Полюю на дрони• 04 ноября в 14:52
Это хорошая капуста на голубцы?
Подскажите, пожалуйста, такая капуста подойдет на голубцы? Искала плоскую, говорят, что она не будет дубовой при готовке, это она?
1
Тріль!• 04 ноября в 14:54
Нормальна. Тут багато чого говорять, що і капуста треба спеціальна, щоб квасити, і огірки, щоб крутити, а я беру будь-яке в супермаркеті, і все виходить.
4
12
автор
Полюю на дрони
• 04 ноября в 14:56
Ответ дляТріль!
Нормальна. Тут багато чого говорять, що і капуста треба спеціальна, щоб квасити, і огірки, щоб крутити, а я беру будь-яке в супермаркеті, і все виходить.
я просто реально кілька разів брала капусту, яка попадалась і вона була як скло після тушіння, тому вичитала таке )) Думала це від сорту залежить
Тріль!• 04 ноября в 14:58
Ответ дляПолюю на дрони
я просто реально кілька разів брала капусту, яка попадалась і вона була як скло після тушіння, тому вичитала таке )) Думала це від сорту залежить
Залежить від рівня кислотності і часу термообробки. Якщо ви тушете в сметані, з томатпастою, то там вже є своя кислота, треба не переборщити.
Аноним_Русалка• 04 ноября в 14:58
Да . Меня мама всегда учила что капуста для голубцов должна быть приплюснутая . Хотя я все равно не научилась их готовить , такая тоска из заворачивать 😭😭
4
автор
Полюю на дрони
• 04 ноября в 14:59
Ответ дляТріль!
Залежить від рівня кислотності і часу термообробки. Якщо ви тушете в сметані, з томатпастою, то там вже є своя кислота, треба не переборщити.
тушу в сметані + томатна паста
Борода• 04 ноября в 15:01
Ответ дляПолюю на дрони
я просто реально кілька разів брала капусту, яка попадалась і вона була як скло після тушіння, тому вичитала таке )) Думала це від сорту залежить
Так, краще біла приплюснута - у неї тонші листки.
5
автор
Полюю на дрони
• 04 ноября в 15:01
Ответ дляНе цілуюсь з бодуна
Я з пекінки робила. Мені подобалось, легше запарювати.
я завжди роблю з молодою, нам подобається
Але зараз була тільки така, не хочу час витрачати. щоб вийшли дубові
Але зараз була тільки така, не хочу час витрачати. щоб вийшли дубові
Тріль!• 04 ноября в 15:02
Ответ дляПолюю на дрони
тушу в сметані + томатна паста
Тут мова про пропорції. Я кладу менше пасти в таких випадках, або якщо каструля дозволяє, то пасту додаю взагалі у кінці. Отака ромбовидна капуста дійсно після тушіння більш щільна, аніж ота приплюснута цукрова.
Сірничок• 04 ноября в 15:06
Ответ дляПолюю на дрони
я просто реально кілька разів брала капусту, яка попадалась і вона була як скло після тушіння, тому вичитала таке )) Думала це від сорту залежить
Так, ви праві, залежить від сорту.
Ваша на фото підійде і на голубці, і щоб квасити.
Ваша на фото підійде і на голубці, і щоб квасити.
2
автор
Полюю на дрони
• 04 ноября в 15:06
Ответ дляСірничок
Так, ви праві, залежить від сорту.
Ваша на фото підійде і на голубці, і щоб квасити.
Ваша на фото підійде і на голубці, і щоб квасити.
дякую
Ацетилсалициловая кислота• 04 ноября в 15:07
Ответ дляАноним_Русалка
Да . Меня мама всегда учила что капуста для голубцов должна быть приплюснутая . Хотя я все равно не научилась их готовить , такая тоска из заворачивать 😭😭
Делайте ленивые)))
1
Ацетилсалициловая кислота• 04 ноября в 15:08
Ответ дляНе цілуюсь з бодуна
Я з пекінки робила. Мені подобалось, легше запарювати.
Из молодой тоже суперски
Сірничок• 04 ноября в 15:08
Ответ дляПолюю на дрони
я завжди роблю з молодою, нам подобається
Але зараз була тільки така, не хочу час витрачати. щоб вийшли дубові
Але зараз була тільки така, не хочу час витрачати. щоб вийшли дубові
Так розберіть капусту на листя, зріжте жорсткі ребра і бланшуйте) листя стане м´яким, еластичним, і готуватиметься швидше потім.
Викликаю на дебати• 04 ноября в 15:17
Ні, це не приплюснута капуста, але не переймайтесь, її зараз важко знайти , хіба на ринку.
Первая ласточка инфляции• 04 ноября в 15:24
Нет, это не она. Та приплюснутая и белая. Но ее и правда сейчас трудно найти.
1
Хочу барабульки• 04 ноября в 15:24
Ні,Не дуже хороша.З нею важко завивати.Але якщо нема іншої то що ж...
1
Капитошечка• 04 ноября в 15:26
Ответ дляТріль!
Нормальна. Тут багато чого говорять, що і капуста треба спеціальна, щоб квасити, і огірки, щоб крутити, а я беру будь-яке в супермаркеті, і все виходить.
Для квашеної мені більше підходить ’стара’ тобто біла, без зелені. Вона м´якша в сочніша. Але в продажу не бачу тому беру яка є.
А на голубці як раз таку як автор фото скинула. Але я в мікрохвильовці її ’пом´якшую’
А на голубці як раз таку як автор фото скинула. Але я в мікрохвильовці її ’пом´якшую’
1
Мрію про космос• 04 ноября в 15:27
О, да, как раз такая годится. Просто есть плоская и слоится лист, она прямо белая, листы толстые, такая нет, а у вас супер.
1
Тріль!• 04 ноября в 15:35
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Делайте ленивые)))
Я теж часто їх роблю, кручу тефтелі з начинки, і шарами з грубо шинкованою капустою.
2
Мрію про космос• 04 ноября в 15:36
Ответ дляКапитошечка
Для квашеної мені більше підходить ’стара’ тобто біла, без зелені. Вона м´якша в сочніша. Але в продажу не бачу тому беру яка є.
А на голубці як раз таку як автор фото скинула. Але я в мікрохвильовці її ’пом´якшую’
А на голубці як раз таку як автор фото скинула. Але я в мікрохвильовці її ’пом´якшую’
А мне просто белая, без зелени не нравится, особенно если листы толтые и на них еще как пленка отслаивается, а внутри как каша, в готовом виде.
Аноним_Русалка• 04 ноября в 17:02
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Делайте ленивые)))
Это я умею , но муж возражает против таких ))
Ацетилсалициловая кислота• 04 ноября в 17:16
Ответ дляАноним_Русалка
Это я умею , но муж возражает против таких ))
Тогда пусть крутит 😂
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу