Я така бойова• 12 июня 2024
Вареники с вишней
Как же я их обожаю,вкус детства
показать весь текст
1
1
1
4
28
Кракадэ• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
Виглядають смачно) Це смажені? тісто дріжжове?
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляКракадэ
Виглядають смачно) Це смажені? тісто дріжжове?
Дякую)
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
Кракадэ• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Дякую)
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
Так, смажені.
Ні, тісто на кефірі.
Ще цікавіше стало, дякую, не люблю з дріжжовим возитись.
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
1
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляКракадэ
Ще цікавіше стало, дякую, не люблю з дріжжовим возитись.
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
Тобто на кефірі і соді, як на вареники?
Якщо чесно, не знаю, як роблять тісто на кефірі і соді для вареників)
Цукор, сіль, ваніль, 1 маленьке яйце, грам 30 олії без запаху, кефір, сода, мука.
Цукор, сіль, ваніль, 1 маленьке яйце, грам 30 олії без запаху, кефір, сода, мука.
1
1
Раз одела не бу• 12 июня 2024
Ответ дляСкиниУскачи!
для мене вареники - це вареники на пару. оці тільки рвоту викликають - вони в вас злиплися, розлізлися ... хіба то вареники?
Всі різні.
Для мене вареники на пару
, це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Для мене вареники на пару
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
1
7
4
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
давайте рецепт, не знущайтесь )
ДаЗдраПерма• 12 июня 2024
Я вареники с вишней готовые не в миску ложу, а раскладываю на большой плоский поднос. Сверху сахаром притрусить, потом перевернуть. Тогда они не слипаются.
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляУшла и Пришла
давайте рецепт, не знущайтесь )
Та звичайне тісто на кефірі, начинка - вишні, цукор, крахмал (щоб вишні не текли)
1
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Та звичайне тісто на кефірі, начинка - вишні, цукор, крахмал (щоб вишні не текли)
то для вас звичайте. Я не робила, тому діліться ))
Таракашечка• 12 июня 2024
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару
, це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Для мене вареники на пару
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Ви ще з дитинства думали про цилюліт від вареників?
В пухких варениках не бульше тіста, воно просто пухкіше, а не спресоване. Для порівняння згадайте, що великий попкорн роблять з маленького зернятка.
В пухких варениках не бульше тіста, воно просто пухкіше, а не спресоване. Для порівняння згадайте, що великий попкорн роблять з маленького зернятка.
1
1
3
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляУшла и Пришла
то для вас звичайте. Я не робила, тому діліться ))
Це універсальне тісто для будь-яких начинок, тому сіль, цукор, ваніль - за потреби. В солодке тісто цукру більше (3-4 ст.ложки, в несолодке 1 вистачить), солі за смаком, я кладу 0.5 ч.л.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
1
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Я пиріжки люблю.
Все, самі напросились. Давайте адресу, я вже збираюсь )))
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляАкукарача
А я пончики
Гарні. Я теж люблю, з творожного тіста)
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляУшла и Пришла
Все, самі напросились. Давайте адресу, я вже збираюсь )))
Велкам в Миколаїв)
Днями ще з абрикосами зроблю)
Днями ще з абрикосами зроблю)
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Це універсальне тісто для будь-яких начинок, тому сіль, цукор, ваніль - за потреби. В солодке тісто цукру більше (3-4 ст.ложки, в несолодке 1 вистачить), солі за смаком, я кладу 0.5 ч.л.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
На 0.5-0.6 л кефіру 1 невелике яйце, 30-40 мл олії, неповна чайна ложка соди, муки, скільки візьме, але слідкувати, щоб не забити тісто.
Місити тісто хоча б 5-7 хвилин, щоб стало гладке і еластичне, дати відпочити з півгодини, і все - можна ліпити на присипаній мукою поверхні.
я не робила пиріжки вже сто років. У ваших інтресах, бо приїду і якщо все не з´їм, то точно понадкусюю!
2
Синиця у спідниці• 12 июня 2024
Ответ дляРаз одела не бу
Всі різні.
Для мене вареники на пару
, це ж потрібно стільки тіста в себе засунуть, привіт целюліт та ожиріння.
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
Для мене вареники на пару
Бабуся робила пухкі парові, я вишню доставала їла, тісто викидала.
А коли тоненьке тісто, можно з´їсти весь вареник.
В мене дочка не їсть парові вареники,каже,що то пиріжки,а не вареники. Але наші люди ще не в змозі усвідомити,що смаки у всіх різні
1
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Велкам в Миколаїв)
Днями ще з абрикосами зроблю)
Днями ще з абрикосами зроблю)
Ха! Ви попали, також з Мико! Давайте адресу!!!
6
Акукарача• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Гарні. Я теж люблю, з творожного тіста)
Я уже года три не ела(( на диете, только нюхаю.. а сзади вишнёвая наливочкаааа
Позитивна• 12 июня 2024
Ответ дляЯяяКакаджамбо
Ні, просто викинути кісточки і загорнути в млинець, трохи цукру туди.
Я проварюю вишню з цукром і крохмалем, роблю конфітюр. І в млинці загортаю. Смакота!
маминаБубочка• 12 июня 2024
Ответ дляСиниця у спідниці
В мене дочка не їсть парові вареники,каже,що то пиріжки,а не вареники. Але наші люди ще не в змозі усвідомити,що смаки у всіх різні
Может просто не надо смайлы рыгающие людям ставить на то что они едят?
5
ЯяяКакаджамбо• 12 июня 2024
Ответ дляПозитивна
Я проварюю вишню з цукром і крохмалем, роблю конфітюр. І в млинці загортаю. Смакота!
А я люблю свіжу
Так бабуся робила
Так бабуся робила
1
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляУшла и Пришла
я не робила пиріжки вже сто років. У ваших інтресах, бо приїду і якщо все не з´їм, то точно понадкусюю!
Це простий рецепт, точно вийде.
Я його ще в дитинстві в Піонерській правді вичитала( так, я пам´ятаю мамонтів і перебудову), і вже років 35 його використовую)
Я його ще в дитинстві в Піонерській правді вичитала( так, я пам´ятаю мамонтів і перебудову), і вже років 35 його використовую)
1
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
Ответ дляЯ така бойова
вишні просвічують
Автор ,самые вкусные на пару,а не ваше глывке тесто .
1
1
3
5
Психологічка• 12 июня 2024
Ответ дляУшла и Пришла
Ха! Ви попали, також з Мико! Давайте адресу!!!
Ще скажіть, що ви теж на дачі в Сосновому)
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
Ответ дляТаракашечка
Видно, що вишня з них випливла і все воно разом в чомусь плаває
Та мешанина . Есть такие хозяйки. Помню как в детстве у моей родственницы всегда такие резиновые были .фу .
Ушла и Пришла• 12 июня 2024
Ответ дляПсихологічка
Ще скажіть, що ви теж на дачі в Сосновому)
то нє, але я на авто, тому не проблема )))
1
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
Ответ длямаминаБубочка
С ягодами только на пару признаю, а на таком тесте только с несладкой начинкой.
И правильно признаете ! Только на пару
1
Xвостокрутелка• 12 июня 2024
Ответ дляЗайканалужайке
А я почему-то не понимаю этот вкус теста пресного с вишней. Вот пельмени и вареники с картошкой обожаю.
В детстве любила с вишней. А сейчас лучше просто вишню съесть-вареники с вишнями такое себе блюдо-и не наешься и не десерт-тяжеловатые...
2
Пиу!Пиу!• 12 июня 2024
Ответ дляЯ така бойова
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу