Зроблено у 80-х• Изменено 23 июля 2024
Пищевая пленка. Можно ли в кипяток?
Хочу сделать сосиски домашние, по рецепту их не замораживают, а прямо в пленке в кипяток бросают и варят. Я что-то боюсь, это хоть безопасно? На упаковке не нашла, жаропрочная ли она или нет. Кто так делал? Замораживать сейчас в принципе не вариант, готовлю на один раз. Может, подскажете фирмы, которые точно не токсичны при высоких температурах? (100 градусов)
1
Відповів всім• 23 июля 2024
Я не ризикую варити в плівці. Краще візьміть силіконову сосисочницю, якщо хочете одразу варити.
Апрель Ивановна• 23 июля 2024
я как-то заморочилась и варила - все ок ничего страшного - сейчас тоже сосисок в пленке полно - думаете там другая?
Байрактарочка• 23 июля 2024
робила домашні сосиски в рукаві для запікання. в ньому точно можна варити)
в плівці - ні
в плівці - ні
Пиу!Пиу!• 23 июля 2024
Багато років роблю домашні сосиски і відварюю їх в харчовій плівці. І підчеревину мариновану відварюю, туго замотавши в харчову плівку. Все норм.
1
1
1
66сезон666серия• 23 июля 2024
Варю яйця пашот в харчовій плівці, любій, яку куплю з написом ’харчова’.
66сезон666серия• 23 июля 2024
Ответ дляПиу!Пиу!
Багато років роблю домашні сосиски і відварюю їх в харчовій плівці. І підчеревину мариновану відварюю, туго замотавши в харчову плівку. Все норм.
Як маринуєте? Все збираюся шпондер відварити...
Пиу!Пиу!• 23 июля 2024
Ответ для66сезон666серия
Як маринуєте? Все збираюся шпондер відварити...
Зачищаю шкіру, мию, прорізаю вздовж і впоперек майже до шкірки. Обсушую.
Сухий маринад: сіль та часник за смаком (я на 1 кг підчеревини кладу 2 ст.ложки солі і середню голівку часника, приправи теж за смаком - чорний перець, червоний перець, часниковий перець, паприка, копчена паприка, кмин, хмелі - сунелі тощо (хто які любить) Суміші приправ повинно бути приблизно 1 ст.ложка.
Сіль,натертий часник, суміш приправ, ложку рослинної олії перемішати та старанно натерти сухий!! шматок підчеревини всюди - і в розрізах, і шкірку. Залишити маринуватись хоча б на 5-6 годин.
Перекласти на харчову плівку і дуже туго замотати в декілька шарів, щоб ні в якому разі не просочилась вода. Можна зверху зав´язати ще в звичайний пакет-майку. Головне, запобігти потраплянню води.
Покласти підчеревину в каструлю з водою і варити після закипання 1 годину на середньому вогні, по 30 хв з кожного боку.
Вийняти, і є 2 варіанти збереження: або прямо в плівці поставити до повного вистигання в холодильник - тоді сало буде наче в желе, або зняти плівку і злити юшку, що виділилась, тоді буде звичайний шматок підчеревини. Якщо плануєте зберігати сало в желе, в маринад кладіть менше солі та часника.
Сухий маринад: сіль та часник за смаком (я на 1 кг підчеревини кладу 2 ст.ложки солі і середню голівку часника, приправи теж за смаком - чорний перець, червоний перець, часниковий перець, паприка, копчена паприка, кмин, хмелі - сунелі тощо (хто які любить) Суміші приправ повинно бути приблизно 1 ст.ложка.
Сіль,натертий часник, суміш приправ, ложку рослинної олії перемішати та старанно натерти сухий!! шматок підчеревини всюди - і в розрізах, і шкірку. Залишити маринуватись хоча б на 5-6 годин.
Перекласти на харчову плівку і дуже туго замотати в декілька шарів, щоб ні в якому разі не просочилась вода. Можна зверху зав´язати ще в звичайний пакет-майку. Головне, запобігти потраплянню води.
Покласти підчеревину в каструлю з водою і варити після закипання 1 годину на середньому вогні, по 30 хв з кожного боку.
Вийняти, і є 2 варіанти збереження: або прямо в плівці поставити до повного вистигання в холодильник - тоді сало буде наче в желе, або зняти плівку і злити юшку, що виділилась, тоді буде звичайний шматок підчеревини. Якщо плануєте зберігати сало в желе, в маринад кладіть менше солі та часника.
1
66сезон666серия• 23 июля 2024
Ответ дляПиу!Пиу!
Зачищаю шкіру, мию, прорізаю вздовж і впоперек майже до шкірки. Обсушую.
Сухий маринад: сіль та часник за смаком (я на 1 кг підчеревини кладу 2 ст.ложки солі і середню голівку часника, приправи теж за смаком - чорний перець, червоний перець, часниковий перець, паприка, копчена паприка, кмин, хмелі - сунелі тощо (хто які любить) Суміші приправ повинно бути приблизно 1 ст.ложка.
Сіль,натертий часник, суміш приправ, ложку рослинної олії перемішати та старанно натерти сухий!! шматок підчеревини всюди - і в розрізах, і шкірку. Залишити маринуватись хоча б на 5-6 годин.
Перекласти на харчову плівку і дуже туго замотати в декілька шарів, щоб ні в якому разі не просочилась вода. Можна зверху зав´язати ще в звичайний пакет-майку. Головне, запобігти потраплянню води.
Покласти підчеревину в каструлю з водою і варити після закипання 1 годину на середньому вогні, по 30 хв з кожного боку.
Вийняти, і є 2 варіанти збереження: або прямо в плівці поставити до повного вистигання в холодильник - тоді сало буде наче в желе, або зняти плівку і злити юшку, що виділилась, тоді буде звичайний шматок підчеревини. Якщо плануєте зберігати сало в желе, в маринад кладіть менше солі та часника.
Сухий маринад: сіль та часник за смаком (я на 1 кг підчеревини кладу 2 ст.ложки солі і середню голівку часника, приправи теж за смаком - чорний перець, червоний перець, часниковий перець, паприка, копчена паприка, кмин, хмелі - сунелі тощо (хто які любить) Суміші приправ повинно бути приблизно 1 ст.ложка.
Сіль,натертий часник, суміш приправ, ложку рослинної олії перемішати та старанно натерти сухий!! шматок підчеревини всюди - і в розрізах, і шкірку. Залишити маринуватись хоча б на 5-6 годин.
Перекласти на харчову плівку і дуже туго замотати в декілька шарів, щоб ні в якому разі не просочилась вода. Можна зверху зав´язати ще в звичайний пакет-майку. Головне, запобігти потраплянню води.
Покласти підчеревину в каструлю з водою і варити після закипання 1 годину на середньому вогні, по 30 хв з кожного боку.
Вийняти, і є 2 варіанти збереження: або прямо в плівці поставити до повного вистигання в холодильник - тоді сало буде наче в желе, або зняти плівку і злити юшку, що виділилась, тоді буде звичайний шматок підчеревини. Якщо плануєте зберігати сало в желе, в маринад кладіть менше солі та часника.
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу