Тантрический кекс• 23 сентября 2024
Сир камамбер
Я не сирний гурман. Аж ось пригостили кавалком камамберу. По даті свіжий. Але трохи відчувається запах аміаку. Так має бути?
Десь пишуть, що це сполуки амонію з чимось. А десь пишуть, що початок псування через неправильні умови зберігання.
Десь пишуть, що це сполуки амонію з чимось. А десь пишуть, що початок псування через неправильні умови зберігання.
Перловая Кашка• 23 сентября 2024
Не отруїтеся точно. Думаю, нормальний він. Якщо не свіжий, то зʼявляється червона пліснява
1
Непозбувна Бентега• 23 сентября 2024
аміаком штиняло всього від однієї упаковки за все життя ,думаю ,що зіпсувався .інша пачка була нормальною
2
Тоска в носках• 23 сентября 2024
Свежий точно не должен аммиаком отдавать. Дайте фото плесени. Она точно вся белая?
1
Кудесница_с_пургеном• 23 сентября 2024
Все норм, если не прямо резко так, что глаза выедает)), перед употреблением его нужно развернуть и дать немного выветриться.
1
Тоска в носках• 23 сентября 2024
Ответ дляПерловая Кашка
Не отруїтеся точно. Думаю, нормальний він. Якщо не свіжий, то зʼявляється червона пліснява
Не обязательно красная, для начала она просто местами желтеет. Красная, это уже полный писец.
1
Перловая Кашка• 23 сентября 2024
Хоча так згадала, що якраз просрочений аміаком тхнув. Тому можливо. Але ж якщо пліснява біла, то наче й нормальний має бути. Хз
автор
Тантрический кекс
• 23 сентября 2024
Фото не передає всі відтінки) Вона біла, але така, як у печериці. І запах, як суміш грибів та аміаку, легкий. Так цікаво)
автор
Тантрический кекс
• 23 сентября 2024
Ответ дляНе вмію заміряти
Обожнюю смажений камамбер))
Тоді запах не відчувається
Тоді запах не відчувається
О, спробую підсмажити. Бо так щось він мені не дуже
Котомафия• 23 сентября 2024
Ото ви смієтеся, британські сири якби спробували, там можна бомжів відлякувати шматочок вкинути лиш у кишеню.
1
Не заздріть тьоті• 23 сентября 2024
Як раз сьогодні запікала камамбер на перекус. Не пах аміаком взагалі
1
Ластоноша• 23 сентября 2024
Для мене має специфічний аромат. Роблю зверху ножем сіточку, змащую оливковим маслом, додаю приправу сушені томати з часником і базиліком від Каміс та смажу на гриль сковорідці в пергаменті. А ось Дор блю обожнюю.
1
1
Allein74999• 23 сентября 2024
Ребенок подсадил на камамбер. Сразу не охотно его пробовала из-за запаха. Щаз это одна из разновидностей моего завтрака
1
Ответ дляТантрический кекс
Фото не передає всі відтінки) Вона біла, але така, як у печериці. І запах, як суміш грибів та аміаку, легкий. Так цікаво)
Вже здихає, можна запекти
Тісто філо+ груша, камамбер, змастити маслом
Або в лаваш , при подачі посипати горіхами і ледь меду дати
Тісто філо+ груша, камамбер, змастити маслом
Або в лаваш , при подачі посипати горіхами і ледь меду дати
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу