Дивне створіння• 31 октября 2024
Блюда из Тыквы
На Хеллоуин 🎃 Какие знаете вкусные рецепты из тыквы ?
...аяприкольная• 31 октября 2024
Панкейки, кексы. А с мясом не люблю сочетание тыквы. Еще вкусный салат с запечной тыквой, креветками, рукколой и пармезаном с заправкой из горчицы и лимонного сока
Малая еще та• 31 октября 2024
Ответ дляУхахайкина
Зачем?
Создают атмосферу так) но я тыкву в любом виде не люблю
1
Дівчина заглядєніє• 31 октября 2024
Ответ дляЛеді_в_пледі
Робила на тижні пиріг гарбузовий, зараз є гарбузовий крем-суп
Обожаю тыквенный супчик, и просто тыкву как гарнир на сковороде со специями
Обижулька• 31 октября 2024
Погуглите ’постное тыквенное печенье’, не помню есть по рецепту там орешки или нет, но я с грецкими делаю. Печенье улетает в миг, сын обожает. И делается очень быстро и легко
Винник• 31 октября 2024
Люблю гарбуз з рисом ,зеленим горошком і морквою. Але це йде як звичайний обід, а не страва на виняткові випадки.
Королева Сарказма• 31 октября 2024
З гарбузом немає смачного нічого, все ним тхне. Лише шматочками запечений, чи тушкований можна їсти.
2
Ноу коммент• 31 октября 2024
Гарбузова ікра:
Обсмажити цибулю з морквою, додати суміш перців мелену, чорний перець мелений, часник гранульований, паприку копчену, сіль, витримати під кришкою до появи запаху всіх спецій.
Додати натертий на бурякову тертушку гарбуз, накрити щільно кришкою, тушкувати до майже повної готовності.
Додати соус томатний (у мене Руна Український, тоді не потрібно додаткових спецій) і лавровий лист. Через 4-5 хв скуштувати на сіль. Якщо не відчувається сіль, трохи додати, але з розрахунку, що холодна ікра може бути пересоленою на смак.
Якщо не відчувається запах копченої паприки, додати ще. Через хвилину вимкнути вогонь і залишити під щільно закритою кришкою ще на 5-10 хв.
До вживання смачніша в гарячому стані.
Вживати можна з картоплею, кашами, локшиною, яєчнею, м´ясними стравами і просто у вигляді намазки на хліб.
Приємного!
Обсмажити цибулю з морквою, додати суміш перців мелену, чорний перець мелений, часник гранульований, паприку копчену, сіль, витримати під кришкою до появи запаху всіх спецій.
Додати натертий на бурякову тертушку гарбуз, накрити щільно кришкою, тушкувати до майже повної готовності.
Додати соус томатний (у мене Руна Український, тоді не потрібно додаткових спецій) і лавровий лист. Через 4-5 хв скуштувати на сіль. Якщо не відчувається сіль, трохи додати, але з розрахунку, що холодна ікра може бути пересоленою на смак.
Якщо не відчувається запах копченої паприки, додати ще. Через хвилину вимкнути вогонь і залишити під щільно закритою кришкою ще на 5-10 хв.
До вживання смачніша в гарячому стані.
Вживати можна з картоплею, кашами, локшиною, яєчнею, м´ясними стравами і просто у вигляді намазки на хліб.
Приємного!
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
