ВундерКИНГ• 06 ноября 2024
Какой марки покупаете йодированную соль для готовки?
Крошка Енот• 06 ноября 2024
А её можно термически обрабатывать? Она ж теряет свои свойства. в салаты только добавлять. Плюс она даже в открытой пачке теряет свои свойства крайне быстро
1
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляКрошка Енот
А её можно термически обрабатывать? Она ж теряет свои свойства. в салаты только добавлять. Плюс она даже в открытой пачке теряет свои свойства крайне быстро
Эндокринолог сказал употреблять йодированную соль
1
1
Крошка Енот• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Эндокринолог сказал употреблять йодированную соль
С какой целью? Он вам привел клинические исследования, как прием йод соли способствовал улучшению здоровья?
Мию вікна у мороз• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Эндокринолог сказал употреблять йодированную соль
Разве что в уже готовую еду добавлять
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляМию вікна у мороз
Разве что в уже готовую еду добавлять
Ок. Какую тм посоветуете?
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляКрошка Енот
С какой целью? Он вам привел клинические исследования, как прием йод соли способствовал улучшению здоровья?
Для профилактики заболеваний щитовидной железы.
1
Лгин• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Эндокринолог сказал употреблять йодированную соль
Да, но не для готовки, ее только в готовые холодные блюда можно
2
2
парИла я парИла• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Для профилактики заболеваний щитовидной железы.
Не слухайте нікого. Сіль постійно повинна бути йодованою. Раніше йодування проводили йодитом калію, який дуже легко розпадався, зараз іде використовують більш стійку сполуку. При дефіциті йоду це, звісно , не допомагає. Потрібні ліки/добавки. Але. Навіть з легкорозкладаючою речовиною, весь розкластися і випаруватися все одно не зможе, якась частка однозначно залишиться в іжі. Ну менше, ніж очикувано, ну то й що. Чому доцільно при приготуванні їжі використовувати йодовану? Тому що десь більше випарюється, десь менше, десь повністю вціліло. Ціна на сіль слабо відрізняється і купляти окремо ще менший сенс. Солите та і все. Що досталося - те і ваше.
Ще раз попереджаю, а то зараз налетять: при йододефіціті назначають ліки/бади, не сіль! Сіль - це просто як їсти гречку при анемії: насправді допоможуть ліки, а все інше харчування - просто так, щось та засвоюється. Плюс виробляється харчова звичка.
Ну і звісно, краще придбати сільничку з кришкою, яка закривається. Це теж лише справа звички.
Ще раз попереджаю, а то зараз налетять: при йододефіціті назначають ліки/бади, не сіль! Сіль - це просто як їсти гречку при анемії: насправді допоможуть ліки, а все інше харчування - просто так, щось та засвоюється. Плюс виробляється харчова звичка.
Ну і звісно, краще придбати сільничку з кришкою, яка закривається. Це теж лише справа звички.
2
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляпарИла я парИла
Не слухайте нікого. Сіль постійно повинна бути йодованою. Раніше йодування проводили йодитом калію, який дуже легко розпадався, зараз іде використовують більш стійку сполуку. При дефіциті йоду це, звісно , не допомагає. Потрібні ліки/добавки. Але. Навіть з легкорозкладаючою речовиною, весь розкластися і випаруватися все одно не зможе, якась частка однозначно залишиться в іжі. Ну менше, ніж очикувано, ну то й що. Чому доцільно при приготуванні їжі використовувати йодовану? Тому що десь більше випарюється, десь менше, десь повністю вціліло. Ціна на сіль слабо відрізняється і купляти окремо ще менший сенс. Солите та і все. Що досталося - те і ваше.
Ще раз попереджаю, а то зараз налетять: при йододефіціті назначають ліки/бади, не сіль! Сіль - це просто як їсти гречку при анемії: насправді допоможуть ліки, а все інше харчування - просто так, щось та засвоюється. Плюс виробляється харчова звичка.
Ну і звісно, краще придбати сільничку з кришкою, яка закривається. Це теж лише справа звички.
Ще раз попереджаю, а то зараз налетять: при йододефіціті назначають ліки/бади, не сіль! Сіль - це просто як їсти гречку при анемії: насправді допоможуть ліки, а все інше харчування - просто так, щось та засвоюється. Плюс виробляється харчова звичка.
Ну і звісно, краще придбати сільничку з кришкою, яка закривається. Це теж лише справа звички.
Спасибо за ответ. Йододефицита нет, хочу с целью профилактики начать употреблять. Живу в Европе, цена на йодированную соль нереальная (на фото йодированная и обычная). Когда жила в Украине, всегда употребляли йодированную соль, а тут как оказалось в супермаркетах соль с натрия хлорида везде. Вот хочу с Украины заказать йодированную несколько кг
1
парИла я парИла• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Спасибо за ответ. Йододефицита нет, хочу с целью профилактики начать употреблять. Живу в Европе, цена на йодированную соль нереальная (на фото йодированная и обычная). Когда жила в Украине, всегда употребляли йодированную соль, а тут как оказалось в супермаркетах соль с натрия хлорида везде. Вот хочу с Украины заказать йодированную несколько кг
Натрію хлорид - це і є сіль
Сама самісінька сіль, що надає солоного смаку всьому.
Сама самісінька сіль, що надає солоного смаку всьому.
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляпарИла я парИла
Натрію хлорид - це і є сіль
Сама самісінька сіль, що надає солоного смаку всьому.
Сама самісінька сіль, що надає солоного смаку всьому.
Да. Но она же нейодированная..
парИла я парИла• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Да. Но она же нейодированная..
А, ви це мали на увазі, бо виглядало наче сіль продається з сіллю.
Замовляйте тоді у нас .
П.с. може вам тоді закордоном дивитися морську сіль?
Замовляйте тоді у нас .
П.с. може вам тоді закордоном дивитися морську сіль?
автор
ВундерКИНГ
• 06 ноября 2024
Ответ дляпарИла я парИла
А, ви це мали на увазі, бо виглядало наче сіль продається з сіллю.
Замовляйте тоді у нас .
П.с. може вам тоді закордоном дивитися морську сіль?
Замовляйте тоді у нас .
П.с. може вам тоді закордоном дивитися морську сіль?
Морской полоскала только нос и она была очень крупной 😁 но посмотрю, может найду мелкую
парИла я парИла• 06 ноября 2024
Ответ дляВундерКИНГ
Морской полоскала только нос и она была очень крупной 😁 но посмотрю, может найду мелкую
Ну її активно використовують в кулінарії. Є різного помелу, і для кулінарії в тому числі.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу