sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Стиль, Мода, Бренды - Другое
anonim_73
Дивне створіння• 31 октября 2024

Блюда из Тыквы

На Хеллоуин 🎃 Какие знаете вкусные рецепты из тыквы ?
11 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_147
...аяприкольная• 31 октября 2024
1
Панкейки, кексы. А с мясом не люблю сочетание тыквы. Еще вкусный салат с запечной тыквой, креветками, рукколой и пармезаном с заправкой из горчицы и лимонного сока
anonim_138
Ухахайкина• 31 октября 2024
2
Зачем?
woman_facepalming 2
noavatar
Леді_в_пледі• 31 октября 2024
3
Робила на тижні пиріг гарбузовий, зараз є гарбузовий крем-суп
anonim_82
Малая еще та• 31 октября 2024
4
Ответ дляУхахайкина
Зачем?
Создают атмосферу так) но я тыкву в любом виде не люблю
like 1
anonim_181
Дівчина заглядєніє• 31 октября 2024
5
Ответ дляЛеді_в_пледі
Робила на тижні пиріг гарбузовий, зараз є гарбузовий крем-суп
Обожаю тыквенный супчик, и просто тыкву как гарнир на сковороде со специями
anonim_172
Обижулька• 31 октября 2024
6
Погуглите ’постное тыквенное печенье’, не помню есть по рецепту там орешки или нет, но я с грецкими делаю. Печенье улетает в миг, сын обожает. И делается очень быстро и легко
anonim_74
Xвостокрутелка• 31 октября 2024
7
оладки. мармелад. цукати
dislike 1
anonim_154
Винник• 31 октября 2024
8
Люблю гарбуз з рисом ,зеленим горошком і морквою. Але це йде як звичайний обід, а не страва на виняткові випадки.
anonim_88
Королева Сарказма• 31 октября 2024
9
З гарбузом немає смачного нічого, все ним тхне. Лише шматочками запечений, чи тушкований можна їсти.
woman_facepalming 2
anonim_73
автор Дивне створіння • 31 октября 2024
10
О вспомнила , очень любила кашу рисовую с тыквой ))
anonim_106
Ноу коммент• 31 октября 2024
11
Гарбузова ікра:
Обсмажити цибулю з морквою, додати суміш перців мелену, чорний перець мелений, часник гранульований, паприку копчену, сіль, витримати під кришкою до появи запаху всіх спецій.
Додати натертий на бурякову тертушку гарбуз, накрити щільно кришкою, тушкувати до майже повної готовності.
Додати соус томатний (у мене Руна Український, тоді не потрібно додаткових спецій) і лавровий лист. Через 4-5 хв скуштувати на сіль. Якщо не відчувається сіль, трохи додати, але з розрахунку, що холодна ікра може бути пересоленою на смак.
Якщо не відчувається запах копченої паприки, додати ще. Через хвилину вимкнути вогонь і залишити під щільно закритою кришкою ще на 5-10 хв.
До вживання смачніша в гарячому стані.
Вживати можна з картоплею, кашами, локшиною, яєчнею, м´ясними стравами і просто у вигляді намазки на хліб.
Приємного!
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff