sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_182
Тантрический кекс• 23 сентября 2024

Сир камамбер

Я не сирний гурман. Аж ось пригостили кавалком камамберу. По даті свіжий. Але трохи відчувається запах аміаку. Так має бути?
Десь пишуть, що це сполуки амонію з чимось. А десь пишуть, що початок псування через неправильні умови зберігання.
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_20
Перловая Кашка• 23 сентября 2024
1
Не отруїтеся точно. Думаю, нормальний він. Якщо не свіжий, то зʼявляється червона пліснява
like 1
anonim_156
Непозбувна Бентега• 23 сентября 2024
2
аміаком штиняло всього від однієї упаковки за все життя ,думаю ,що зіпсувався .інша пачка була нормальною
like 2
anonim_98
Тоска в носках• 23 сентября 2024
3
Свежий точно не должен аммиаком отдавать. Дайте фото плесени. Она точно вся белая?
like 1
anonim_86
Кудесница_с_пургеном• 23 сентября 2024
4
Все норм, если не прямо резко так, что глаза выедает)), перед употреблением его нужно развернуть и дать немного выветриться.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_98
Тоска в носках• 23 сентября 2024
5
Ответ дляПерловая Кашка
Не отруїтеся точно. Думаю, нормальний він. Якщо не свіжий, то зʼявляється червона пліснява
Не обязательно красная, для начала она просто местами желтеет. Красная, это уже полный писец.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_20
Перловая Кашка• 23 сентября 2024
6
Хоча так згадала, що якраз просрочений аміаком тхнув. Тому можливо. Але ж якщо пліснява біла, то наче й нормальний має бути. Хз
anonim_164
Вічний двигун• 23 сентября 2024
7
Ви мали на увазі…»пригостили кавелдиком»?
woman_facepalming 2
anonim_90
Котомафия• 23 сентября 2024
8
Аміаком штиняє перезрілий камамбер, їсти можна, лиш ніс заткнути)
face_with_tears_of_joy 2
anonim_59
Не вмію заміряти• 23 сентября 2024
9
Обожнюю смажений камамбер))
Тоді запах не відчувається
like 1 woman_facepalming 1
anonim_182
автор Тантрический кекс • 23 сентября 2024
10
Фото не передає всі відтінки) Вона біла, але така, як у печериці. І запах, як суміш грибів та аміаку, легкий. Так цікаво)
anonim_182
автор Тантрический кекс • 23 сентября 2024
11
Ответ дляНе вмію заміряти
Обожнюю смажений камамбер))
Тоді запах не відчувається
О, спробую підсмажити. Бо так щось він мені не дуже
anonim_90
Котомафия• 23 сентября 2024
12
Ото ви смієтеся, британські сири якби спробували, там можна бомжів відлякувати шматочок вкинути лиш у кишеню.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_62
Не заздріть тьоті• 23 сентября 2024
13
Як раз сьогодні запікала камамбер на перекус. Не пах аміаком взагалі
like 1
anonim_210
Ластоноша• 23 сентября 2024
14
Для мене має специфічний аромат. Роблю зверху ножем сіточку, змащую оливковим маслом, додаю приправу сушені томати з часником і базиліком від Каміс та смажу на гриль сковорідці в пергаменті. А ось Дор блю обожнюю.
like 1 woman_facepalming 1
noavatar
Allein74999• 23 сентября 2024
15
Ребенок подсадил на камамбер. Сразу не охотно его пробовала из-за запаха. Щаз это одна из разновидностей моего завтрака
like 1
noavatar
tarveldy• 24 сентября 2024
16
Ответ дляТантрический кекс
Фото не передає всі відтінки) Вона біла, але така, як у печериці. І запах, як суміш грибів та аміаку, легкий. Так цікаво)
Вже здихає, можна запекти
Тісто філо+ груша, камамбер, змастити маслом
Або в лаваш , при подачі посипати горіхами і ледь меду дати
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff