крохмалем, роблю конфітюр. І в млинці загортаю. Смакота!
anonim_2
маминаБубочка• 12 июня 2024
51
Ответ дляСиниця у спідниці
В мене дочка не їсть парові вареники,каже,що то пиріжки,а не вареники. Але наші люди ще не в змозі усвідомити,що смаки у всіх різні
Может просто не надо смайлы рыгающие людям ставить на то что они едят?
like 5
anonim_153
ЯяяКакаджамбо• 12 июня 2024
52
Ответ дляПозитивна
Я проварюю вишню з цукром і крохмалем, роблю конфітюр. І в млинці загортаю. Смакота!
А я люблю свіжу
Так бабуся робила
like 1
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
53
Ответ дляУшла и Пришла
я не робила пиріжки вже сто років. У ваших інтресах, бо приїду і якщо все не з´їм, то точно понадкусюю!
Це простий рецепт, точно вийде.
Я його ще в дитинстві в Піонерській правді вичитала( так, я пам´ятаю мамонтів і перебудову), і вже років 35 його використовую)
like 1
anonim_64
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
54
Ответ дляЯ така бойова
вишні просвічують
Автор ,самые вкусные на пару,а не ваше глывке тесто .
dislike 1 like 1 heart 3 woman_facepalming 5
anonim_32
Психологічка• 12 июня 2024
55
Ответ дляУшла и Пришла
Ха! Ви попали, також з Мико! Давайте адресу!!!
Ще скажіть, що ви теж на дачі в Сосновому)
anonim_64
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
56
Ответ дляТаракашечка
Видно, що вишня з них випливла і все воно разом в чомусь плаває
Та мешанина . Есть такие хозяйки. Помню как в детстве у моей родственницы всегда такие резиновые были .фу .
anonim_42
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
57
Ответ дляПсихологічка
Ще скажіть, що ви теж на дачі в Сосновому)
то нє, але я на авто, тому не проблема )))
like 1
anonim_64
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
58
Ответ длямаминаБубочка
С ягодами только на пару признаю, а на таком тесте только с несладкой начинкой.
И правильно признаете ! Только на пару
dislike 1
anonim_137
Xвостокрутелка• 12 июня 2024
59
Ответ дляЗайканалужайке
А я почему-то не понимаю этот вкус теста пресного с вишней. Вот пельмени и вареники с картошкой обожаю.
В детстве любила с вишней. А сейчас лучше просто вишню съесть-вареники с вишнями такое себе блюдо-и не наешься и не десерт-тяжеловатые...
like 2
anonim_64
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
60
Ответ дляЯ така бойова
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff