Указка• 10 ноября в 16:17
Что есть? Цены ужас
Купила бананы,йогуртом пару,колбасу варёную,морковку,2 огурца,гречки и парк сырков и все 500 грн
показать весь текст
108
18
1
Фрикаделька• 11 ноября в 14:28
Ответ дляНе прохожу мимо
В країнах Європи не править Зе, а інфляція висока на тому ж рівні. Може причина в іншому ?
Туфли в чешуе• 11 ноября в 14:28
Ответ дляЧупакабраЗеБест
раньше, много много лет назад может и она была полезной. но сейчас от этой докторской одно название осталось.
Та ні, стандартна рецептура м´ясо+молоко, загущувач, ну і з нового підсилювач і покращував вигляду, бо корисне але негарне, чомусь не беруть. Просто це не про 150 грн,. І ще чомусь у нас додають солі, ніби добову норму закрити хочуть шматком ковбаси. А так цілком їстівний продукт. Не гірший яблук -груш з підвищеним вмістом цукрів і повним циклом обробок і пілкормок чи вирощеної на комбікормах курятини. Причому комбікорми виготовлені з вирощеної таким же агроциклом сировини. Немає в нас ’натурпродукту’ вже давно. І писати що філе краще ковбаси треба не знати, як воно робиться). А так, звісно, однією ковбасою харчуватись не вийде. Як і жодними монопррдуктами.
1
1
1
Туфли в чешуе• 11 ноября в 14:30
Ответ дляХомо_сапиенс
раніше була ферма на фермі, які забезпечували ту якість і то на всіх не вистачало,
а зара дивишся, а навколо жодної ферми, а скільки бачиш, то соя і соя, гмо соя, а м´ясною продукцією все завалено - от де тут смисл? де логіка? - питання риторичне, у кого з математикою все норм, то склад сучасних м´ясних магазинних виробів повинен розуміти,
але таких людей стає все менше і менше через зростання урбанізації, квартирні люди не звертають увагу на поля, а свято вірять етикеткам і т.п. лапше інфо, власного досвіду не мають і тим більше біда з аналізом фактів, сперичатися марно від слова зовсім
а зара дивишся, а навколо жодної ферми, а скільки бачиш, то соя і соя, гмо соя, а м´ясною продукцією все завалено - от де тут смисл? де логіка? - питання риторичне, у кого з математикою все норм, то склад сучасних м´ясних магазинних виробів повинен розуміти,
але таких людей стає все менше і менше через зростання урбанізації, квартирні люди не звертають увагу на поля, а свято вірять етикеткам і т.п. лапше інфо, власного досвіду не мають і тим більше біда з аналізом фактів, сперичатися марно від слова зовсім
О... Боже... Мій... Навіть писати нічого не хочу. Ви як той сторож на будівництві, вибачте, який все знає
Туфли в чешуе• 11 ноября в 14:34
Ответ дляБроніки для Моніки
Тому я написала, що мають ті, хто працює.
Вона працює, чому ні. То кури здохли, то градом побило, то залило, то висушило... Не мені вам розказувати, що таке село.
Броніки для Моніки• 11 ноября в 14:39
Ответ дляТуфли в чешуе
Вона працює, чому ні. То кури здохли, то градом побило, то залило, то висушило... Не мені вам розказувати, що таке село.
Ну від втрат ніхто не застрахований але в загальному люди не голодують. Навіть пенсіонерам, трохи там, трохи сям і погребі на зиму запас є
мегамоСГ• 11 ноября в 14:44
Ответ дляГидроусилитель руля
Блін, реально притомили ті, що не навчились читати нормально.
0.5 фаршу + 0.2 сирого рису (це 400 готового) + засмажки 0.1 = 1 кг начинки в голубці.
Начинку загортають в рис, тобто на виході ми маєм до 2 кг голубців.
Стандартна вага 1 голубця - 75-85 гр, тобто 2 кг голубців це в середньому 25 штук. Двом дорослим цього цілком достатньо на 3 вечері.
Якщо ж у вас порції, як в бегемота, то чому претензії саме до мене???
0.5 фаршу + 0.2 сирого рису (це 400 готового) + засмажки 0.1 = 1 кг начинки в голубці.
Начинку загортають в рис, тобто на виході ми маєм до 2 кг голубців.
Стандартна вага 1 голубця - 75-85 гр, тобто 2 кг голубців це в середньому 25 штук. Двом дорослим цього цілком достатньо на 3 вечері.
Якщо ж у вас порції, як в бегемота, то чому претензії саме до мене???
Математика Ваше слабке місце.
0,5+0.2+0.1+ ( хай якась кількість капусти) ніяк не дорівнюватиме 2 кг. І чому тільки три вечері як писали їсти 3 дні - це 6 прийомів їжі.
0,5+0.2+0.1+ ( хай якась кількість капусти) ніяк не дорівнюватиме 2 кг. І чому тільки три вечері як писали їсти 3 дні - це 6 прийомів їжі.
5
1
Ну що ви, мамо!• 11 ноября в 14:54
Ответ дляЧупакабраЗеБест
лда что это за щековина такая. мне тоже такое надо. буду сама дома готовить.
Щока свиняча, тонке сало з м´ясом. Не для тих, хто рахує калорії, але смачна була раніше.
Гидроусилитель руля• 11 ноября в 15:00
Ответ длямегамоСГ
Математика Ваше слабке місце.
0,5+0.2+0.1+ ( хай якась кількість капусти) ніяк не дорівнюватиме 2 кг. І чому тільки три вечері як писали їсти 3 дні - це 6 прийомів їжі.
0,5+0.2+0.1+ ( хай якась кількість капусти) ніяк не дорівнюватиме 2 кг. І чому тільки три вечері як писали їсти 3 дні - це 6 прийомів їжі.
Та ні, я якраз вірно порахувала))
Якщо не доходить, то не моя проблема.
А ви викручуйтесь і пересмикуйте далі, у вас явно талант.
Якщо не доходить, то не моя проблема.
А ви викручуйтесь і пересмикуйте далі, у вас явно талант.
2
1
Чумацький Шлях• 11 ноября в 15:01
Ответ дляАнтиТроль
колбасу уже давно не покупаю. нафига ее брать за 400 грн?
Да, когда мясо по 200-250
АнтиТроль• 11 ноября в 15:03
Ответ дляЧумацький Шлях
Да, когда мясо по 200-250
куриное филе 160 . Свинная отбивная 200-220. Говядина 260-280 грн. Киев. Конечно мясо выгодней. Колбаса это хрень
7
АнтиТроль• 11 ноября в 15:05
КУпите мяса,наделайте отбивных или запеките..и не покупайте колбасу. ею не наешься и дорого. мы давно на бутеры мясо запекаем. Сытно и в 2 р дешевле
Стильна штучка• 11 ноября в 15:15
Ответ дляГидроусилитель руля
Капустина 40 грн
0.5 фаршу 90 грн
0.2 рису 10 грн
Цибулина+морквина 10 грн
0.2 сметани 20 грн
Пакет том.пасти 20 грн.
Приправи дрібка 10 грн
Всього 200 грн.
Накрутіть голубців і їжте їх 3 дні.
О, ліниві фейспалмів наставили))
0.5 фаршу 90 грн
0.2 рису 10 грн
Цибулина+морквина 10 грн
0.2 сметани 20 грн
Пакет том.пасти 20 грн.
Приправи дрібка 10 грн
Всього 200 грн.
Накрутіть голубців і їжте їх 3 дні.
О, ліниві фейспалмів наставили))
Це три вечері, а сніданки й обіди?
1
1
Оч@ров@Шк@• 11 ноября в 15:15
Ответ дляЧупакабраЗеБест
и? в чем именно ваш вопрос или опровержение?
На заборі написано .. а там дрова
Так і з програмами по телевізору :)
Так і з програмами по телевізору :)
2
Море_море_я_скучаю• 11 ноября в 15:24
Ответ дляГидроусилитель руля
На 1 кг домашньої шинки йде 1800 курячих стегон, трохи вершків, приправи і пакет желатину. І це все вартує менше 400 грн.
Підкажіь рецепт шинки.
Я правильно зрозуміла що воно схоже на ковбасу?
Я правильно зрозуміла що воно схоже на ковбасу?
Чумацький Шлях• 11 ноября в 15:51
Ответ дляГидроусилитель руля
На 1 кг домашньої шинки йде 1800 курячих стегон, трохи вершків, приправи і пакет желатину. І це все вартує менше 400 грн.
Если + желатин, значит там бульон зажелируется, а не мясо, поэтому из 1.800 и будет почти столько же!
1
Чумацький Шлях• 11 ноября в 15:52
Ответ дляАнтиТроль
куриное филе 160 . Свинная отбивная 200-220. Говядина 260-280 грн. Киев. Конечно мясо выгодней. Колбаса это хрень
И там куча соли, специй и усилитель вкуса - её ешь, ешь и хочешь ещё, не наедаешься!
Гидроусилитель руля• 11 ноября в 16:02
Ответ дляМоре_море_я_скучаю
Підкажіь рецепт шинки.
Я правильно зрозуміла що воно схоже на ковбасу?
Я правильно зрозуміла що воно схоже на ковбасу?
Ну, справжня шинка (ветчина) робиться з нітритною сіллю, м´ясо з сіллю маринують декілька днів, потім в ветчинниці під тиском готують...
В мене народний рецепт)
Я посилання, близьке до того, як я готую, десь в темі кидала, можете в моїх повідомленнях глянути.
Якщо коротко, то 1.200 стегон без кісток і шкіри або стегон з філе, ріжуть невеличкими полосками, додають 2 чайні ложки солі, приправи за смаком (перець, мускатний горіх, сухий часник, приправу до курки або які ви любите), 2-3 столові ложки вершків (можна навіть води або молока), столову ложку желатину, і старанно з силою вимішуєте, прям відбиваете і жмакаєте, поки рідина і желатин повністю не зникнуть і не розчиняться в м´ясі.
Даєте м´ясу промаринуватись години 3-4, потім або туго трамбуєте в форму з кришкою, якщо така є, і в духовку на 180 на 50-60 хв, або розрізаєте з одного боку пакет для запікання, викладаєте м´ясо, дуже туго загортаєте ковбаскою (як роли) і зав´язуєте з обох країв, і в каструлю з окропом на 45-50 хв варитись на невеличкому вогні.
Чекаєте, поки повністю охолоне, можна навіть в холодильник покласти, потім виймаєте з форми або знімаєте плівку. Все.
До речі, можна міленько нарізати болгарський перець, або морквинку, або додати трохи порізаних шампіньонів, але з першого разу, поки немає досвіду, не раджу це робити.
В мене народний рецепт)
Я посилання, близьке до того, як я готую, десь в темі кидала, можете в моїх повідомленнях глянути.
Якщо коротко, то 1.200 стегон без кісток і шкіри або стегон з філе, ріжуть невеличкими полосками, додають 2 чайні ложки солі, приправи за смаком (перець, мускатний горіх, сухий часник, приправу до курки або які ви любите), 2-3 столові ложки вершків (можна навіть води або молока), столову ложку желатину, і старанно з силою вимішуєте, прям відбиваете і жмакаєте, поки рідина і желатин повністю не зникнуть і не розчиняться в м´ясі.
Даєте м´ясу промаринуватись години 3-4, потім або туго трамбуєте в форму з кришкою, якщо така є, і в духовку на 180 на 50-60 хв, або розрізаєте з одного боку пакет для запікання, викладаєте м´ясо, дуже туго загортаєте ковбаскою (як роли) і зав´язуєте з обох країв, і в каструлю з окропом на 45-50 хв варитись на невеличкому вогні.
Чекаєте, поки повністю охолоне, можна навіть в холодильник покласти, потім виймаєте з форми або знімаєте плівку. Все.
До речі, можна міленько нарізати болгарський перець, або морквинку, або додати трохи порізаних шампіньонів, але з першого разу, поки немає досвіду, не раджу це робити.
4
Море_море_я_скучаю• 11 ноября в 16:03
Ответ дляГидроусилитель руля
Ну, справжня шинка (ветчина) робиться з нітритною сіллю, м´ясо з сіллю маринують декілька днів, потім в ветчинниці під тиском готують...
В мене народний рецепт)
Я посилання, близьке до того, як я готую, десь в темі кидала, можете в моїх повідомленнях глянути.
Якщо коротко, то 1.200 стегон без кісток і шкіри або стегон з філе, ріжуть невеличкими полосками, додають 2 чайні ложки солі, приправи за смаком (перець, мускатний горіх, сухий часник, приправу до курки або які ви любите), 2-3 столові ложки вершків (можна навіть води або молока), столову ложку желатину, і старанно з силою вимішуєте, прям відбиваете і жмакаєте, поки рідина і желатин повністю не зникнуть і не розчиняться в м´ясі.
Даєте м´ясу промаринуватись години 3-4, потім або туго трамбуєте в форму з кришкою, якщо така є, і в духовку на 180 на 50-60 хв, або розрізаєте з одного боку пакет для запікання, викладаєте м´ясо, дуже туго загортаєте ковбаскою (як роли) і зав´язуєте з обох країв, і в каструлю з окропом на 45-50 хв варитись на невеличкому вогні.
Чекаєте, поки повністю охолоне, можна навіть в холодильник покласти, потім виймаєте з форми або знімаєте плівку. Все.
До речі, можна міленько нарізати болгарський перець, або морквинку, або додати трохи порізаних шампіньонів, але з першого разу, поки немає досвіду, не раджу це робити.
В мене народний рецепт)
Я посилання, близьке до того, як я готую, десь в темі кидала, можете в моїх повідомленнях глянути.
Якщо коротко, то 1.200 стегон без кісток і шкіри або стегон з філе, ріжуть невеличкими полосками, додають 2 чайні ложки солі, приправи за смаком (перець, мускатний горіх, сухий часник, приправу до курки або які ви любите), 2-3 столові ложки вершків (можна навіть води або молока), столову ложку желатину, і старанно з силою вимішуєте, прям відбиваете і жмакаєте, поки рідина і желатин повністю не зникнуть і не розчиняться в м´ясі.
Даєте м´ясу промаринуватись години 3-4, потім або туго трамбуєте в форму з кришкою, якщо така є, і в духовку на 180 на 50-60 хв, або розрізаєте з одного боку пакет для запікання, викладаєте м´ясо, дуже туго загортаєте ковбаскою (як роли) і зав´язуєте з обох країв, і в каструлю з окропом на 45-50 хв варитись на невеличкому вогні.
Чекаєте, поки повністю охолоне, можна навіть в холодильник покласти, потім виймаєте з форми або знімаєте плівку. Все.
До речі, можна міленько нарізати болгарський перець, або морквинку, або додати трохи порізаних шампіньонів, але з першого разу, поки немає досвіду, не раджу це робити.
Вау!
Клас! Дякую
Клас! Дякую
1
ЧупакабраЗеБест• 11 ноября в 16:08
Ответ дляОч@ров@Шк@
На заборі написано .. а там дрова
Так і з програмами по телевізору :)
Так і з програмами по телевізору :)
я вас наверное шокирую, ноя не смотрю телевизор.
Идууу--уууу блин• 11 ноября в 16:19
Ответ дляПриму в дар
Ну да, ваш біток важить 50 грамів, і те ще вага сирого м´яса!!:))
І що?
Пишу каліграфічно• 11 ноября в 16:28
Ответ дляБроніки для Моніки
Тут всі фукають на село, а насправді там таки проблем з продуктами немає. Якщо звісно працювати.
Там проблема оплатить свет, газ , купить обувь, одежду, холодильник
1
1
Броніки для Моніки• 11 ноября в 16:35
Ответ дляПишу каліграфічно
Там проблема оплатить свет, газ , купить обувь, одежду, холодильник
Не вигадуйде. Люди вже давно давним живуть краще ніж а містах. Але я про тих, хто працює, а не ледачих чи алкоголіків.
2
1
Грабля• 11 ноября в 16:36
Ответ дляГидроусилитель руля
Блін, реально притомили ті, що не навчились читати нормально.
0.5 фаршу + 0.2 сирого рису (це 400 готового) + засмажки 0.1 = 1 кг начинки в голубці.
Начинку загортають в рис, тобто на виході ми маєм до 2 кг голубців.
Стандартна вага 1 голубця - 75-85 гр, тобто 2 кг голубців це в середньому 25 штук. Двом дорослим цього цілком достатньо на 3 вечері.
Якщо ж у вас порції, як в бегемота, то чому претензії саме до мене???
0.5 фаршу + 0.2 сирого рису (це 400 готового) + засмажки 0.1 = 1 кг начинки в голубці.
Начинку загортають в рис, тобто на виході ми маєм до 2 кг голубців.
Стандартна вага 1 голубця - 75-85 гр, тобто 2 кг голубців це в середньому 25 штук. Двом дорослим цього цілком достатньо на 3 вечері.
Якщо ж у вас порції, як в бегемота, то чому претензії саме до мене???
я тільки вчора робила голубці, на 2 кг фаршу пішло 0,5 кг рису (сирого), голубців вийшло всього 5 л карстрюля, я їх звісно не рахувала, але там явно не більше 30 шт було, такого розміру чоловік за раз з´їдає 4 шт., звісно що здоровий чоловік їсть не як кіт.
2
Слоник-тоник• 11 ноября в 16:59
Ответ дляУказка
И что я буду филе мужу варить на бутерброд. ОН НЕ ЕСТ ТАКОГО
’- Любий каприз за Ваші гроші.
- Але у мене 20 грн...
- Тоді не капризуйте. ’ (с)
Поплакатися можна (а комусь і потрібно), але ж далі встали, отряхнулися і пішли вирішувати питання)
- Але у мене 20 грн...
- Тоді не капризуйте. ’ (с)
Поплакатися можна (а комусь і потрібно), але ж далі встали, отряхнулися і пішли вирішувати питання)
2
Застряла• 11 ноября в 17:18
Дівчата, біжіть скоріш в Новус, завезли турецькі огірки з хвостиками по 50 грн за кіло
1
Чумацький Шлях• 11 ноября в 17:24
Ответ дляЗастряла
Дівчата, біжіть скоріш в Новус, завезли турецькі огірки з хвостиками по 50 грн за кіло
Та, ну! В Новусе до 13-го на вино -40%
1
1
Язикувата Хвеська• 11 ноября в 17:33
Ответ дляУказка
И что я буду филе мужу варить на бутерброд. ОН НЕ ЕСТ ТАКОГО
Отбивнушки из филе, если их предварительно замариновать в специях и соевом соусе, нереально вкусно, ни одна колбаса рядом не стояла.
2
1
Чумацький Шлях• 11 ноября в 17:35
Ответ дляЯзикувата Хвеська
Отбивнушки из филе, если их предварительно замариновать в специях и соевом соусе, нереально вкусно, ни одна колбаса рядом не стояла.
Я ещё котлеты делаю в блендере, мммммм
1
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Назад Комментарии к ответу